18 / 04 / 2024

Özyurtlar NCadde Rezidans ödemeleri

Özyurtlar NCadde Rezidans ödemeleri

Özyurtlar İnşaat NCadde ne zaman teslim? sorusuna 24 ay sonra olarak cevap veriliyor. Özyurtlar İnşaat NCadde Esenyurt fiyat listesi 149 bin liradan başlayarak değişiyor....

NCadde Ateş Corner’da hemen teslim avantajı!

Özyurtlar Holding tarafından hayata geçirilen ‘NCadde Ateş Corner’da hemen teslim avatantajı sunuluyor...

Özyurtlar NCadde Ateş Corner'da teslimler başlıyor!

Özyurtlar Holding'in öğrencilere yeni bir yaşan konsepti sunduğu NCadde Ateş Corner'da teslim dönemi başlıyor.

NCadde Ateş Corner'da teslimler başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Özyurtlar Holding’in öğrencilere yepyeni bir yaşam konsepti sunduğu, yatırımcılara kazançlı bir yatırımın kapılarını araladığı ‘NCadde Ateş Corner’da teslimler başlıyor.

Ncadde Ottoman'da satışlar tamamlanıyor!

Özyurtlar Holding, yeni iş ve yaşamı merkezi konsepti ile Esenyurt'ta hayata geçirdiği Ncadde Ottoman'ın ticari alanlarının tümünün, konut bölümünün yüzde 90'ının satışını tamamladı.

Ncadde Ottoman’a rekor talep!

Sektörün öncü şirketleri arasında yer alan Özyurtlar Holding, yeni iş ve yaşamı merkezi konsepti olarak Esenyurt’un merkezinde inşa ettiği Ncadde Ottoman’ın ticari alanlarının tümünün, konut bölümünün yüzde 90’ının satışlarını tamamladı.

NCadde Ateş Corner'de teslimler bu yıl!

Özyurtlar Holding, üniversiteli gençlere yepyeni bir yaşam konsepti sunduğu NCadde Ateş Corner ile öğrenci evlerine üst düzey yaşam formu kazandırdı...

Ncadde Hayat Residence'ta eski fiyatlarla yeni yaşam!

Özyurtlar Holding'in Esenyurt'ta hayata geçirdiği "Ncadde Hayat Residence" projesinde iki yıl önceki fiyatlarla satışlar yapılıyor.

Özyurtlar İnşaat'ın 63 dükkanı bugün satışta!

Özyurtlar İnşaat Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerinde yer alan 63 dükkanı bugün satışa sunuyor. Dükkanların müzayedesi saat 14.00’da Eskidji Müzayedecilik tarafından gerçekleştirilecek. 

Özyurtlar İnşaat dükkan müzayedesi 15 Şubat 2018!

Özyurtlar İnşaat dükkan müzayedesi 15 Şubat 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Ncadde Ottoman ve Nlogo projelerinde yer alan toplam 63 dükkan satışa sunuluyor. 

Özyurtlar Ncadde Ottoman dükkan satışları!

Özyurtlar Ncadde Ottoman dükkan satışları 15 Şubat'ta gerçekleştirilecek. Toplamda 63 dükkanın yer aldığı projede satışlar Eskidji tarafından yapılacak. 

Nlogo Özyurtlar dükkan satışları!

Nlogo Özyurtlar dükkan satışları 15 Şubat'ta yapılacak. Özyurtlar İnşaat ayrıca Ncadde Ottoman projesindeki dükkanları da satışa sunuyor. 

Özyurtlar Nlogo ve Ncadde Ottoman açık artırma fiyatları!

Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerindeki dükkanları açık artırmayla satışa çıkaran Özyurtlar İnşaat dükkanlarının satışı 15 Şubat Perşembe günü saat 14.00’te yapacak...

Özyurtlar İnşaat 63 dükkan ihalesi ne zaman? 

Özyurtlar tarafından inşa edilen Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerinde yer alan 63 adet dükkan ihale ile satışa çıkarılıyor...

Özyurtlar NCadde Rezidans ödemeleri Haberi

Özyurtlar NCadde Rezidans ödemeleri


NCadde Rezidans projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt bölgesinde inşa ediliyor. Esenyurt NCadde Rezidans projesi Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 


Özyurtlar İnşaat NCadde ne zaman teslim sorusundan önce NCadde Rezidans hakkında bilgi verelim. NCadde Rezidans projesinin tamamı 1 oda 1 salon daire tipinden meydana geliyor.


Özyurtlar NCadde Rezidans projesinde 112 adet home ofis yer alıyor. Esenyurt NCadde Rezidans projesinde 11 adet ticari ünite bulunuyor. Özyurtlar NCadde Rezidans fiyatları 149 bin liradan başlıyor.



Özyurtlar İnşaat NCadde ne zaman teslim?


Özyurtlar İnşaat NCadde ne zaman teslim sorusuna 24 ay sonra yanıtı veriliyor. Esenyurt NCadde Rezidans satış ofisi ile 444 4 027 numaralı telefonu arayarak iletişime geçiliyor.


Özyurtlar NCadde Rezidans ödemeleri banka kredisine uygun. Esenyurt NCadde Rezidans'ta daireler 70 ve 75 metrekare olarak belirlendi. NCadde Rezidans Esenyurt'ta Esenyurt...