29 / 03 / 2024

Özdilek holding bursa avm açıklaması

Özdilek holding bursa avm açıklaması

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 2 bin 700 yıllık Myrleia Antik Kenti'nin liman kalıntıları üzerinde yapılan avm, Mudanya Belediyesi'nce mühürlenmişti. 'İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsat Yönetmeliğine' aykırı olduğu belirtilen avm yetkililerinden konuya ilişkin açıklama yapıldı....

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

Orange İnşaat'tan yeni proje! Orange City Balat, yüksek prestijli bir hayat sunmaya hazırlanıyor

Bursa’daki konut projelerine bir yenisini daha ekleyen Orange İnşaat, Orange City Balat’ın lansmanını gerçekleştirilen Özdilek Holding Kurumsal İletişim ve Destek Operasyonları Genel Müdürü Ufuk Kılınçarslan, Balat'ta yer alan konut projesini anlattı.

Akfen Holding, Bursa'da gayrimenkul ve turizm yatırımı hazırlığında!

Çalışmalarına son sürat devam eden Akfen Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, 2022 yılında Bursa’da gayrimenkul ve turizm sektörüne yatırım hazırlığında olduklarını duyurdu.

Özdilek Holding'ten Bursa'ya yeni AVM geliyor!

Perakende ve AVM yatırımlarını da sürdüreceklerini dile getiren Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Bursa'daki yeni tesisle beraber bir AVM yatırımı da gerçekleştireceklerini belirtti.

Bursa'da mühürlenen Özdilek Mudanya AVM'den açıklama! 

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 2 bin 700 yıllık Myrleia Antik Kenti'nin liman kalıntıları üzerinde yapılan avm, Mudanya Belediyesi'nce mühürlenmişti. 'İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsat Yönetmeliğine' aykırı olduğu belirtilen avm yetkililerinden konuya ilişkin açıklama yapıldı....

Aktaş Holding, İMSİAD üyelerini ağırladı!

Aktaş Holding, İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği üyelerini Bursa’daki fabrikalarında ağırladı....

Özdilek Holding'ten yeni AVM ve otel yatırımı!

Özdilek Holding başkanı Murat Özdilek 2022 yılı için yatırımlarını anlattı. Özledilek, 2022 yılı içinde AVM ve otel projesi planladıklarını söyledi.

'Mudanya Özdilek AVM'nin yapı kayıt belgesi hukuksuz' iddiası!

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, Myrleia Antik Kenti'nde inşa edilen Özdilek AVM için 'İmar Barışı'ndan yararlanılarak alınan yapı kayıt belgesinin, hukuken geçerli olmadığı iddia edildi.

Bursa'da 2700 yıllık antik kent üzerinde AVM çalışması!

Bursa'ya bağlı Mudanya'da 2700 yıllık Myrleia Antik Kenti üzerinde AVM için 'İmar Barışı'ndan yararlanarak Mudanya Belediyesi'nden Yapı Kullanma Ruhsatı alan Özdilek Holding, çalışmalara başladı. 

Özdilek'ten Aksaray, Amasya ve Samsun’a AVM!

12 şehirde 20 AVM’si bulunan Özdilek Holding yeni AVM yatırımlarını Aksaray, Amasya ve Samsun’da hayata geçirecek.

Bursa Orange City'de hemen teslim evlerde sıfır faiz!

Özdilek Holding tarafından hayata geçirilen Orange City projesinde daireler hemen teslim ediliyor. Projede 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Bursa yeni teleferik hattı ihalesi Haziran'da!

Bursa’nın 9 kilometrelik teleferiği Teleferik Holding tarafından 4 kilometrelik yeni hat ile kent merkezindeki Gökdere Parkı’na indirilecek. Yeni ile yapılacak yolculuk 2019 yılında gerçekleşecek.

Özdilek Holding AVM yatırımlarını erteledi!

600 milyon dolarlık yatırım gerçekleştiren Özdilek Holding, bu yıl da yüzde 20’lik büyüme planlıyor. Firma, avm yatırımlarını 2018 yılının sonuna çekti.

Özdilek holding bursa avm açıklaması Haberi

Özdilek holding bursa avm açıklaması

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 2 bin 700 yıllık Myrleia Antik Kenti'nin liman kalıntıları üzerinde yapıldıktan sonra imar barışından faydalanılarak açılan AVM'deki oyun ve eğlence merkezini, Mudanya Belediyesi 'İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsat Yönetmeliğine' aykırı olması sebebiyle mühürlemişti. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Özdilek Holding, belediye tarafından gerekli kontroller sonrasında iş yeri açma ve çalışma ruhsatının AVM'nin tamamına verildiğine dikkat çekerek oyun alanının haksız bir şekilde mühürlendiğini belirtti.

Sözcü Gazetesi'nden Halil Ataş'ın haberine göre, Özdilek Holding, Mudanya’daki Özdilek AVM’nin mühürlenmesine yönelik yaptığı yazılı basın açıklamasında mühürleme işlemenin haksız olduğuna dikkat çekildi. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı: 

“Özdilek Mudanya AVM’de 06.07.2018 tarihli yapı kayıt belgesi ve 13.09.2018 tarihli AVM’nin tamamını kapsayan iş yeri açma ve çalışma ruhsatıyla 15.10.2018 tarihinde faaliyete geçen hipermarket, Game Factory Oyun...