26 / 04 / 2024

Özge Saraçoğlu kimdir

Özge Saraçoğlu kimdir

Mimar Özge Saraçoğlu kimdir? Mimar Özge Saraçoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Özge Saraçoğlu, bugüne kadar hangi projelere imza attı? İşte Özge Saraçoğlu..

Şahap Kavcıoğlu kimdir?

Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Şahap Kavcıoğlu'nun biyografisi...

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Saraçoğlu yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ankara Çankaya Saraçoğlu Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Ankara Saraçoğlu projesinde telif tartışması!

Ankara Saraçoğlu'nda restorasyon devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, projenin kapsayıcı bir yaklaşımla hazırlandığını, istişare yapılıp, taleplerin alındığını kaydetti. Peki Saraçoğlu'nun mimarı Paul Bonatz'ın varislerinden izin alındı mı?

Tezcan Karakuş Candan'dan Ankara Saraçoğlu projesi çıkışı!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Ankara Saraçoğlu Mahallesi'ndeki restorasyon projesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ankara Saraçoğlu projesinde otopark tartışması!

Cumhuriyet'in ilk toplu konut projesi Saraçoğlu evlerinde, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın başlattığı restorasyon devam ediyor. Koruma Kurulu, otoparkı onaylamış. Otopark, otele dönüştürülecek alanın altına planlanıyor.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesi tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, tüm itirazlara rağmen Ankara’daki Tarihi Saraçoğlu Mahallesi’ne yapılacak olan projeyle ilgili ‘ÇED gerekli değildir’ kararı verdi. Proje kapsamında, tarihi mahalleye 135 konut, 304 ofis ve dükkan ile 121 odalı otel yapılacak.

Ankara Saraçoğlu projesinde belediyeler ne yapacak?

Ankara Saraçoğlu Mahallesi'nde yapımına başlanan dönüşüm projesi birçok çevreden tepkilerle karşılaştı. Peki Saraçoğlu projesi ile ne amaçlanıyor?

Alper Taşdelen'den Saraçoğlu Mahallesi projesi önerileri!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Saraçoğlu Mahallesi restorasyon projesiyle ilgili kamusal öneriler geliştirdi. Taşdelen, bu önerileri açıkladı.

Mimarlar Odası Saraçoğlu Mahallesi için Mehmet Nuri Ersoy'la görüştü!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Saraçoğlu Mahallesi'nde yapımına başlanan imar projesinin durdurulması için Kültür ve Turizm Bakanı Nuri Ersoy ile görüştü. Ersoy’un Saraçoğlu’nda yürütülen mevzuatı savunduğunu, ortada bir sıkıntı olmadığını söylediğini belirtti. 

Emlak Konut GYO Saraçoğlu'nda 456 bağımsız bölüm için ruhsat alındı!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Çankaya Saraçoğlu projesinde 120 adet olan konut sayısı 116 adet ve 309 adet olan ticari ünite sayısı 340 adet olacak şekilde tadilat ruhsatı alındı. 

Ankara Saraçoğlu Mahallesi projesi için 106 kuruluştan tepki!

Ankara Saraçoğlu Mahallesi'nde yapımına başlanan imar projesinin durdurulması için 106 kuruluşun imzasıyla "Rant hedefinden vazgeçin" çağrısında bulunuldu. 

Alper Taşdelen: Saraçoğlu Mahallesinde konutlar konut alanı olarak kalacak!

Eski Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Saraçoğlu Mahallesi'ndeki dönüşümü anlattı. Taşdelen, "Biz projeyi gördük inceledik. Onun için ruhsat verdik" dedi. "Bu proje üç etaptan oluşuyor. Konutlar konut olarak kalacak. Yayalaştırma yapılacak" diyen Taşdelen, proje ayrıntılarına da değindi.

Saraçoğlu Mahallesi Ankara'nın gözdesi olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Saraçoğlu Mahallesi projesi, ulaşım kolaylığı, doğayla iç içe konaklama imkanı ve etkinlik alanlarıyla başkentin yeni yaşam yerlerinden biri olacak.

Özge Saraçoğlu kimdir Haberi

Özge Saraçoğlu kimdir

Özge Saraçoğlu kimdir?

Özge Saraçoğlu, 1980 yılında Sakarya’da doğdu. 2002 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu. Lisans üstü eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi’nde tamamladıktan sonra, Co Mimarlık’ ta çalışmaya başladı. 


2008 yılı itibari ile şirket ortağı olarak, çalışmalarına devam etmektedir.


Güncel OfisiCo Mimarlık Dekorasyon İnşaat Ltd.Şti. (Ortak)


Eğitim ve Meslek Hayatı

Önceki Ofisleri OMNİ (Çalışan) (2004 / 2008)


Lisans Üstü Yıldız Teknik Üniversitesi, , (2005)

Lisans Yıldız Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü (2002)

Lisans Öncesi Eğitimi Sakarya Anadolu Lisesi (1998)


Mimar Özge Saraçoğlu projeleri..

Şanlı Edessa (2009)

Butikko (2008)

Kyma Gril & Salad (2008)

Rollhouse Optimum (2006)

Kora Sitesi (2006)

Peppermill Çayyolu İç Mekan Düzenlemesi...