26 / 04 / 2024

Özgül Group rüzgar santrali yatırımları

Özgül Group rüzgar santrali yatırımları

Ömer Faruk Özgül “Ruslar, Türkiye’de çılgın gibi santral yeri arıyor. Kuzey Irak ve TANAP- Şahdeniz’le daha güçlüyüz. Biz iyi geçinilmesi gereken bir ülkeyiz” dedi...

Hdr Özgül İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hdr Özgül İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hıdır Özgül tarafından kuruldu.

İkinci el otomobil satışlarında rüzgar tersine döndü! Yatırım devri kapandı, fiyatlar düşüşe geçti!

Otomobil almak isteyenleri heyecanlandıran gelişmeler yaşanmaya başladı. İkinci el araç piyasasında Rüzgar tersine döndü. Satılık ilanları ikiye katlandı.

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A S S M Alajımı ve A T Shaher Al-Asnag ortaklığında kuruldu.

Dolarda rüzgar tersine döndü! Dolar bugün ne kadar oldu? 30 Eylül Cumartesi Dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın başından itibaren sınırlı yükselişe devam ederken bugün rüzgar terisne döndü. Dolar/TL kuru hafta sonunun ilk gününde düşüşe geçti. Dolar bugün ne kadar oldu? 30 Eylül 2023 dolar/TL kuru.

Altında rüzgar tersine döndü! Fiyatlar bir anda fırladı! Hemen bakın! 15 Eylül Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak konusu. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altında rüzgar tersine döndü, fiyatlar bir anda yükseldi. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 15 Eylül Cuma altın fiyatları kaç lira? Güncel canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yatırımcılar çabuk baksın! 8 Eylül 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatlarında rüzgar bugün tersine dönerken, güncel gram, çeyrek, yarım altın fiyatları araştırılıyor. Haftanın son işlem günü altın fiyatları ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? 8 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında sürpriz gelişme! Rüzgar tersine döndü! 2 Eylül Cumartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verileri sonrası yükselişe geçti. Düşüşe geçen altın fiyatlarında bugün sürpriz gelişme yaşandı. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 2 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Yenilenebilir enerjinin payı artıyor! Güneş ve rüzgar elektrik üretiminde nükleeri geçti!

Enerji Enstitüsü’nün raporuna göre yenilenebilir enerjinin payı tüm dünyada güçlü biçimde artmaya devam ediyor. Solar kaynaklı enerji üretimi geçen yıl yüzde 25, rüzgar kaynaklı üretim yüzde 13 oranında artış gösterdi.

Altın yatırımcılarının gözü yaşlı! Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! 15 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, dün açıklana Amerika Merkez Bankası faiz kararı açıklandıktan sonra düşüşe geçti. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü ve altın değer kaybetti. Altın yatırımcılarının gözü yaşlı! Bugün gram altın ne kadar oldu? 15 Haziran 2023 altın fiyatları.

Borsada bankacılık rüzgarı bitti mi, bu sene BIST’te hangi sektörler ön plana çıkacak?

Bugünlerde borsadan pek iyi haberler gelmiyor. Ancak şunu unutmamak gerek ki, hiç bir yatırım aracı sürekli kazandırmaz. İşte bu nedenle hem “Rüzgar tersine döndü!” düşüncesiyle borsadan adeta arkasına bakmadan kaçan hem de yeni girecek olan on binlerce yatırımcıya çok önemli bir tavsiye geldi.

Altın fiyatları yeni ayın rüzgarına kapıldı! Tüm zamanların en yüksek rakamı az evvel göründü! 1 Ocak 2023...

Altın fiyatları yeni yılın ilk gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Altın fiyatları yeni ayın rüzgarına kapıldı! Tüm zamanların en yüksek rakamı az evvel göründü! 1 Ocak 2023 altın fiyatları...

Altın fiyatlarında rüzgar tersine dönüyor! Herkes bu rakamlara bakıyor! 29 Eylül 2022 altın fiyat listesi

Altın fiyatlarında rüzgar bugün tersine döndü. Altın almak isteyenler ve yatırımcılar bugünkü altın fiyatlarını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? İşte 29 Eylül 2022 altın fiyat listesi...

Özkuruşlar’da indirim rüzgarı esiyor! Özkuruşlar 11 Eylül 2022 fiyat listesi..

Sevilen perakende market Özkuruşlar’da, indirim rüzgarı esiyor. Birçok üründe fiyatlar yarıya indi. Sizde acele edin ve bu fırsatları kaçırmayın. İndirimli fiyatlardan market alışverişi yapmak isteyenler, en yakın Özkuruşlar markete koşun. İşte Özkuruşlar 11 Eylül 2022 fiyat listesi….

Özgül Group rüzgar santrali yatırımları Haberi

Özgül Group rüzgar santrali yatırımları

Ömer Faruk Özgül “Ruslar, Türkiye’de çılgın gibi santral yeri arıyor. Kuzey Irak ve TANAP-Şahdeniz’le daha güçlüyüz. Biz iyi geçinilmesi gereken bir ülkeyiz” dedi.


Rüzgar, güneş ve hidroelektrik gibi enerjinin bir çok kolunda faaliyet gösteren Özgül Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Özgül, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın ‘“Boru hatları gaz taşımaz barış taşır’ sözüne atıfta bulundu ve “Kuzey Irak ve TANAP daha güçlü hale geldi. Boru hattı ülkemizden geçecek olması son sözü biz söyleyeceğimiz anlamına da geliyor” dedi. Özgül’le Türkiye’nin enerjideki yeni rolünü konuştuk… 


YABANCI ORTAK TALEBİ PATLADI 



Ciddi bir yabancı trafiğine şahit oluyoruz. Enerji açısından 2013 nasıl geçti? 


2013 yılı enerji açısından iyi geçti. Bunun kanıtı şudur ki yurtdışından çok fazla ortaklık talebi geldi sektöre. Sabancı’nın  E.ON`un ortaklığı ve IMBV'nin...