20 / 04 / 2024

Palandöken Belediyesi şehit metin aydemirin ailesine konut mu aldı

Palandöken Belediyesi şehit metin aydemirin ailesine konut mu aldı

Palandöken Belediyesi, Diyarbakır’ın Lice ilçesinde girdiği çatışmada şehit düşen Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Metin Aydemir'in ailesi için daire aldı. Metin Aydemir'in ailesi için satın alınan dairenin tapusu ve anahtarı teslim edildi.

Erzurum Palandöken Belediyesi'nden 76 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Erzurum Palandöken Belediyesi, Erzurum ili, Palandöken ve Yakutiye ilçelerinde yer alan 12 gayrimenkulü 75 milyon 975 bin 685 TL bedelle satışa çıkardı.

Erzurum Palandöken'de 45 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu ve arsası!

Erzurum Enerji Üretim Dağıtım Doğalgaz Petrol Metal Taş. San.Tic.A.Ş., Erzurum ili, Palandöken ilçesi, Şehit İsmail Aksu Mahallesi, 1421 ada 6 parselde yer alan akaryakıt istasyonu ve arsasını 45 milyon TL'ye satıyor...

Palandöken Belediyesi 22 milyon TL'ye nikah sarayı inşa ediyor!

Palandöken Belediyesi, 14 bin metrekarelik alan üzerine ‘akıllı’ nikah sarayı inşa ediyor. 2. Abdülhamid'e ithafen yapılan projenin maliyeti 22 milyon TL olarak açıklandı.

Erzurum Palandöken'de 20.2 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Palandöken İlçesi'ne bağlı Osmangazi ve H. Avni Ulaş Mahallesi'nde yer alan 3 arsayı ihale ile satıyor...

Palandöken Belediyesi'nden 30.3 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Harput Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İhale 19 Nisan'da gerçekleşecek..

Palandöken'e yeni kaymakamlık binası!

Palandöken Belediyesi, 20 yıldır kullandığı eski binasından yeni binasına taşındı ve orada hizmet vermeye başladı. Eski binanın yerine kaymakamlık yapılacak.

Palandöken ve Konaklı Kayak merkezleri Erzurum Büyükşehir'in!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezlerinin Büyükşehir Belediyesi’ne devrolduğunu söyledi.

Erzurum Palandöken'e 23 taziye evi inşa edildi!

Sosyal belediyecilik ilkesiyle hizmet eden Palandöken Belediyesi, ilçenin 23 farklı mahallesine 23 taziye evi inşa etti. Palandöken Belediyesi'nin yakınlarına Taziye Evlerine yenilerini eklenerek hizmet vermeye devam ediyor.

Erzurum Palandöken'de asfalt çalışması sürüyor!

Erzurum merkez Palandöken Belediyesi, çalışmalarını sürdürüyor. Palandöken Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Mahalle ve bazı sokaklarda tamamladığı karo, bordür çalışmalarının ardından asfalt dökmeye başladı.

Erzurum Palandöken Belediyesi'ne depreme dayanıklı bina!

Palandöken Belediyesi Yeni Hizmet Binası inşaatı devam ediyor. Belediyenin yeni hizmet binası 2 bloktan oluşacak. Depreme dayanıklı olacak bu binaya 87 araçlık otopark da yapılacak.

Palandöken Belediyesi'nden şehit Metin Aydemir'in ailesine konut!

Palandöken Belediyesi, Diyarbakır’ın Lice ilçesinde girdiği çatışmada şehit düşen Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Metin Aydemir'in ailesi için daire aldı. Metin Aydemir'in ailesi için satın alınan dairenin tapusu ve anahtarı teslim edildi.

TOKİ Palandöken 1. Etap Konutları kura çekilişi yapıldı!

Büyükşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı’nın Erzurum’da ortaklaşa gerçekleştirdiği Palandöken 1. Etap Konutları’nın (579 Daire) kura çekimi yapıldı.

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı kura çekiliş tarihi!

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı kura çekiliş tarihi belli oldu. 11 bin 983 TL peşinatla ödeme yapılabilen projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Palandöken Belediyesi şehit metin aydemirin ailesine konut mu aldı Haberi

Palandöken Belediyesi şehit metin aydemirin ailesine konut mu aldı

Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Metin Aydemir'in ailesi için Palandöken Belediyesi tarafından satın alınan dairenin tapusu ve anahtarı teslim edildi.


Diyarbakır’ın Lice ilçesinde geçen yıl girdiği çatışmada şehit düşen Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Metin Aydemir'in ailesi için Palandöken Belediyesi tarafından satın alınan dairenin tapusu ve anahtarı teslim edildi. Törende  sürekli gözyaşı döken şehidin annesi Fehime Aydemir “Oğlumun kanı bayraktadır. Bir tapu değil bin tapu da benim oğlumu geri getiremez” dedi.


Bugün



Haber Milat Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Diyarbakır Lice'de 19 Ağustos tarihinde PKK'lı teröristlerce girdiği silahlı çatışmada şehit edilen 24 yaşındaki Jandarma Astsubay Üstçavuş Metin Aydemir'in ailesine, Belediye Meclisi'nin aldığı kararla ev satın alındı. Şehit ailesinin isteği doğrultusunda Palandöken İlçesi Yunus Emre Mahallesi'nde bulunan bir inşaat firmasından ihale...