26 / 04 / 2024

pamukkale devir

pamukkale devir

Denizli İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin "Pamukkale 'de üç ay sonra turizm sezonu başladığında devir yapılsa burada yaşanacak bir aksaklığın telafisi mümkün değil" dedi.

Pamukkale Şehr-i Şifa'da satılık devremülk!

Pamukkale Şehr-i Şifa Tesisleri'nde 15 günlük tatil imkanı sağlanıyor. Proje dahilinde yer alan devremülkler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Pamukkale Belediyesi'nde imar çalışmaları konuşuldu!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İmar Müdürlüğü’nde yürütülen çalışmaların en iyi seviyeye ulaşması için “İmar Çalışmaları İstişare Toplantısı” kapsamında ilgili mühendislik odalarının ve yapı denetim firmalarının temsilcileriyle buluştu.

Pamukkale'de imar çalışmaları için toplantı düzenlendi!

Denizli’nin Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İmar Müdürlüğü’nde yürütülen çalışmalarla ilgili olarak mühendislik odalarının ve yapı denetim firmalarının temsilcileriyle buluştu.

Pamukkale'de imar çalışmaları toplantısı yapıldı!

Denizli’nin Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İmar Müdürlüğü’nde yürütülen çalışmalarla ilgili olarak mühendislik odalarının ve yapı denetim firmalarının temsilcileriyle buluştu.

Pamukkale turizmin vazgeçilmezi olacak!

Sağlık turizmiyle hızla gelişen Pamukkale, bu yıl iki milyon lira yatırını yaparak hem yerli hem de yabancı turistlerin vazgeçilmezi olacak. Belediye, dünyada söz sahibi olmak için tüm hızıyla çalışıyor.

Burdur Altınyayla Yüksekokulu binası tapu devir işlemi yapıldı!

Burdur’un Altınyayla Yüksekokul binası ve yurt arsasının tapu devir ve telsim işlemi tamamlandı.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nde tapu devir işlemi yapıldı!

Devir ve teslim için Belediye Başkanı Ahmet Serttaş ve Dernek Kurucu Başkanı ve Altınyayla Esnaf Odası Başkanı Mehmet Başaran'ında hazır bulundu.

Pamukkale Üniversitesi mimari proje yarışması düzenliyor!

Pamukkale Üniversitesi'nin Mimarlık ve Tasarım Fakültesi binasını elde etmek için açtığı yarışmada proje teslim tarihi 12 Ocak 2016.

Tapu devir işlemleri 2015!

Gayrimenkullerin bir başkası adına tescil edilmesi için devir işlemlerinin tapu müdürlüklerinde yapılması gerekiyor. Peki, tapu devir işlemleri 2015 nelerdir? Tapu devir işlemleri nasıl yapılır?

Tapuda bedelsiz devir nasıl olur?

Taşınmaz malların devir işlemleri tapu dairesinde yapılıyor. Tarafların aralarında yaptığı anlaşma bir bedel karşılığında olabildiği gibi bedelsiz de olabiliyor. Peki, tapuda bedelsiz devir nasıl olur?

Pamukkale Belediyesi camileri onaracak!

Pamukkale Belediyesi ile İl Müftülüğü arasında ilçe sınırları içerisinde bulunan camilerin bakım, onarım çalışmaları ve temizliği ile peyzaj ve şadırvan yapımı gibi konuları kapsayan protokol imzalandı.

Pamukkale Belediyesi'nden 450 bin TL'lik kapalı pazar yeri!

Pamukkale Belediyesi, Uzunpınar mahallesinde, 450 bin lira maliyetle bin 250 metrekarelik kapalı pazar yerini hizmete sundu. Her mahalleye eser bırakmaya çalıştıklarını aktaran Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, "68 mahallemizde durmadan çalışıyoruz" dedi

Pamukkale'de Kent Ormanı projesi hayata geçirilecek!

Denizli'nin Pamukkale İlçesi'ndeki kırmızı suyuyla ünlü termal sağlık merkezi olan Karahayıt'a 1 milyon 782 bin liraya mal olacak Kent Ormanı projesi hayata geçiriliyor.

pamukkale devir Haberi

pamukkale devir



Denizli İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nm, ?Türkiye'deki ören yerlerinin tamamında olduğu gibi Pamukkale Ören Yeri'nin de işletmesini de Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği'ne (TÜRSAB) verdiğini belirterek, işletmenin turizm sezonu başlamadan devredilmesiyle de yaşanabilecek aksaklıkların önlenmesinin amaçlandığım söyledi. 


Gürlesin, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Pamukkale'nin ören yeri işletmesinin Kültür ve Turizm Bakanlığı'na devredilmesi ile ilgili yapüğı açıklamada, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile 2006 yılında yapılan protokolle Pamukkale Ören Yeri İşletmesinin 10 yıllığına, 2016'ya kadar İl Özel İdaresine devredildiğini hatırlam.Deııizli'nin büyükşehir olması dolayısı ile Denizli İl Özel İdaresi'nin 30 Mart 2014'te tüzel kişiliğinin sona ereceğini gerekçe gösteren Bakanlığın, sözleşmeyi tek taraflı olarak feshederek Pamukkale'nin işletmesini 31 Aralık akşamı devraldığını ifade eden Gürlesin, şöyle konuştu: "Özel İdarenin kapanacak...