19 / 04 / 2024

Özdönüşüm Mühendislik Mimarlık İnşaat

Özdönüşüm Mühendislik Mimarlık İnşaat

Özdönüşüm Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi, Turgay Özasık tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Şubat 2014 tarihinde Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi, Dokumacılar Sitesi'nde kuruldu.

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Güngör tarafından kuruldu.

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Muhammed Emre Ergül tarafından kuruldu.

Mf Kentsel Dönüşüm Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mf Kentsel Dönüşüm Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Sancaktepe'de Fatih Arslan ve Mustafa Önder Sağlam ortaklığında kuruldu.

Taşkın Group Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkın Group Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  400 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Taşkın tarafından kuruldu.

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık'ın acı günü! Orhan Güngör vefat etti!

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret LTD. Şirketi'nin ortağı Şafak ve Hakkı Attaroğlu'nun babası Orhan Güngör hayatını kaybetti. 

Çalışkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Demir tarafından kuruldu.

Sismo Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Sismo Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Taahhüt Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Semih Kaya tarafından kuruldu. 

BTZ Zemin Teknolojileri İnşaat Mühendislik Mimarlık Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BTZ Zemin Teknolojileri İnşaat Mühendislik Mimarlık Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Karahanoğlu ve Murat Şentürk tarafından kuruldu.

MBP Proje Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MBP Proje Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Balcı tarafından kuruldu. 

YMZ Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YMZ Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli Engin Akbaş tarafından kuruldu.

ZFS Ata Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZFS Ata Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bilen tarafından kuruldu.

V4 Akademi Mühendislik Mimarlık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

V4 Akademi Mühendislik Mimarlık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Vakıf Yüksel tarafından kuruldu.

Özdönüşüm Mühendislik Mimarlık İnşaat Haberi

Özdönüşüm Mühendislik Mimarlık İnşaat

Özdönüşüm Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi, Turgay Özasık tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Şubat'ta kuruldu. 


Özdönüşüm Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi iş konusu; Her türlü mühendislik mimarlık şehircilik makina elektrikzemin etüdü ve harita mühendisliği alanlarında projeler yapmak.


Özdönüşüm Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi adres: Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi, Dokumacılar Sitesi,...