19 / 04 / 2024

Özlem Tekin kim

Özlem Tekin kim

Şandan şöhretten vazgeçen Özlem Tekin, geçtiğimiz gün üzerinde şalvarı, küçükbaş hayvanlarını güderken görüntülendi. 

Özlem Kalkan kim? Özlem Kalkan kaç yaşında?

Sabancı Holding'e bağlı birçok şirkette görev alan Özlem Kalkan kim? Özlem Kalkan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Milas'a yerleşen Özlem Tekin, çiftlik hayatına alıştı!

Şandan şöhretten vazgeçen Özlem Tekin, geçtiğimiz gün üzerinde şalvarı, küçükbaş hayvanlarını güderken görüntülendi. 

Özlem Tekin köy hayatına iyice alıştı!

Yaklaşık üç yıldır hayatına devam ettiği Bodrum Milas’ta görüntülenen Özlem Tekin, köy hayatına iyice alıştı.

Özlem Tekin'in yeni hayatı! Muğla'da çiftlik kurdu!

Uzun süredir Muğla’da yaşayan şarkıcı Özlem Tekin'in köy hayatına iyice alıştığı öğrenildi.

Özlem Tekin Milas'tan arazi alıp ev yaptırdı!

Şarkıcı Özlem Tekin, Muğla Milas'ın bir köyünden arazi alıp küçük bir ev yaptırdı. Tekin, cep telefonu kullanmıyor, köy merkezine atla gidiyor.

Ofis Tekin Exclusive Mağazası'nın kapılarını açtı!

Ofis Tekin, evlerinde olduğu gibi ince zevklerini gün boyu vakit geçirdikleri iş yerlerinde görmek isteyenler ile tasarımcılar için buluşma noktası olacak Exclusive Mağazası'nın kapılarını açtı.

Apartman yöneticisini kim seçer?

Apartmanda kat malikleri, yönetim için kendi aralarından veya dışardan bir kimseyi veya üç kişilik bir kurulu seçebiliyor. Peki, apartman yöneticisini kim seçer? Yönetici oybirliği ile mi yoksa oyçokluğu ile mi seçilir?

Patronlar Ofis Tekin Exclusive'de buluştu!

Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin "Gelişen Ankara'da sayıları her geçen gün artan modern ve yaşanılabilir ofislere klasik çizginin ötesinde her biri kreatif ürünleri kazandırmanın mutluluğu içindeyiz" dedi...

Ofis Tekin Exclusive mağazası 10 Mayıs'ta açılıyor!

Ergonomik ve sıra dışı çizgileriyle benzersiz ofis mobilyalarının üretimini yapan Ofis Tekin, patronlarının vazgeçilmezi olacak yeni tasarımlarını Exclusive şubesinde görücüye çıkaracak. Ofis Tekin Exclusive mağazası 10 Mayıs'ta açılıyor...

Asansör giderlerini kim öder?

Kanun gereğince kat malikleri, apartman işletme giderlerine eşit olarak; apartman demirbaş giderlerine ise kendi arsa payı oranında katılmak ile yükümlü oluyor. Peki, dairede kiracı olması halinde apartmanın asansör giderlerini kim öder?

Gaiplik kararını kim verir?

Kendisinden uzun zamandır haber alınmayan ve ölüm olasılıklarının yüksek olduğu kimselerin kişiliğinin son verilmesi için mahkemece verilen karar "gaiplik kararı" olarak nitelendiriliyor. Peki gaiplik kararını kim verir? Gaiplik kararı görevli mahkeme han

Eski emlak vergisi borcunu kim öder?

Geçmiş dönemlere ait ödenmeyen emlak vergilerinde devreden ve devralanın müteselsil sorumluluğu hakkındaki özelgede yer alan esaslara göre eski emlak vergisi borcunu kim öder? İşte yanıtı...

Kooperatiften alınan evin emlak vergisini kim öder?

Emlak vergisi dönemi içerisinde en çok merak edilen hususlar arasında kooperatiflerden alınan evin emlak vergisinin kim tarafından ve nasıl ödeneceği oluyor. Peki, kooperatiften alınan evin emlak vergisini kim öder?

Özlem Tekin kim Haberi

Özlem Tekin kim

Koronavirüsün etkisiyle beraber son dönemde birçok kişi şehir hayatından kaçarak Ege’ye akın ediyor. Ünlü rock şarkıcısı Özlem Tekin ise hayallerini gerçekleştirdi.

Hürriyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; daha önce Bodrum’a taşınan Tekin, 2018 yılında Milas ilçesinden 30 dönüm arazi satın alıp arziye küçük bir ev inşa ettirdi. Eski şarkıcı şimdi çiftliğinde hayvanlarla beraber şehrin kaosundan uzak bir yaşama devam ediyor.

ÇALIŞANI DA VAR 

Yaşadığı ev merkezden uzak olan Özlem Tekin, geçtiğimiz günlerde bahçesindeki hayvanları güderken görüntülendi. Köpeklerinin de yanında olduğu Tekin'in ayağında terlikleri, üzerinde de şalvarı vardı.

Sebze meyve yetiştirmeciliği yapan ve köy hayatına alışan Özlem Tekin’in işlere yardımcı olması için çiftliğine personel aldığı ortaya...