26 / 04 / 2024

Paladyum Beytepe çevreci konut projesi

Paladyum Beytepe çevreci konut projesi

Başkent Ankara’ nın ilk çevreci konut kulesi olarak dikkatleri çeken Paladyum Beytepe' nin satış başarısında en önemli etkenin çevreye duyarlı alt yapı çalışmaları olduğu belirtildi...

Bodrum'da feci kaza! Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetti

Ankara'nın köklü firmalarından Uzaltaş Şirketler Grubu'nun sahibi iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala Bodrum'da geçirdikleri tekne kazasında hayatını kaybetti. Uzaltaş, Regnum Skytower, Paladyum Beytepe ve Park Azur Bodrum gibi projelere imza atmıştı.

Düşük faiz inşaat sektörünü hareketlendirecek!

Paladyum Beytepe de dahil olmak üzere lüks konut ve modern iş merkezlerine imza atan Uzaltaş AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkam Ünal Pala, faizlerin konut alımları için önemli etkenlerden olduğunu kaydetti.

Allora Beytepe 7 bin 867 metrekare yeşil alana sahip!

Ankara'da birbiri ardına modern yapıların yükseldiği Beytepe'nin; gerek proje konutları, gerekse yeme-içme mekanları ve alışveriş merkezleri ile birkaç yıl içinde en gözde yaşam merkezi olması planlanıyor.

Beytepe Konutları, Ankara'da konforlu yaşam imkanı sunuyor!

Ankara’da birbiri ardına modern yapıların yükseldiği Beytepe’nin; gerek proje konutları, gerekse yeme-içme mekanları ve alışveriş merkezleri ile birkaç yıl içinde en gözde yaşam merkezi olması planlanıyor.

Platin Beytepe Evleri nerede?

Toker Mesken Yapı imzasıyla yükselen Platin Beytepe Evleri projesinde daireler 2 oda 1 salon, 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Peki Platin Beytepe Evleri nerede?

Platin Beytepe Rezidans teslim tarihi!

2 blok şeklinde yükselen Platin Beytepe Rezidans projesi toplam 6 bin 400 metrekare alan üzerinde Ankara İl'inde yer alıyor. İşte Platin Beytepe Rezidans teslim tarihi...

Platin Beytepe Rezidans fiyat listesi!

Toker Mesken Yapı imzasıyla yükselen Platin Beytepe Rezidans projesinde toplam 62 adet daire bulunuyor. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. İşte Platin Beytepe Rezidans fiyat listesi..

Platin Beytepe Konutları iletişim bilgileri!

Toplam 62 adet daireden oluşan Platin Beytepe Konutları projesinde daireler 2 oda 1 salon, 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. İşte Platin Beytepe Konutları iletişim bilgileri...

Ankara Platin Beytepe Konutları' nda fiyatlar 550 bin TL' den başlıyor!

Toker Mesken Yapı tarafından hayata geçirilen Ankara Platin Beytepe Konutları projesinde toplam 62 adet daireden oluşuyor. Proje Ankara İl'inde yer alıyor. Ankara Platin Beytepe Konutları' nda fiyatlar 550 bin TL' den başlıyor.

Allora Beytepe'den yüzde 8 indirim!

Zeynal Durkut ve Fevzi Akbulut ile güç birliği yaparak kurdukları MFZ Grup ün ortaklarından Muhanver Gözüm, Allora Beytepe projesinin geniş ve ferah konuttan vazgeçmeyen Ankaralılar tarafından büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Allora Beytepe Konutları'nda yüzde 8 indirim uygulanıyor!

Çayyolu'nun Beytepe ile birleştiği çok değerli lokasyondaki konumunun yanında geniş ve ferah konutlarıyla Ankaralılar'ın dikkatini çeken Allora Beytepe Konutları, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde yapacağı lansmana özel fiyatlarında yüzde 8 indirim uyguluyor.

Allora Beytepe'de lansmana özel yüzde 8 indirim!

ÇAYYOLU'nun Beytepe ile birleştiği çok değerli lokasyondaki konumunun yanında geniş ve ferah konutlarıyla Ankaralılar'ın dikkatini çeken Allora Beytepe konutları, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde yapılacak lansmanla satışa sunulacak...

Allora Beytepe Sevgililer Günü’nde yüzde 8 indirim!

Ankara Allora Beytepe konutları, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde tanıtıma özel yüzde 8 indirimle satışa çıkacak. 114 daire bulunan projede en küçük daire 150 metrekareden başlıyor.

Paladyum Beytepe çevreci konut projesi Haberi

Paladyum Beytepe çevreci konut projesi

Başkent Ankara’nın ilk çevreci konut kulesi olarak dikkatleri çeken Paladyum Beytepe'nin satış başarısında en önemli etkenin çevreye duyarlı alt yapı çalışmaları olduğu belirtildi.


Küresel ısınma çevre gündeminin üst sıralarında yer almaya devam ederken, herkes üzerine düşeni yaparak doğayı koruma yönünde önlemler almaya çalışıyor.


Üst düzeyde karbondioksit salınımı nedeniyle küresel ısınma sorununun başlıca kaynaklarından olan inşaat sektöründeki bilinçli temsilciler de doğayı korumaya yönelik çevreci tedbirleriyle dikkati çekiyor.


Sektördeki bu çalışmalar konut almak isteyenlerin de tercihlerinde etkili olmaya başladı. Ankara’nın ilk çevreci konut kulesi olarak öne çıkan Paladyum Beytepe, doğayı koruma duyarlılığına sahip projelerden biri olarak çok sayıda firmaya örnek oldu.


Projeyi hayata geçiren Uzaltaş AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında yaptığı açıklamada, gelecek kuşaklara temiz ve yaşanabilir bir...