24 / 04 / 2024

Öztürkler holding turizm yatırımı

Öztürkler holding turizm yatırımı

Akaryakıt dağıtım şirketi Opet'te Koç Holding ile yüzde 50 - 50 ortaklığı bulunan Öztürkler Holding, akaryakıttan sonra turizm sektöründe büyümeye odaklandı.

Yabancıların KKTC’de taşınmaz mal edinmesine yönelik yasa çalışmalarında sona gelindi!

Yabancıların KKTC’de taşınmaz mal edinmesine yönelik yasa çalışmalarında sona gelindi. UBP Güzelyurt Milletvekili Dr. Ziya Öztürkler, konuya ilişkin bilgi verdi.

Öztürkler Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkler Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Öztürk tarafından kuruldu.

Aslantürkler İnşaat Turizm Enerji Tekstil Ve Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslantürkler İnşaat Turizm Enerji Tekstil Ve Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'da Muhittin Aslantürk, Yakup Aslantürk, Coolline Tekstik, Karizma Giyim ve YMA Giyim ortaklığında kuruldu.

Akfen Holding, Bursa'da gayrimenkul ve turizm yatırımı hazırlığında!

Çalışmalarına son sürat devam eden Akfen Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, 2022 yılında Bursa’da gayrimenkul ve turizm sektörüne yatırım hazırlığında olduklarını duyurdu.

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Öztürkler Group Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Öztürkler Group Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Veli Öztürk tarafından kuruldu.

Öztürkler Mülk Yönetimi Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkler Mülk Yönetimi Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Akgün tarafından kuruldu.

Öztürk Hastane Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Öztürk Hastane Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynel Öztürk tarafından açıldı.

İnşaattan kötü haber!

Öztürk Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, inşaatta Türkiye’de 5 yıl önce yatırımın geri dönüşünün maksimum 7-9 yılda alındığını hatırlatıyor.

Öztürkler Rusafa Grup Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkler Rusafa Grup Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Reslan  Albashash ve Khaled Habıb ortaklığında kuruldu. 

Giresun'da turizm yatırımı için imar sorunu çözülecek!

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, kentin turizm sorunları ve çözüm yolları değerlendirdi. Sektör temsilcileriyle bir araya gelen Öztürk, turizm yatırım alanları için imar sorunun çözüleceğini söyledi.

Türkler Holding 2019'da 3 şehir hastanesi açacak!

En çok yeni istihdam sağlayacak kurum olarak öne çıkan Türkerler Holding, 2019’da açılacak üç şehir hastanesi için 9 bin 255 kişiyi almayı planlıyor. Holding önümüzdeki yıl 11 bin 855 kişiyi işe almaya hazırlanıyor.

Can Holding'ten 5 yeni otel yatırımı!

Can Holding bünyesindeki Golden Hill Otelleri, grubun turizme olan inancı doğrultusunda kesintisiz büyümesini sürdürüyor. Can Holding Turizm Grup Başkanı Mehmet Can, İstanbul’da beş yıl içerisinde üç tane 5 yıldızlı oteli turizme kazandıracaklarını söyledi.

Öztürkler holding turizm yatırımı Haberi

Öztürkler holding turizm yatırımı

2014 Nisan ayında Antalya'da açtığı Regnum Oteli'nden sonra Holding, 70 milyon euroya komşu bir oteli satın alarak burayı bir iki yıl içinde yıkıp yeniden yapacağını açıkladı. 

Şirket, Öztürkler Holding ve Opet Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, "Turizm sektöründe daha mutluyum. Bu sektörde yatırımlarımız sürecek" dedi. 



^Öztürkler Holding ve Opet Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, geçtiğimiz yıl nisan ayında açılan Regnum oteliyle turizm sektörüne giriş yapan şirketin ikinci bir otel yatırımına hazırlandığımı açıkladı. Öztürk, "Ticari hayatım akaryakıtla başladı ama turizmde daha mutluyum. Akaryakıt kötü bir iş değil ama zaman zaman dalgalanmalar, müdahaleler oluyor. 

Ama tekerlekler döndükçe bu akaryakıta ihtiyaç olacak" dedi. Geçen yıl Regnum Carya Golf & Spa'dan 30 milyon euro gelir elde eden Öztürkler Holding bu yıl ise 50 milyon euro gelir...