19 / 04 / 2024

özen grup onur market

özen grup onur market

Gıda perakendesinde Onur Marketler ile dikkat çeken Özen Grup, İnaş Yapı markasıyla gayrimenkul sektörüne girdi. Venera Çorlu ile adım attığı gayrimenkul sektöründe, İstanbul'da da yeni yaşam alanlarına imza atmayı hedefliyor.

Onur Market, Çağlayan mağazasını hizmete açtı!

Özen Grup bünyesindeki Onur Market, Çağlayan mağazasını yenileyerek 18 Eylül 2012 Salı günü hizmete açtı.

Aura Grup Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aura Grup Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Kuzu ve Uluhan Onur Toma ortaklığında kuruldu.

Özen Kuzu yeni şirket kurdu! Kuzu Grup'tan yeni yatırım!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özen Kuzu yeni şirket kurdu. Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de kuruldu. İşte ayrıntılar...

Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu tarafından kuruldu.

Sosa Grup Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sosa Grup Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Onur Erdinç tarafından kuruldu.

Ay Ka Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Ka Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karakaya ve Onur Aytaç ortaklığında kuruldu.

Ay Ka Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Ka Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karakaya ve Onur Aytaç ortaklığında kuruldu.

Vanista Grup İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vanista Grup İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Yıldırımvuran tarafından kuruldu.

Kışla Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kışla Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Onur Kışla tarafından kuruldu.

Vıpport Grup Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vıpport Grup Turizm Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de Onur Cüneyt Haliloğlu tarafından kuruldu.

Kls Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kls Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Onur Keleş tarafından kuruldu.

Vuslat Grup Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vuslat Grup Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur İbicek ve Serkan Taşar ortaklığında kuruldu.

İstanfurt Grup Kurumsal Hizmetler Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanfurt Grup Kurumsal Hizmetler Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Deniz ve Onur Deniz ortaklığında kuruldu.

Onur Grup Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onur Grup Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hızır tarafından kuruldu.

özen grup onur market Haberi

özen grup onur market

İnaş Yapı,Venara konut projesinin ilk halkasını İlkar İnşaat iş ortaklığıyla Çorlu'da hayata geçiriyor. İnaş Yapı, Venera Çorlu ile adım attığı gayrimenkul sektöründe önümüzdeki dönemde İstanbul'da da yeni yaşam alanlarına imza atmayı hedefliyor. Özen Group'un CEO'su Cemal Özen 'Perakende sektöründe uzun yıllardır işimizi başarılı bir şekilde sürdürüyoruz. Ana işimiz gıda perakendeciliği. Bu alandaki başarımızı, kalitemizi ve güvenimizi farklı bir sektöre taşımak istedik' diye...