05 / 05 / 2024

palmalife marina ortadoğunun en lüks oteli oldu

palmalife marina ortadoğunun en lüks oteli oldu

Palmalife Marina Hotel; bu yıl 8.cisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada 'Ortadoğu'nun En Lüks Oteli' seçildi.

Palmalife Marina Ortadoğu'nun en lüks oteli seçildi!

Palmalife Marina Hotel; bu yıl 8'incisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada 'Ortadoğu'nun En Lüks Oteli' seçildi.

Ortadoğu'nun En Lüks Oteli Palmalife Marina Hotel oldu!

Palmalife Marina Hotel; bu yıl 8.cisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada 'Ortadoğu'nun En Lüks Oteli' seçildi.

Palmalife Marina Hotel, Ortadoğu'nun en lüks oteli seçildi!

PALMALIFE Marina Hotel; bu yıl 8’incisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada ‘Ortadoğu’nun En Lüks Oteli’ seçildi.

Ortadoğu’nun en lüks oteli: Palmalife Marina Hotel!

Palmalife Marina Hotel, bu yıl 8’incisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen yarışmada ‘Ortadoğu’nun En Lüks Oteli’ seçildi.

Luxury Lifestyle Awards'ta Ortadoğu'nun en lüks oteli seçildi!

Palmali Grup tarafından satın alınarak tekrar inşa edilen, Bodrum'da bulunan Palmalife Marina Hotel, Ortadoğu'nun En Lüks Oteli seçildi.

Palmalife Marina, Ortadoğu'nun en lüks oteli seçildi!

Palmalife Marina Hotel; bu yıl 8.'si düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada 'Ortadoğu'nun En Lüks Oteli' seçildi.

Marina için en uygun yer Ordu!

Ayhan Kaymaz, DOKA’nın hazırladığı ve gerçekleştirmeyi düşündüğü ‘marina inşası, iç sularda uygun yerlerde rafting parkurlarının oluşturulması ve yelken sporunun geliştirilmesi’ projesi için en uygun yerin Ordu olduğunun altını çizdi.

Palmalife Marina Hotel’den sevgililer günü fırsatı!

Şehirden kaçarak romantik bir sevgililer kutlaması planlayan çiftler; bu özel günü Palmalife Marina Hotel’de doğa ile baş başa eğlenceli ve huzurlu bir ortamda geçirebilirler.

Rus turistin boşluğunu Ortadoğulu kapatacak!

2015'te turist sayısının 39,2 milyona, turizm gelirinin 36,5 milyar dolara çıkarılması hedefleniyor. Ancak Rusya'daki kriz nedeniyle turizmciler 2015'e endişeli giriyor. Rus turistlerin boşluğunun Ortadoğu'dan gelecek turistlerle kapatılması planlanıyor.

Palmalife Marina Hotel'de yeni yıla ayrıcalıklı girin!

Bodrum'da konumlandırılan Palmalife Marina Hotel' de yeni yıla ayrıcalıklı girin. Palmarina Bodrum’da tüm gün vakit geçirebilecekleri, her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri renkli bir sosyal ortam bekliyor.

Ortadoğu'daki olumsuz olaylar Antalya'da turizmi canlandırdı!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Ahmet Barut, yaşanan artışta Ortadoğu'daki olumsuz olayların büyük etkisi olduğunun altını çizerken, "Rus pazarı Mısır'a uçuşlara izin verirken gecikti. Bu yüzden, özellikle Antalya'ya çok fazla talep oldu.

Palmalife Marina Hotel'de bayrama özel fırsatlar!

Kurban Bayramı’nda yazdan kalan güzel havaları değerlendirmek isteyenler için Palmarina Bodrum’da bulunan Palmalife Marina Hotel, Palmarina Boutique Hotel için hazırlanan Kurban Bayramı paketleri cazip teklif ve hizmetleri içeriyor.

Adana'da Ortadoğu’nun en büyük müze kompleksi kuruluyor!

Adana’da eski Millî Mensucat Fabrikası’nın bulunduğu alanda yapımı devam eden ve içinde bir çok müze, sinema ve konferans salonunun bulunacağı kompleks tamamlandığında Türkiye ve Ortadoğunun en büyük müze kompleksi olacak...

palmalife marina ortadoğunun en lüks oteli oldu Haberi

palmalife marina ortadoğunun en lüks oteli oldu

2011 yılında Palmali Grup tarafından satın alınarak tekrar inşa edilen, Bodrum yarımadasfnda Yalıkavak'ta Türkiye Riviyera'sının göz bebeği olarak anılan bölgenin tek maga/giga yat marinası olan Palmarina Bodrum içerisinde bulunan Palmalife Marina Hotel; kendisine ait özel koyu, mekan ve sınır tanımayan kişiye özel esnek hizmet anlayışı ve beklenden fazlasını sunma yaklaşımı, yıl boyunca sıcak, enerji dolu, canlı atmosferi ile bölgenin kaderini değiştirdi. 


Modern mimarisi, olağanüstü şık tasarımı, muhteşem peyzajı ile Palmarina Bodrum'un içerisinde yer alan Palmalife Marina Hotel; ev konforunda yaşam alanı sunan çok özel 15 süiti ile tropik peyzajı, palmiyeleri ve bembeyaz kumdan oluşan kendi koyundaki plajına geniş teraslarından direk geçiş imkanı ile yurtiçi ve yurtdışından gelen misafiler için benzersiz bir cazibe rotası olarak konumlanıyor. Bir yanda otelin koyunda sunduğu...