23 / 04 / 2024

Beytepe Yalova ne zaman teslim edilecek

Beytepe Yalova ne zaman teslim edilecek

İnşaat sektörünün öncü şirketlerinden Beyttürk İnşaat gerçekleştirmiş olduğu 350 Konutluk ‘’Beytepe Yalova’’ projesinin satışlarını 2 ayda tamamladı. Barman; ‘’Türkiye’de Arap ülkelerine proje üreterek kendimize niş bir alan oluşturduk." dedi.

Yalova Sakura Park 2. etapta peşinde yüzde 5 indirim! Hemen teslim fırsatı!

APEC Çelik Yapı Sistemleri  tarafından Yalova'da yükselen Sakura Park projesinin 2. etabında hemen teslim fırsatı ve peşin ödemelerde yüzde 5 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Sakura Park 2. etapta konut fiyatları ne kadar?

Yalova Dora Evleri'nde 3,5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

Yalova Dora Evleri, Yılmazlar İnşaat tarafından inşa ediliyor. Yalova Dora Evleri'nde 3,5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. Peki Yalova Dora Evleri'nde hangi konut tipleri bulunuyor? Yalova Dora Evleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Sakura Park Yalova 2. Etap'ta teslimler Ocak'ta! 

Sakura Park Yalova 2. Etap'ta villa satışları ve tapu teslimleri başladı. Peki Sakura Park Yalova 2. Etap'ta villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Yalova'da 24 taksitle arsa sahibi olabilirsiniz! Megakentin yanı başında son dakika fırsatı!

Yalova Belediye Başkanlığı, Yalova ili, Merkez ilçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Yalova'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Karayolları, Yalova'da 113.5 milyon TL'ye gayrimenkul satıyor! 

Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü, Yalova Altınova'daki gayrimenkulü satıyor. Peki Yalova Altınova'da yer alan gayrimenkulün büyüklüğü ne kadar? İşte ayrıntılar...

Yalova'da 916 metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi 20 Eylül'de! 

Yalova Kadıköy Belediyesi, Yalova ili, Merkez ilçesi, Kadıköy Köyü'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Yalova Kadıköy'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Ozan Beytepe projesi satışta! Ozan Beytepe projesindeki konutlar ne kadar?

Ozan Grup tarafından Ankara Beytepe'de inşa edilen "Ozan Beytepe" projesinde satışlar devam ediyor. Tek konut tipine sahip projede fiyatlar belli oldu. İşte 2023 Ozan Beytepe projesi fiyat listesi...

Beytepe 1923 fiyat listesi Ekim 2022! 

Beytepe'nin en büyük ticari projesi Beytepe 1923'te yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Beytepe 1923 projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Beytepe 1923 fiyat listesi Ekim 2022!

Yalova Belediyesinin 2017-2018 yıllarındaki arsa satışlarından zarara uğratıldığı iddiası!

Yalova Belediyesinin 2017-2018 yıllarında icra yoluyla 8 gayrimenkulün satışından 3 milyon lirayı aşkın zarara uğratıldığı öne sürüldü.

400 yataklı Yalova Devlet Hastanesi 2021'de açılacak!

Yalova'da 8,5 büyüklüğüne sahip depreme karşı dayanıklı, 400 yataklı devlet hastanesinin kaba inşaatı tamamlandı. Hastanenin 2021 yılının sonuna kadar faaliyete açılması amaçlanıyor.

Yalova'daki yurt inşaatında son durum ne?

Yalova Gençlik Merkezinde gençlerle bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakanlığa ait yurt inşaatında incelemeler yaptı.

Benim Kentim Yalova fiyat listesi!

Benim Kentim Yalova projesinde ''Hayallerini Erteleme'' kampanyası kapsamında konut fiyatının yüzde 80'lik kısmı için konut kredisi kullanılabiliyor. Peki projede daire teslimler ne zaman? İşte Benim Kentim Yalova fiyat listesi...

Ankara Devlet Konservatuvarı Beytepe'ye taşındı!

Ankara Devlet Konservatuvarı, Hacettepe Üniversitesinin (HÜ) Beytepe'deki kampüsüne taşındı. Konservatuvar 50 bin metrekare üzerinde kurulan yeni binasında eğitim veriyor. 

Beytepe Yalova ne zaman teslim edilecek Haberi

Beytepe Yalova ne zaman teslim edilecek

’Beytepe Yalova’’ projesinin satışlarını 2 ayda tamamladı . Tüm satışları körfez ülkelerine yapılan projede butik otel ve çarşı avm ‘yi içinde bulundurarak karma bir proje olarak tasarlandı . Özellikle Suudi Arabistan Vatandaşlarının yoğun ilgi gösterdiği projede bulunan dublex 4+1 ve 6+1 tipi dairelere ilgi büyük oldu.


 Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Beyttürk İnşaat Yönetim Başkan Yardımcısı Muhammet Uğurcan Barman ; ‘’Türkiye’de Arap ülkelerine proje üreterek kendimize niş bir alan oluşturduk. Beyttürk İnşaat Arap ülkelerinde tanınan Türkiye’nin en büyük İnşaat markasıdır. 2012 yılında kurulan Beyttürk çok hızlı bir büyüme katederek 2015 yılı içerisinde Kağıthane, Silivri, Ispartakule ve Bursa bölgelerinde projeler gerçekleştirmeyi hedeflemektedir.’’ dedi...