29 / 03 / 2024

Özyurtlar Holding online konut satışı

Özyurtlar Holding online konut satışı

Özyurtlar Holding, geçici bir süreliğine satış ofislerinin faaliyetlerini sonlandırarak konutta online satış dönemini başlatmış oldu.

Ev almak için bekleyen 3 milyon kişi var! Kredi faizleri düşürülmeli!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, konut almak için bekleyen 3 milyon kişinin olduğuna dikkat çekerek, bu sene satışların artırılmasına ilişkin kampanyaların hayata geçmesini beklediklerini belirtti. İşte Özyurt'un o açıklaması...

Dar gelirlilerin konut sahibi olmasının yolu açılmalı!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, konut sektörünün 2023 yılını değerlendirdi ve 2024'e ilişkin sektörel beklentilerini açıkladı. İşte Özyurt'un o açıklamaları...

Ödül İstanbul'da 24 ay vade fırsatı! İlk bloklarda teslimler başladı! 

Özyurtlar Holding imzasıyla Beylikdüzü'nde yükselen Ödül İstanbul'da ilk blokların teslimleri başladı. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere şirket bünyesinde 24 ay vade fırsatı sunuluyor. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Özyurtlar No 27 Residence'ta faizsiz, vade farksız, bankasız kampanya fırsatı!

Özyurtlar Holding tarafından Esenyurt’ta hayata geçirilen ‘No 27 Residence’ projesinde faizsiz, vade farksız, bankasız kampanya fırsatı sunuluyor.

Tamer Özyurt: Konutta kredi muslukları açılmazsa satışlar durma noktasına gelir!

Yeni bir konut sahibi olmanın ancak banka kredisiyle mümkün hale geldiğini kaydeden Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, kredi musluklarının açılması gerektiğini belirtti. Tamer Özyurt açıklamasında aksi halde üretimin ve satışların durma noktasına geleceğinisöyledi.

Özyurtlar Holding, tüm iş makinelerini afet bölgesine gönderdi!

Özyurtlar Holding, tüm iş makinelerini afet bölgesine gönderdi. Konuyla ilgili konuşan Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt "Biz de elimizi taşın altına koymayı milletimize borcumuz olarak görüyoruz." dedi.

Ödül İstanbul projesinde ilk etap teslimleri başlıyor! 

Özyurtlar Holding'in Beylikdüzü’nde tatil köyü konseptiyle inşa ettiği projesi Ödül İstanbul’un ilk etabında teslimler başlıyor. İşte ayrıntılar...

No 27 Residence ve Stüdyo House geliyor! Özyurtlar Holding'ten İstanbul'a 2 yeni proje! 

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün köklü markası Özyurtlar Holding,  iki yeni proje için düğmeye bastı. Beylikdüzü’ndeki ‘No 27 Residence’ ve Ispartakule’deki ‘Stüdyo House’ daire ve ticari alanlar olmak üzere karma projeler şeklinde hayata geçiriliyor. İşte ayrıntılar...

Meydan Ispartakule geliyor! Yeni proje!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding tarafından hayat geçirilecek olan Meydan Ispartakule projesi için düğmeye basıldı.

Gayrimenkule talep azaldı mı?

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt; geçtiğimiz yıla göre gayrimenkul sektörüne talebin yüzde 50 azaldığını söyledi.

Tamer Özyurt: İnşaat sektörü, betondan vazgeçerek çeliğe yönelmelidir!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt yaptığı açıklamada, “İnşaat sektörü, artık betonarmeden  çeliğe doğru dönüşüm gerçekleştirmeli” dedi.

Özyurtlar Holding üç projesini teslim ediyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Özyurtlar Holding'inüç projesinde teslimler başlıyor...

NCadde Ateş Corner’da hemen teslim avantajı!

Özyurtlar Holding tarafından hayata geçirilen ‘NCadde Ateş Corner’da hemen teslim avatantajı sunuluyor...

Özyurtlar Holding online konut satışı Haberi

Özyurtlar Holding online konut satışı

Özyurtlar Holding tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, şirket, koronavirüs karşısında yatırımcılarını evden çıkarmadan, sanal ortamda ağırlıyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, yatırımcılarını kameralar ile online proje turuna çıkaran şirkette, yatırımcılar projeleri detaylı olarak inceleme fırsatı bularak, istedikleri konutları online olarak satın alabiliyor.

Tapu işlemlerinin de online olarak gerçekleştirildiği Özyurtlar projelerinde yabancı yatırımcıların tapu işlemleri, Konsolosluk vekaleti ile tamamlanarak kargo ile ulaştırılıyor.

Özyurtlar Holding'in dijital ortamda satışa çıkardığı  projeleri arasında, Ncadde Hayat Residence, NLogo İstanbul, Ödül İstanbul, N Cadde Ottoman, N Cadde Ateş Corner ve Meydan Ardıçlı projeleri bulunuyor. 

Yapılan açıklamada görüşleri yer alan Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüse karşı hızla hareket ederek, yıla hızlı başlayan satışların sürdürülmesi yönünde önemli bir adım attıklarını dile getirerek, şöyle konuştu:

"Bu kapsamda...