28 / 03 / 2024

Beytepe Yalova projesinin satışları tamamlandı!

Beytepe Yalova projesinin satışları tamamlandı!

İnşaat sektörünün öncü şirketlerinden Beyttürk İnşaat gerçekleştirmiş olduğu 350 Konutluk ‘’Beytepe Yalova’’ projesinin satışlarını 2 ayda tamamladı. Barman; ‘’Türkiye’de Arap ülkelerine proje üreterek kendimize niş bir alan oluşturduk." dedi.



’Beytepe Yalova’’ projesinin satışlarını 2 ayda tamamladı . Tüm satışları körfez ülkelerine yapılan projede butik otel ve çarşı avm ‘yi içinde bulundurarak karma bir proje olarak tasarlandı . Özellikle Suudi Arabistan Vatandaşlarının yoğun ilgi gösterdiği projede bulunan dublex 4+1 ve 6+1 tipi dairelere ilgi büyük oldu.


 Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Beyttürk İnşaat Yönetim Başkan Yardımcısı Muhammet Uğurcan Barman ; ‘’Türkiye’de Arap ülkelerine proje üreterek kendimize niş bir alan oluşturduk. Beyttürk İnşaat Arap ülkelerinde tanınan Türkiye’nin en büyük İnşaat markasıdır. 2012 yılında kurulan Beyttürk çok hızlı bir büyüme katederek 2015 yılı içerisinde Kağıthane, Silivri, Ispartakule ve Bursa bölgelerinde projeler gerçekleştirmeyi hedeflemektedir.’’ dedi .


Geri Dön