29 / 03 / 2024

özyazıcı inşaat eleman alımı

özyazıcı inşaat eleman alımı

İnşaat, gayrimenkul ve mimarlık alanında faaliyet gösteren 15 şirket yurtiçi ve yurtdışında görevlendirilmek üzere elemanlar arıyor. Haftanın iş fırsatlarını öğrenmek için tıklayın!

Kalifiye inşaat elemanı eksikliği kentsel dönüşümün hızını kesiyor!

Depremlerin etkisiyle İstanbul gibi büyükşehirlerde hızlanan kentsel dönüşüm projelerinde, yüksek maaşlara rağmen kalifiye inşaat işçisi bulma sıkıntısı yaşanıyor.

Mcatechnıc İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mcatechnıc İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Çağlar Alkan tarafından kuruldu.

Cç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Cç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Cavit Çağlar tarafından kuruldu.

Eyl Dağcı İnşaat Otomotiv Turizm Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Eyl Dağcı İnşaat Otomotiv Turizm Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Dağcı tarafından kuruldu.

Miraz Yazıcı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Miraz Yazıcı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Pendik’de Nurhayat Tunç tarafından kuruldu.

Miraz Yazıcı İnşaat Gayirmenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu! 

Miraz Yazıcı İnşaat Gayirmenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Pendik'te Nurhayat Tuç tarafından kuruldu.

Bystatıc İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Bystatıc İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Pendik'te Ercument Cafet Bayegan tarafından kuruldu.

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yazıcı ve Muhammet Emin Çolak ortaklığında kuruldu.

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi Mart 2023’te tamam!

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi için hızla çalışmalarını sürdürüyor. Projenin projenin Mart 2023’te bitirilmesi ve Aralık 2024’te iskana açılması planlanıyor.

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi nerede?

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesinin detayları belli oldu!

Özyazıcı İnşaat'ın Beykoz'da hayata geçireceği dev projenin detayları belli oldu. Proje 1 milyon 804 bin metrekare alan üzerinde yükselecek.

Vesta Technıc İnşaat Elektrik Ve Mekanik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vesta Technıc İnşaat Elektrik Ve Mekanik Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Çetin tarafından kuruldu.

Bir zincir markette inşaat malzemesi satışı yapılması meclis gündeminde!

Bir zincir markette yanıcı inşaat ve nalburiye malzemesi satışı yapılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

özyazıcı inşaat eleman alımı Haberi

özyazıcı inşaat eleman alımı

1) Neveser Taşdelen Konakları: Anadolu Yakası'ndaki şantiye için hasılat paylaşımı işlerinde en az 5 yıl tecrübeli mimar, inşaat mühendisi ve inşaat teknikeri ile konut pazarlamasında deneyimli satış-pazarlama sorumlusu müşteri temsilcisi alacak. Başvurular 0 216 430 93 80 nolu faksa veya [email protected]'a yapılabilecek.


2) UBM Uluslararası Birleşmiş Müşavirler Müşavirlik Hizmetleri: Karadeniz sahil yolu Giresun-Hopa Bölümünde kontrollük işleri için kontrol mühendisi olarak çalıştırılmak üzere en az 3 yıl tecrübeli elektrik mühendisi, elektronik mühendisi, makine mühendisi ve bilgisayar mühendisi alacak. Başvurular 0 216 267 01 01 nolu faksa veya [email protected] adresine yapılabilecek.


3) Özer İnşaat Taahhüt: Romanya Bükreş'te yapımına başlanılacak olan 120 bin metrekare yüksek bina iş merkezi ve 210 bin metrekare alanlı konut projelerinde görevlendirilmek üzere...