29 / 03 / 2024

Özyurtlar İnşaat Ncity satılık

Özyurtlar İnşaat Ncity satılık

Özyurtlar İnşaat NCity satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen projede 36 ay 0 faiz imkanı ile daire sahibi olunabiliyor.

Özyurtlar İnşaat Ncity projesinde 99 bin TL'ye 70 metrekare!

Esenyurt'ta yer alan konut projesi Özyurtlar İnşaat Ncity projesinde yer alan 70 metrekare alana sahip 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 99 bin liradan başlıyor...

Özyurtlar İnşaat Ncity satılık!

Özyurtlar İnşaat Ncity satılık daire fiyatları 99 bin liradan başlıyor. 2015 Aralık 'ta sahiplerine teslim edilecek olan projeden yüzde 1 KDV imkanı ile konut sahibi olunabiliyor...

Özyurtlar İnşaat Ncity satılık!

Özyurtlar İnşaat Ncity satılık dairelerin satış fiyatları 109 bin liradan başlayarak değişiyor. Özyurtlar Ncity Evleri projesinde 1+1 daireler için 49 bin lira peşinat veriliyor...

Özyurtlar İnşaat Ncity satılık!

Özyurtlar İnşaat Ncity satılık daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede fiyatlar 89 bin liradan başlıyor

N City Esenyurt teslim tarihi!

N City Esenyurt teslim tarihi olarak 2015 senesi belirlendi. N City Esenyurt projesinde yer alan konutlardan 82 metrekare ile 112 metrekare 2+1'lerin fiyatları 119 bin TL'den başlıyor

Özyurtlar İnşaat'ın 63 dükkanı bugün satışta!

Özyurtlar İnşaat Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerinde yer alan 63 dükkanı bugün satışa sunuyor. Dükkanların müzayedesi saat 14.00’da Eskidji Müzayedecilik tarafından gerçekleştirilecek. 

Özyurtlar İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Özyurtlar İnşaat, Ödül İstanbul projesinde 'Herkes Kampanya Yapar, Özyurtlar Holding Ev Sahibi Yapar' kampanyasını başlattı. Projede fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor.

Özyurtlar İnşaat Nlogo'da teslimler 1 yıl sonra!

Özyurtlar İnşaat devrim niteliğinde yeni bir kampanyaya başladı. Özyurtlar İnşaat’ın Esenyurt’ta inşa edilen Nlogo İstanbul projesinde geçerli olan kampanyası "60 ay 0 Faiz. Taksitleri 2017'de ödemeye başlayın” adını taşıyor.

Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul'da kampanya başlattı!

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'ta inşa ettiği Nlogo İstanbul projesi için kampanya başlattı. Kampanyaya göre, daire alanlar yüzde 25 peşinat verip, ödemeye tam 12 ay sonra başlayacak.

Özyurtlar İnşaat Nlogo İstanbul'da 60 ay 0 faiz!

Özyurtlar İnşaat devrim niteliğinde yeni bir kampanyaya başladı. Özyurtlar İnşaat’ın Esenyurt’ta inşa edilen Nlogo İstanbul projesinde geçerli olan kampanyası "60 ay 0 Faiz. Taksitleri 2017'de ödemeye başlayın” adını taşıyor.

Özyurtlar İnşaat’ın N5 Suites Otel+Residence projesinin yüzde 80'i satıldı

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt’ta hayata geçirdiği N5 Suites Otel + Residence projesi için geçen ay bir kampanya düzenledi

Özyurtlar İnşaat'tan N5 Suites için özel kampanya!

Özyurtlar İnşaat, N5 Suites Otel+Residence projesindeki suit ve double suit 50 daire için 31 Ekim 2015 tarihine kadar sürecek özel bir kampanya düzenledi. İşte ayrıntılar...

Özyurtlar N Kazançlı Formülle ev sahibi olma imkanı sunuyor!

Hayata geçirdiği ‘N’ marka projelerle bugüne kadar 40 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat, N5 Suites Otel + Residence projesinden ev almak isteyenlere ‘N’ kazançlı formülü sundu.

Özyurtlar İnşaat uluslararası yatırımcılarla biraraya gelecek!

Özyurtlar İnşaat, dünyanın en önemli emlak fuarlarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2015'te yerini aldı. Özyurtlar İnşaat, Dubai'de 8-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda, 4 projesini tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat Cityscape Global 2015 fuarında yerini aldı!

Özyurtlar İnşaat, Dubai’de 8-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda, Nlogo İstanbul, 1Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini uluslararası yatırımcıya tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat uluslararası yatırımcılarla biraraya gelecek!

Özyurtlar İnşaat, dünyanın en önemli emlak fuarlarından Cityscape Global 2015’te yerini aldı. Şirket, Nlogo İstanbul, 1Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini yatırımcılara tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat projelerini Dubai'de tanıtacak!

Özyurtlar İnşaat, Dubai'de düzenlenen Cityscape Global 2015'te, Nlogo İstanbul, 1 Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat Cityscape Global 2015 Fuarı'nda yerini aldı.

Özyurtlar İnşaat, dünyanın en önemli emlak fuarlarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2015’te yerini aldı.

Özyurtlar İnşaat Ncity satılık Haberi

Özyurtlar İnşaat Ncity satılık

Daire seçenekleri arasında 1 oda 1 salon , 2 oda 1 salon  ve 3 oda 1 salonların yer aldığı NCity Esenyurt Evleri 450 tane konuttan oluşuyor. Projede teslimler hemen yapılıyor.


Özyurtlar İnşaat NCity satış ofisi ile 444 40 27 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Projede 2 oda 1 salon daire fiyatları 199 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Esenyurt NCity projesi Özyurtlar İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Projenin ödeme planı kapsamında 36 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor. 


NCity Konutları konum olarak; İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü’ne 5 kilometre, Avcılar metrobüs durağına ise 5 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 14 kilometre, Esenyurt Belediyesi’ne 5 kilometre, Esenyurt Devlet Hastanesi’ne 5 kilometre, Torium Avm’ye 7 kilometre mesafede bulunuyor. 


İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen NCity projesinin sosyal yaşam alanları; çocuk oyun...