27 / 04 / 2024

Özyurtlar İnşaat NCadde ne zaman teslim?

Özyurtlar İnşaat NCadde ne zaman teslim?

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: N Cadde

Özyurtlar İnşaat NCadde ne zaman teslim? sorusuna 24 ay sonra olarak cevap veriliyor. Özyurtlar İnşaat NCadde Esenyurt fiyat listesi 149 bin liradan başlayarak değişiyor....




NCadde Rezidans projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt bölgesinde inşa ediliyor. Esenyurt NCadde Rezidans projesi  Özyurtlar İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. 


Özyurtlar İnşaat NCadde ne zaman teslim sorusundan önce NCadde Rezidans hakkında bilgi verelim. NCadde Rezidans projesinin tamamı 1 oda 1 salon daire tipinden meydana geliyor.


Özyurtlar NCadde Rezidans projesinde 112 adet home ofis yer alıyor. Esenyurt NCadde Rezidans projesinde 11 adet ticari ünite bulunuyor. Özyurtlar NCadde Rezidans fiyatları 149 bin liradan başlıyor.



Özyurtlar İnşaat NCadde ne zaman teslim?


Özyurtlar İnşaat NCadde ne zaman teslim sorusuna 24 ay sonra yanıtı veriliyor. Esenyurt NCadde Rezidans satış ofisi ile 444 4 027 numaralı telefonu arayarak iletişime geçiliyor.


Özyurtlar NCadde Rezidans ödemeleri banka kredisine uygun. Esenyurt NCadde Rezidans'ta daireler 70 ve 75 metrekare olarak belirlendi. NCadde Rezidans Esenyurt'ta Esenyurt Devlet Hastanesi'ne 2 dakika, Atatürk Havaalanı'na 18 dakika, Marmara Park AVM'ye 6 dakika mesafede yer alıyor.


Esenyurt NCadde Rezidans fiyat listesi kapsamında 70 metrekarelik 1+1 daireler 149 bin liradan, 75 metrekarelik 1+1 daireler ise 159 bin liradan başlayarak değişiyor. 


Özyurtlar İnşaat NCadde iletişim bilgileri

Telefon: 444 4 027

Web adresi: www.ncadde.com           

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön