26 / 04 / 2024

ÖzÜ-MBA in Real Estate

ÖzÜ-MBA in Real Estate

GYODER, üniversite işbirliklerine bir yenisini daha ekledi. Kayıtları devam eden ÖzÜ-MBA in Real Estate kayıları 8 Eylül'e kadar yapılacak.

ÖzÜ-MBA in Real Estate kayıtları başladı!

GYODER, üniversite işbirliklerine bir yenisini daha ekledi. MBA in Real Estate Programı, GYODER ve Özyeğin Üniversitesi(ÖZÜ) işbirliği ile Eylül 2017'de başlıyor.

Çin, gayrimenkul sektöründe borç temerrütlerinin artmasını engelleme sözü verdi!

Çin, borç krizindeki gayrimenkul şirketi geliştiricilerinin borç temerrütlerinin artmasını önleme sözü verdi. Çin'in "Müteahhitlerin temerrüde düşmelerini güçlü bir şekilde engelleyeceğini" söyledi.

Altın almanız için son şans! Altında rüzgar tersine dönecek! İslam Memiş rakam ve tarih verdi!

Altın fiyatları için rüzgarın tersine döneceğini belirten Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ''Altın almanız için son şans'' diyerek altının geleceği rakamı tarih vererek açıkladı.

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ açıkladı! Diyarbakır'a 27 bin bağımsız konut inşa edilecek!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada Diyarbakır'a yaklaşık olarak 27 bin bağımsız konut, köy evi, hayvanlar için ahır ve diğer ihtiyaçlarını karşılayan yerler yapılacağını söyleyerek, temellerin yakında atılacağını kaydetti.

Mutfağınız için böyle dolap görmediniz! İşte Koçtaş mutfak dolapları! 15 Şubat 2023 fiyat listesi…

Mutfağınız için böyle dolap görmediniz! Açılır kapanır dolaplar kapış kapış gidiyor. İşte Koçtaş’ta satılan o dolapların özellikleri ve fiyat listesi…

Hem uygun hem Crossocer SUV olsun diyorsanız Kia Stonic tam size göre. İşte Stonic’in 29 Nisan 2022 fiyat listesi.

Son olarak logosunu da değiştiren Kia, Stonic ile iddialı. Siz de uygun fiyatlı bir Crossocer SUV arıyorsanız Stonic’in Nisan fiyat avantajını kaçırmayın. İşte Kia Stonic’in 29 Nisan 2022 fiyat listesi.

Hatay Altınözü için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili Altınözü ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Hatay ili Altınözü ilçesi için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31523 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Turgut Altınok: Binalarımız için kimlik kitapçığı oluşturacağız!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, “Yapı tadilatları ve proje değişiklikleri ile ilgili bir takım inşaat çalışmalarında 'Bina Kimlik Belgesi' uygulaması ile vatandaşı yap-bozdan kurtaracağız" dedi.

Binanızı mantolama yaptırmanız için 9 neden!

Avrupa’nın mantolama devi Baumit, yaşam alanlarınıza mantolama yaptırmanız için 9 nedeni açıkladı.

Kiler GYO 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Kiler GYO'nun 2020 yılı finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere, Eren Bağımsız Denetim'in bağımsız denetim kuruluşu olarak görevlendirilmesine ve Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi.

Afyonkarahisar'da ruhsatsız hamam inşaatı yıkıldı!

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde bulunan hamam inşaatının yıkımı ruhsatsız olduğu nedeniyle yıkıldı.

Evlenmemiş kız kardeşin vefatı halinde miras nasıl paylaşılır?

Posta yazarı Tamer Heper, okuyucusunun 'Biz aynı anne babadan üç kardeşiz, babamızın ilk evliliğinden bir çocuğu olduğundan dört kardeş olduk. Anne ve baba sağ değiller. Evlenmemiş kız kardeşin vefatı halinde miras kalan mal varlığı nasıl pay edilir?' sorusunu yanıtladı.

Işın Karaca kızı için ev yaptırıyor!

Güçlü sanatçı Işın Karaca, kızı Mia’nın geleceği için şimdiden kolları sıvadı. Karaca, kızı için ev yaptırıyor.

ÖzÜ-MBA in Real Estate Haberi

ÖzÜ-MBA in Real Estate

Özyeğin Üniversitesi (ÖzÜ) ile beraber hayata geçirilen ve gayrimenkul sektörüne yönelik uzmanlaşma olanağı sunan ingilizce işletme yüksek lisans programı "ÖzÜ-MBA in Real Estate" kayıtları başladı.


Özyeğin Üniversitesi İşletme Fakültesi öğretim üyeleri başta olmak üzere, GYODER üyesi eğitmenler ve sektör uzmanlarından oluşan zengin bir kadronun ders vereceği "ÖzÜ-MBA in Real Estate" programındaki dersler modüler olup, eğitim 15 ay sürecektir.


İstanbul Beşiktaş’ta Swissotel The Bosphorus, OzU Graduate School of Business (GSB) dersliklerinde gerçekleştirilecek olan bu program ile sektör çalışanları bir yandan çalışırken bir yandan da kariyerlerini desteklemek ve/veya kariyer hayatlarını değiştirmek fırsatları bulmaktadırlar.


ÖzÜ-MBA in Real Estate programında başarılı olan öğrenciler MBA in Real Estate diplomalarına ek olarak, ABD’deki oldukça prestijli bir program olan Wisconsin - Madison Üniversitesi GREM (Global Real Estate Masters) programına...