28 / 03 / 2024

p grup temizlik

p grup temizlik

Piripak ismiyle 1980'li yıllarda temizlik sektörüne giriş yapan firma 1990'lı yıllarda gelen talepler doğrultusunda hizmet alanını genişleterek P GROUP adı altında hizmet zincirine bina ve tesis yönetimini ekledi...

Ncp Grup İnşaat Temizlik Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ncp Grup İnşaat Temizlik Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Arduç tarafından kuruldu.

Gls Grup İnşaat Reklam Ambalaj Temizlik Medikal Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gls Grup İnşaat Reklam Ambalaj Temizlik Medikal Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kayabaş tarafından kuruldu.

Özden Grup İnşaat Ve Temizlik Malzemeleri Metal Elektrik Elektronik Otomotiv Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Özden Grup İnşaat Ve Temizlik Malzemeleri Metal Elektrik Elektronik Otomotiv Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Sığın tarafından kuruldu.

BİM'de 2 parça araba sinekliği 44,50 TL’ye, Philips elektrikli süpürge 2.999 TL’ye, temizlik seti 85 TL’ye düştü!

BİM’de dev indirim şöleni başladı. Bu kapsamda, 28 Temmuz Cuma günü 2 parça araba sinekliği 44,50 TL’ye, Philips elektrikli süpürge 2.999 TL’ye, temizlik seti 85 TL’ye düşecek. İşte 28 Temmuz Cuma BİM fiyat listesi...

Vizyon 34 Grup İnşaat Metal Makina Plastik Elektrik Temizlik Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon 34 Grup İnşaat Metal Makina Plastik Elektrik Temizlik Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Okay Göbeloğlu tarafından kuruldu.

Kusursuz temizlik arayanlar dikkat! Bu süpürge tam sizlik! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Dip köşe her yer tertemiz olsun diyenler için Bosch, her seviyede ve her zeminde temizlik yapma teknolojisine sahip Şarjı Süpürge Unlimited ürününü müşterilerinin beğenisine sunuyor.Üstün teknolojik özelliklere sahip ürün görenleri şaşkına çeviriyor.

Derinlemesine temizlik sevenlere yeni nesil robot süpürge 2 bin TL indirimde! 27 Ocak 2023 fiyat listesi

Hijyenik bir temizlik için ev hanımlarının en büyük yardımcısı robot süpürgede kaçırmak istemeyeceğiniz indirim fırsatı.

Kusursuz temizlik isteyenler  Arzum dikey süpürgedeki indirim fırsatını kaçırmayın! 25 Ocak 2023 fiyat listesi

AR4086 Pronto Blue Pratik Dikey Süpürge ile temizlik yapmak artık çok pratik.

Sam Grup Reklam İnşa Medikal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sam Grup Reklam İnşa Medikal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Songül Konar tarafından kuruldu.

Dyson V12 Kablosuz Süpürge ile derinlemesine temizlik yapın! İşte Dyson V12 Kablosuz Süpürge fiyat listesi

Dyson V12 Kablosuz Süpürgeler derinlemesine temizlik yapmanızı sağlayacak. Toz yoğunluğunu hissederek emiş gücünü kendisi ayarlama özelliğine sahip olan Dyson V12'nin fiyat listesi merak ediliyor. İşte Dyson V12 Kablosuz Süpürge 30 Ağustos 2022 fiyat listesi...  

A101'de Dikey Süpürge satışta! İşte 26 Mart 2022 ürün ve fiyat bilgisi...

A101'de Black&Decker 36V Dikey Süpürge, temizlik düşkünü olan müşterileriyle buluşuyor. Peki A101'de satışa çıkan Black&Decker 36V Dikey Süpürge'si kaç TL? İşte dikey süpürgenin ürün ve fiyat bilgisi.

Orge Grup İnşaat Nakliye Orman Ürünleri Reklam Temizlik Elektrik Malz.Met.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Orge Grup İnşaat Nakliye Orman Ürünleri Reklam Temizlik Elektrik Malz.Met.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Varlı tarafından kuruldu.

Kuleli Grup İnşaat Elektrik Temizlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuleli Grup İnşaat Elektrik Temizlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Salih Hoşnalcı tarafından kuruldu.

p grup temizlik Haberi

p grup temizlik

Temizlik sektörüne 1980'li yıllarda adım atan P Group, 30 yıllık tecrübesiyle yaklaşık 4000'i aşkın personeli ile bina ve tesis yönetimi kapsamında özel güvenlik, gözetim, peyzaj, ilaçlama alanlarında hizmet veriliyor.


Kamu binaları, hastaneler, sağlık kuruluşları, eğitim kuruluşları, iş merkezleri, siteler, oteller, eğlence ve alışveriş merkezleri, sanayi tesisleri, gibi bir çok kamu ve özel sektör kuruluşuna, temizlik, güvenlik ve bina yönetimi konularında hizmet sunuluyor. 


P Group'un referansları arasında;  İstanbul Çağlayan Adalet Sarayı, Kartal Anadolu Adalet Sarayı, Haseki Hastanesi, Fatih Sultan Mehmet Hastanesi, Osmanlı Arşivleri gibi kamu kurumları ve Mercedes Benz Türk Kamyon/Otobüs Fabrikaları, Siemens Kartal ve Gebze Fabrikaları, Ford Otosan İnönü Kamyon Fabrikası gibi önemli ve prestijli özel sektör işletmeleri yer...