26 / 04 / 2024

özgüven mimarlık

özgüven mimarlık

Yarın ihaleye çıkacak olan Ataşehir’deki İstanbul Finans Merkezi’nde amaç halkı da projeye dahil etmek. Hafta içi finansın merkezi olacak olan bölge hafta sonu ise Türkiye’nin ilk ‘central park’ı olmaya aday

Emlak Konut GYO Zekeriyaköy Kentsel Tasarım Projesi 5 karede!

Özgüven Mimarlık ve İMAR, 2010 yılında Emlak Konut GYO Zekeriyaköy Kentsel Tasarım Projesi'ni tasarladı. İşte Emlak Konut GYO Zekeriyaköy Kentsel Tasarım Projesi'nin görselleri

Ataşehir Uluslararası Finans Merkezi 15 karede!

Özgüven Mimarlık tarafından tasarlanan Ataşehir Uluslararası Finans Merkezi 800 bin metrekare alana kurulacak

Zigana Panora 365 projesinde 575 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Zigana Panora 365 projesinde minimum fiyat 575 bin lira olarak belirlendi! Proje Büyükçekmece’de yaşama geçiriliyor…

Ekin Gayrimenkul Mimarlık Proje Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekin Gayrimenkul Mimarlık Proje Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Düzgün Dalga, Ertan Çağlın ve M. Mustafa Baytok ortaklığında kuruldu.

Nmt İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nmt İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Güven tarafından kuruldu.

Neoven Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Neoven Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayten Darıcı ve Özgür Uçman ortaklığında kuruldu.

Rbt Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rbt Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Barık ve Riyat Tümer ortaklığında kuruldu.

Özgür Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Mimarlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Dursun tarafından kuruldu.

Ömse Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömse Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Güven tarafından kuruldu.

Barsan Mimarlık İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barsan Mimarlık İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Özbay tarafından kuruldu.

İkonart Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkonart Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgü Aydoğdu tarafından kuruldu.

Ug Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ug Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kerem Güvenç ve Umut Uçak ortaklığında kuruldu.

Tahiroğulları Mimarlık Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tahiroğulları Mimarlık Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Barış Özgör tarafından kuruldu.

İstanbul Aden Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi Kuruldu!

İstanbul Aden Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde  Özgür Kiliç ve Özlem Akyüz Can tarafından kuruldu.

Dos Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticareti Limited Şirketi Kuruldu!

Dos Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticareti Limited Şirketi Eyüpsultan’da Mustafa Özgür Mollaoğlu ve Tarık Keskin ortaklığında tarafından kuruldu.

Uzel Mekanik Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Uzel Mekanik Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Beyoğlu'nda Gökmen Süzgün tarafından kuruldu.

özgüven mimarlık Haberi

özgüven mimarlık

Türkiye'nin en büyük ölçekli projelerinden biri olan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi yarın ihaleye çıkıyor. 4.5 milyar TL yatırımla Ataşehir’de yapılacak olan merkez yaklaşık 3.2 milyon metrekarelik inşaat alanı ile İstanbul’u geleceğin fınans merkezi yapmaya aday, Özgüven Mimarlık tarafından tasarlanan proje fınansm yanı sıra Türkiye’nin ilk Central parkını da bünyesinde barındıracak görünüyor.


Merkezin tasarımına imza atan özgüven Mimarlık’m kurucusu Yüksek Mimar Uğur özer özgüven, birinci etapta Gensler, ikinci etapta ise HOK ve ARUP firmalarıyla konsorsiyum yaptıklarım belirterek, merkezin halktan kopuk olmayacağının altını çizdi. İstanbul Finans Merkezi’nin aynı zamanda Türkiye’nin ilk Central parkı (şehir parkı) olacağına işaret eden özgüven “Sadece bankalardan ve finans kuruluşlarından oluşan bir merkez değil, kapsamlı bir sosyal alan rolü de üstlenecek. Amfıtiyatro, kültür merkezi, konferans salonları, büyük parklar,...