26 / 04 / 2024

Palandöken tesisleri ihalesi

Palandöken tesisleri ihalesi

Palandöken tesisleri için 30 Temmuz'da son teklifler alınacak. En sıcak istekli Erzurum Büyükşehir Belediyesi. Başkan Sekmen, "İlgili bakanlarla görüştüm. İhale süreci tamamlanacak. Alan olmadı, hemen devir isteyeceğiz" dedi.

TOKİ Palandöken 50 konut ve 49 dükkan ihalesi bugün!

Dar gelirli aileler için konut üretim çalışmalarını sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum ilinin Palandöken ilçesinde 50 yeni konut ve 49 yeni dükkan inşa edecek.

TOKİ'den Palandöken'e 642 yeni konut! İhalesi bugün!

Erzurum İli Palandöken İlçesi Osmangazi Mahallesi 642 Konut 1 er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Erzurum Palandöken 642 konut ihalesi yarın!

Erzurum İli Palandöken İlçesi Osmangazi Mahallesi 642 Konut 1 er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Palandöken 642 konut ihalesi 5 Şubat'ta!

Erzurum İli Palandöken İlçesi Osmangazi Mahallesi 642 Konut 1 er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 5 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Palandöken Belediyesi'nden 30.3 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Harput Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İhale 19 Nisan'da gerçekleşecek..

Palandöken'de 9.3 milyon TL'ye 3 arsa ihalesi 16 Şubat'ta!

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Palandöken Osman Gazi'de bulunan 3 arsayı satışa çıkardı. İhaleleri 16 Şubat'a ertelenen gayrimenkullerin toplam bedeli 9 milyon 329 bin 164 TL olarak belirlendi.

Palandöken'de satılık 3 arsa ihalesi 27 Aralık'a ertelendi!

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Palandöken Osman Gazi'de bulunan 3 arsayı satışa çıkardı. İhaleleri 27 Aralık'a ertelenen gayrimenkullerin toplam bedeli 9 milyon 329 bin 164 TL olarak belirlendi.

Palandöken'de 9.3 milyon TL'ye satılık 3 arsa ihalesi!

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Palandöken Osman Gazi'de bulunan 3 arsayı satışa çıkardı. İhaleleri 6 Aralık'a ertelenen gayrimenkullerin toplam bedeli 9 milyon 329 bin 164 TL olarak belirlendi.

TOKİ Erzurum Palandöken 2. etap ihalesi 8 Ağustos'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Erzurum Palandöken’de 2 etap halinde inşa edilecek 1650 konuttan 1. etap kapsamında 793 konutun ihalesi 4 Ağustos Perşembe günü yapıldı.

TOKİ Palandöken 2.Etap ihalesi bugün!

TOKİ Erzurum, Palandöken, Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi; 2. Etap 857 adet konut, 1 adet camii ve 5 dükkanlı ticaret merkezi inşaatları ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Palandöken’e yeni bir yaşam alanı!

TOKİ tarafında 2 etap şeklinde hayata geçirilecek Erzurum Palandöken projesinin 1. eatp ihalesi 4 Ağustos'ta yapıldı. 2. Etap konutların ihalesi ise 8 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Palandöken 793 konut ihalesi bugün!

TOKİ Erzurum İli, Palandöken İlçesi, Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi kentsel dönüşüm ve gelişim projesi; 1. Etap 793 adet konut ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Erzurum Palandöken 793 konut ihalesi 4 Ağustos'ta!

Erzurum İli , Palandöken İlçesi , Hüseyin Avni Ulaş Mah. Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi; 1. Etap 793 Adet Konut , 1 Adet Cami ve 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 4 Ağustos'ta yapılacak.

Palandöken tesisleri ihalesi Haberi

Palandöken tesisleri ihalesi

Erzurum'daki Palandöken ve Konaklı kayak tesisleri için geri sayım günleri. Tesisler için Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) 2 Mayıs 2015'te ihale ilanına çıktı. Önyeterlilik başvurusu ve son teklif verme tarihi 30 Temmuz 2015. Buna göre teklif vermek için son bir haftaya girildi. Edinilen bilgilere göre tesislerle ilgilenen birkaç kuruluş da var. Ancak en istekli talipli Erzurum Büyükşehir Belediyesi (EBB). Başkan Mehmet Sekmen, "Burayı almak, canlandırmak, eksiklerini tamamlamak için yatırım yapmak ve yerinden yönetmek istiyoruz" dedi. Bu konuda hükümetle görüşmeler yapılmış. Belediye ihaleye girmeyecek. Ancak ihale sonucunu bekleyecek. Başkan Sekmen, "İhaleye girmeyeceğiz ama devrede olacağız. Resmi ihale süreci olsun, ondan sonra devir konusu gündeme gelecek. İhalede kimse talip olmazsa da burasının atıl kalmasına izin vermeyiz. Ben konuyu ilgili bakanlarla konuştum. 'İhaleye...