29 / 03 / 2024

Özmir Danışmanlık İnşaat nerede

Özmir Danışmanlık İnşaat nerede

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Miroğlu tarafından kuruldu. 

Efer Danışmanlık İnşaat Plastik ve Yangın Söndürme Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efer Danışmanlık İnşaat Plastik ve Yangın Söndürme Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ugıloy Rakhımova tarafından kuruldu.

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Miroğlu tarafından kuruldu. 

Lattis Kalıp Proje Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lattis Kalıp Proje Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Külekçi tarafından kuruldu.

Enverhan Emlak Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enverhan Emlak Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Enver Yıldız tarafından kuruldu. 

Semt 1 Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Semt 1 Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Turan Aydemir Kurtoğlu tarafından kuruldu. 

Geo Structure Mühendislik Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geo Structure Mühendislik Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Utku Celep, Mehmet Nuray Aydınoğlu ve Emre Düzgün ortaklığında kuruldu. 

Kale Danışmanlık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale Danışmanlık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Semra Önal tarafından kuruldu. 

White Akar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Mobilya Sağlık Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Akar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Mobilya Sağlık Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile George Tounousıan tarafından kuruldu. 

Ece Proje Pazarlama Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ece Proje Pazarlama Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mert Gül tarafından kuruldu.

Yazıcıoğlu Proje Ve Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcıoğlu Proje Ve Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gökhan Yazıcıoğlu ve Demet Soğancı ortaklığında kuruldu. 

Estimech Proje Danışmanlık İnşaat Tekstil İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Estimech Proje Danışmanlık İnşaat Tekstil İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Özay Karahan tarafından kuruldu. 

Heyecan Danışmanlık İnşaat Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Heyecan Danışmanlık İnşaat Makina Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Mtn Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mtn Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Metin Çiçek tarafından kuruldu.  

Özmir Danışmanlık İnşaat nerede Haberi

Özmir Danışmanlık İnşaat nerede

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Miroğlu tarafından kuruldu. 

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1- Yurtiçi ve yurtdışın da yerleşik her türlü gerçek ve tüzelkişilere veya kurumlara işletmecilik, pazarlama konularında danışmanlık yapar. 2-Çalışma konusu ile ilgili alanlarda faaliyet gösteren yurtiçi ve yurtdışı firmaların acenteleri, mümessillikleri, distribütörlüklerini alır, yurtiçi ve yurtdışı firmalara acentelikler, mümessillikler, distribütörlükler verir. Yurtiçi ve yurtdışı komisyonculuk ve taahhüt işleri yapar ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Caferağa Mh.Sarraf Ali Sk. Saracoğlu İş H.Ap.N.36/14...