25 / 04 / 2024

özel okula dönüşen dershaneye arsa desteği

özel okula dönüşen dershaneye arsa desteği

Özel okula dönüşen dershanelere arsa ve bina desteği verilecek. MEB yetkililerinin verdiği bilgiye göre, dönüşüm programındaki 1.534 kurum ihalelere girme yeterliliğine sahip.

Finans uzmanı açıkladı: Yatırım hayatımda yaptığım en büyük hata çocuğumu özel okula yazdırmak!

Finansçı Baba, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yatırım hayatında yaptığı en büyük hatanın büyük oğlunu 6 yıl önce özel okula yazdırmak olduğunu açıkladı...

Bakan Özhaseki açıkladı: İstanbul'a özel kentsel dönüşüm

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da hızlı bir kentsel dönüşümü hedefleyen yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Özhaseki, bu projenin İstanbul'u daha modern ve yaşanabilir bir şehir haline getirmeyi amaçladığını belirtti.

Kentsel dönüşüm yasanın detayları ortaya çıktı: İstanbullu konutuna, düşük ve uzun vadeli taksitlerle erişebilecek!

Marmara Bölgesinde beklenen olası depremden dolayı kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Ekimde Meclis'in açılmasıyla birlikte, İstanbul’a özel kentsel dönüşüm yasa teklifi masaya yatırılacak. İşte detaylar...

Kuveyt Türk’ten okula dönüş kampanyası: 1000 TL’ye varan Altın Puan hediye!

Katılım finans kuruluşu Kuveyt Türk okula dönüş kampanyası düzenledi. Kuveyt Türk müşterileri, Sağlam Kart ile yaptıkları eğitim, giyim ve e-ticaret harcamalarında 1000 TL’ye varan Altın Puan kazanabiliyor.

KENTSEV: İstanbul'a özel kentsel dönüşüm yasası hayata geçirilmeli!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) Başkan Vekili Haldun Ersen, İstanbul'a özel kentsel dönüşüm yasasının hızlı bir şekilde hayata geçirilmesi gerektiğini belirtti.

MediaMarkt'tan okula dönüş kampanyası: Teknoloji ihtiyaçlarını uygun fiyatlarla karşılayın!

Okulların açılmasına sayılı günler kala, MediaMarkt 'Okula Dönüş' kampanyasıyla öğrencilere ve velilere cazip fırsatlar sunuyor.

Okula dönüş hazırlıkları başladı! Teknosa ve Akbank’tan okul harcamalarına indirim fırsatı!

Eylül ayına sayılı günler kalırken, evlerde okul telaşı başladı. Aileler şimdiden mağaza mağaza dolaşıp çocuklarının okul ihtiyaçlarını en ucuz nereden karşılayabileceklerini araştırırken, Teknosa ve Akbank okula dönüş kampanyası ile velilere indirimli alışveriş imkanı sunuyor.

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor!

Gayrimenkulde 2006-2015 döneminde toplu bir dönüşüm geçirerek fabrikalardan oluşan bir sanayi bölgesi kimliğinden rezidans, ofis, otellere ağırlık veren hizmet bölgesine dönüşen Basın Ekspres Yolu, yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor.

Bakan Adil Karaismailoğlu o tarihi açıkladı! Dünyanın en özel havalimanlarından biri olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Yeni Trabzon Havalimanı'nın inşaatına yakın zamanda başlayacaklarını belirterek, "Dünyanın en özel havalimanlarından bir tanesi olacak." diye konuştu.

Düğünü olanlara güzel haber! Düğün setlerinde net yüzde 52 indirim! Gülaylar altın 13 Ekim 2022 fiyat listesi

Düğünlerin vazgeçilmez takısı olan düğün settlerinde büyük fırsat kampanyası başladı. Gülaylar altında düğün setlerinde net yüzde 52 indirim fırsatı başladı. Peki düğün setleri ne kadar? İşte Gülaylar altın düğün seti fiyat listesi 13 Ekim 2022...

Vivo'dan okula dönüş kampanyası! Vivo Y53S'ye indirim! 19 Eylül 2022 fiyat listesi...

Vivo "Okul'a Dönüş" kampanyasına özel olarak Vivo Y53s'ye indirim yaptı. Yeni fiyatını görenler şoke oldu. Peki, Vivo Y53s fiyatları ne kadar? İşte 19 Eylül 2022 fiyat listesi...

MediaMarkt’tan okula dönüş indirimi! İşte MediaMarkt 12 Eylül 2022 fiyat listesi...

Teknoloji mağazası MediaMarkt da okula dönüş heyecanına katılarak birçok üründe indirim fırsatları sunuyor.

Monster notebook okula dönüş indirimleri başladı. Oyun ve performans meraklıları için 10 Eylül 2022 fiyat listesi

Monester Notebook her yıl olduğu gibi bu yıl da Okul Dönüş İdirimlerinde büyük fırsatlar sunuyor. Bilgisayarlarda 1500 tl, ekipmanlarda sepette yüzde 25 indirim kampanyası 18 Eylül’e kadar sürüyor. İşte 10 Eylül 2022 fiyat listesi

özel okula dönüşen dershaneye arsa desteği Haberi

özel okula dönüşen dershaneye arsa desteği

Özel okula dönüşen dershanelere arsa ve bina desteğinin hangi şartlarda sağlanacağına ilişkin usul ve esasları düzenleyen ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile Maliye Bakanlığı’nca müşterek hazırlanan "5580 Sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanunu Kapsamında Dönüşüm İşlemleri Gerçekleştirilen Dershaneler Lehine İrtifak Hakkı Tesis Edilmesi veya Kiralama Yapılmasına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yeni düzenlemede özel okula dönüşüm taahhüdünde bulunan dershanelere iki tür destek öngörülüyor.     


Yönetmeliğe göre, Hazine taşınmazları üzerinde 25 yıla kadar irtifak hakkı kurulabilecek ya da mülkiyeti hazineye ait olmakla birlikte MEB’e tahsisli binaların tamamı veya bir kısmı pazarlık usulüyle 10 yıla kadar kiralanabilecek.     


İHALE İÇİN BAZI ŞARTLAR ARANIYOR

MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü, İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı ile Maliye Bakanlığı...