19 / 04 / 2024

ÖzÜ-MBA in Real Estate kayıtları 8 Eylül'de sona erecek!

ÖzÜ-MBA in Real Estate kayıtları 8 Eylül'de sona erecek!

GYODER, üniversite işbirliklerine bir yenisini daha ekledi. Kayıtları devam eden ÖzÜ-MBA in Real Estate kayıları 8 Eylül'e kadar yapılacak.



Özyeğin Üniversitesi (ÖzÜ) ile beraber hayata geçirilen ve gayrimenkul sektörüne yönelik uzmanlaşma olanağı sunan ingilizce işletme yüksek lisans programı "ÖzÜ-MBA in Real Estate" kayıtları başladı.


Özyeğin Üniversitesi İşletme Fakültesi öğretim üyeleri başta olmak üzere, GYODER üyesi eğitmenler ve sektör uzmanlarından oluşan zengin bir kadronun ders vereceği "ÖzÜ-MBA in Real Estate" programındaki dersler modüler olup, eğitim 15 ay sürecektir.


İstanbul Beşiktaş’ta Swissotel The Bosphorus, OzU Graduate School of Business (GSB) dersliklerinde gerçekleştirilecek olan bu program ile sektör çalışanları bir yandan çalışırken bir yandan da kariyerlerini desteklemek ve/veya kariyer hayatlarını değiştirmek fırsatları bulmaktadırlar.


ÖzÜ-MBA in Real Estate programında başarılı olan öğrenciler MBA in Real Estate diplomalarına ek olarak, ABD’deki oldukça prestijli bir program olan Wisconsin - Madison Üniversitesi GREM (Global Real Estate Masters) programına katılarak, çift diploma alma hakkına sahip olacaklardır.


Sadece GYODER üyelerine tanınan %25 indirim ayrıcalığıyla faydalanabileceğiniz ingilizce "MBA in Real Estate" programına kayıt olma fırsatını kaçırmayın!


Kayıt için son başvuru tarihi - 8 Eylül 2017



Geri Dön