26 / 04 / 2024

Özhan Atalay kim

Özhan Atalay kim

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, "Üniversite ve yüksek lisans mezunu birçok girişimci, Gayrimenkul Danışmanlığı sektörüne yöneliyor." dedi.

Özhan Atalay, Century 21 Türkiye Genel Müdürü oldu!

CENTURY 21 Türkiye Genel Müdürlüğü’nde yeni atama... Farklı sektörlerin önde gelen markalarında üst düzey yöneticilik deneyimleri olan Özhan Atalay, Century 21 Türkiye Genel Müdürü olarak atandı.

Özhan Atalay kimdir?

Özhan Atalay, Century 21 Türkiye Genel Müdürü oldu. Peki, Özhan Atalay kimdir? Üst düzey yöneticilik deneyimleri olan Özhan Atalay, bugüne kadar hangi sektörlerde hizmet verdi? İşte Özhan Atalay...

Özhan Atalay, GittiBu ile bir ilke imza attı!

Era Gayrimenkul ve Century 21 Genel müdürlüklerini yapmış olan Özhan Atalay, gayrimenkul danışmanlarının amatörce kredi kartın ile işlem bedeli almalarını sağlayacak bir sistem kurarak sektörde bir ilke imza attı.

Gayrimenkul piyasasını 2018'in ikinci yarısında neler bekliyor?

Karlılık ve Verimlilik Danışmanı Özhan Atalay gayrimenkul piyasasını 2018'in ikinci yarısında neler beklediğini değerlendirdi. İşte Atalay'ın açıklaması...

Kentsel dönüşümde deprem geçmişi olan binalara odaklanmalı!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, 1999 depreminden önce yapılan pek çok konutun risk altında olduğunu söyleyerek, kentsel dönüşümde önceliğin yaşlı ve deprem geçmişi olan yapılara verilmesi gerektiğini belirtti.

Konutta KDV indirimi yeniden düzenlenmeli!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay,  Bakanlar Kurulu Kararnamesi ile yayınlanan KDV indirim oranlarını değerlendirdi. 

Hane halkı sayısı yeni konut talebini artırıyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay,  değişen demografik yapı ve hane halkı sayısının, daha fazla yeni konut ihtiyacına yol açtığını söyledi. 

Tapu harçlarının düşürülmesi olumlu ancak oranlar yeterli değil!

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, tapu ve KDV'de yapılan indirimlerin sektör açısından olumlu gelişmeler olduğunu, sektörün daha da hareketlenmesi için yüzde 1,5’e düşürülen tapu harçlarının en fazla yüzde 0,5’te sabitlenmesi gerektiğini belirtti...

Döviz artışı gayrimenkul satışlarını yavaşlattı!

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, mali piyasalarda ve dövizde yaşanan hareketliliğin gayrimenkul satışlarında yavaşlamaya yol açtığını söyledi. 

Gayrimenkul sektörü bahar mevsimiyle hareketlenecek!

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay mevsimlerin gayrimenkul sektörüne etkilerini değerlendirdi.

Gayrimenkul sektörü faiz indirimleriyle hareketlenecek!

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay gayrimenkul sektöründe yaşanan durgunluğun geçici olduğunu sektörün vergi avantajları, kampanyalar ve kredi faiz  indirimleriyle yeniden canlanacağını aktardı. 

Gayrimenkul danışmanlığı üniversite mezunlarının yeni gözdesi!

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, "Üniversite ve yüksek lisans mezunu birçok girişimci, Gayrimenkul Danışmanlığı sektörüne yöneliyor." dedi.

İşte İstanbul'da konut alacaklar için cazip ilçeler!

Era Gayrimenkul Genel Müdürü Özhan Atalay, kentsel dönüşüm bölgelerindeki stok fazlasına dikkat çekerek, bu ilçelerin yatırımcılar için cazip olacağını söyledi.

Emlakçılığın yasayla kontrol altına alınması lazım!

Era Gayrimenkul Türkiye'nin 2017 yılı değerlendirmesi ve 2018 yılı beklentilerinin konuşulduğu toplantıda açıklamalar yapan Era Gayrimenkul Genel Müdürü Özhan Atalay, emlakçılığın yasayla kontrol altına alınması gerektiğini söyledi.

Gayrimenkul almak için en uygun dönem!

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay,  2017 yılının ilk 9 aylık sürecinde konut fiyatlarının enflasyon ve mali piyasaların altında kaldığını açıkladı. 

Özhan Atalay kim Haberi

Özhan Atalay kim

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, küçük bir sermaye ile kendi işini kurmak isteyen üniversite mezunlarının gayrimenkul sektörüne yöneldiğini ifade etti. Atalay, "Gayrimenkul danışmanlarının yaş aralığı her geçen gün düşüyor, eğitim seviyesi ise yükseliyor. Üniversite ve yüksek lisans mezunu birçok girişimci, Gayrimenkul Danışmanlığı sektörüne yöneliyor. Bunun altında küçük bir bütçe ile kendi işini kurabilme etkeni yatıyor" ifadelerini kullandı. 

ERA Gayrimenkul Türkiye’de yer alan brokerların yüzde 62’sinin üniversite mezunu olduğunu ifade eden Özhan Atalay, "Gayrimenkul Danışmanlığı ülkemizde yıllar boyunca emeklilik sonrası ek gelir elde edilebilecek bir iş gözüyle bakılırken, günümüzde birçok girişimcinin yeni yatırım alanına dönüştü. Küçük bir bütçe ile kendi işinin patronu olmak isteyen birçok üniversite mezununun gayrimenkul sektörüne yöneldiğini görüyoruz. Önceki yıllarda 50 ve üstü olan Gayrimenkul Danışmanlığı...