19 / 04 / 2024

Özyıldırımlar Mühendislik İnşaat adres 

Özyıldırımlar Mühendislik İnşaat adres 

Özyıldırımlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Özçelik tarafından kuruldu.

Lida Group Mühendislik İnşaat Metal Kimya Otomotiv Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Lida Group Mühendislik İnşaat Metal Kimya Otomotiv Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Öcal tarafından kuruldu.

Yes Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Yes Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yes Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı. 

Rbt Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rbt Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Barık ve Riyat Tümer ortaklığında kuruldu.

Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Mbl Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Mbl Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mbl Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı. 

Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

Konel Elektrik Mühendislik İnşaat Makina Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Konel Elektrik Mühendislik İnşaat Makina Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Konel Elektrik Mühendislik İnşaat Makina Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın ve Yıldız Akın ortaklığında kuruldu.

Reform Harita Mühendislik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Reform Harita Mühendislik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Çağrı Beşli ve Tufan Üçüncü ortaklığında kuruldu!

Dmc Partner Mühendislik İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmc Partner Mühendislik İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Adnan Çakır, Hakan Dokuyucu ve Seyfettin Onur Melek ortaklığında kuruldu.

Ağaoğlu Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ağaoğlu Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Ağaoğlu Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Esenler'de yapıldı.

Promer Mühendislik İnşaat Sanayi Ev Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Promer Mühendislik İnşaat Sanayi Ev Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Promer Mühendislik İnşaat Sanayi Ev Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Lien Yapı Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lien Yapı Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi ÜSküdar'da Azem Yıldırım tarafından kuruldu.

Özyıldırımlar Mühendislik İnşaat adres  Haberi

Özyıldırımlar Mühendislik İnşaat adres 

Özyıldırımlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Özçelik tarafından kuruldu.

Özyıldırımlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret LŞirketin amaç ve konusu

Özyıldırımlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret LŞirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: a) Şirket konusu ile ilgili olarak her türlü inşaatlarla ilgili plan, proje, mühendislik, danışmanlık, teknik müşavirlik işleri ile iç ve dış mimari, statik, betonarma, elektrik, asansör, kalorifer, doğalgaz, projelerini yapmak ve yaptırmak. Kontrollük ve denetim hizmetlerini yapmak. b) Şirket konusu ile ilgili olarak her türlü inşaatlarla ilgili mühendislik ve müşavirlik işleri ile iç ve dış mimari, statik, betonorma, elektrik, asansör, kalorifer, doğalgaz, projelerini, keşif, hakediş, kesin hesap işleri, hazırlanması ve rapor edilmesini yapmak ve yaptırmak. c) Her türlü yapıların, turistik tesislerin, sportif...