19 / 04 / 2024

özcan otomotiv lastik a.ş

özcan otomotiv lastik a.ş

Japon Sumitomo Rubber İndustries Firması, Abdülkadir Özcan Otomotiv Lastik A.Ş ile 500 milyon dolar değerinde bir yatırımla Çankırı'ya üretim tesisi kuracak...

Orange Grup Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Metal Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orange Grup Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Metal Gıda Ticaret Limited Şirketi Yakacık'ta 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özcan tarafından kuruldu.

Armas Emlak Otomotiv Tarım Ve Hayvancılık Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Armas Emlak Otomotiv Tarım Ve Hayvancılık Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Büyükçekmece'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Necmettin Özcan tarafından kuruldu.

Özseher Yapı Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özseher Yapı Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 4 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Aydın tarafından kuruldu.

Öz Ata Nakliye Hafriyat Nalburiye İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ata Nakliye Hafriyat Nalburiye İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Özcan ve Nizamettin Atagün ortaklığında kuruldu.

Taşdan Group İnşaat Otomotiv Lojistik Hayvancılık Turizm Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Taşdan Group İnşaat Otomotiv Lojistik Hayvancılık Turizm Pazarlama Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Taşdan tarafından kuruldu.

2m Çevre Group Mühendislik Enerji Turizm Otomotiv İnşaat Yapı Lab. Dan.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

2m Çevre Group Mühendislik Enerji Turizm Otomotiv İnşaat Yapı Lab. Dan.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün KArtal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Metehan Özcan ortaklığında kuruldu.

Real Nova Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Nova Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ie Özgür Özcan tarafından kuruldu.

Özcan Mimari Yapılar İnşaat Emlak Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Mimari Yapılar İnşaat Emlak Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi Özcan Evliyaoğlu tarafından Sancaktepe'de kuruldu.

Rema Lojistik Otomotiv Reklam İnşaat Metal Kimya Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Rema Lojistik Otomotiv Reklam İnşaat Metal Kimya Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Taşdemir tarafından kuruldu.

Özdal Grup İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdal Grup İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Çoban tarafından kuruldu.

Çizgi Yapı Mimarlık Mühendislik Harita İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Otomotiv Tek.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çizgi Yapı Mimarlık Mühendislik Harita İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Otomotiv Tek.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Silivri’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Yatmaz tarafından kuruldu.

Letso Mobilya İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Letso Mobilya İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Sezgin tarafından kuruldu.

Yaşam Life İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Yaşam Life İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Canlı tarafından kuruldu. 

özcan otomotiv lastik a.ş Haberi

özcan otomotiv lastik a.ş

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı İlker Aycı'nın da katıldığı törenle, Japonya'nın ilk yerel lastik üreticisi Sumitomo Rubber Industries (Sumitomo Rubber) Firması Başkan ve CEO'su Ikuji Ikeda ile Abdülkadir Özcan Otomotiv Lastik AŞ (AKO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özcan, yaklaşık 500 milyon dolar değerinde üretim tesisinin Çankırı'ya kurulması için protokol imzaladı.


Çağlayan, Rixos Otel'deki törendeki konuşmasında, yatırımın çok doğru zamanda yapıldığını, dünya ekonomisinin ciddi bir krizden geçtiği dönemde, yeni teşvik sisteminin açıklandığı bir ortamda bu yatırımın önemli olduğunu kaydetti. Bakan Çağlayan, "Türkiye, dünyanın şu anda en güvenilir 13. yatırım yapılabilir ülkesi" dedi.


2 bin kişiye iş imkanı Abdülkadir Özcan AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özcan, 516 milyon dolar bir yatırımla faaliyete girecek olan fabrikada 2...