20 / 04 / 2024

Pamukkale Turizm çorlu

Pamukkale Turizm çorlu

Adım adım Trakya Projesi ile yola çıkan Pamukkale Turizm, Lüleburgaz dan sonra Çorlu'da da hizmet vermeye başladı. Pamukkale Turizm Çorlu yazıhanesi düzenlendi ve ilk sefer gerçekleştirildi.

World Point Çorlu Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

World Point Çorlu Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Tanrıverdi ve Vahit Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Pamukkale'de turizm imarlı arsa satılacak!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Denizli Pamukkale'de yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 6 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Otobüs bileti fiyatlarına 7 günde ikinci zam, yüzde 41 arttı! Metro, Kamil Koç, Pamukkale... 20 Nisan fiyat listesi...

Ramazan ayının başlamasıyla şehirler arası otobüs bilet fiyatlarına zam yağmuru başladı! Otobüs bileti fiyatlarına 7 günde yüzde 2 zam geldi! Peki, en ucuz otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Kamilkoç, Pamukkale, Ulusoy, Nilüfer, Varan ve Has Turizm... İşte 20 Nisan 2022 fiyat listesi...

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 781 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıca ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Pamukkale’nin termal otelleri kapılarını açtı!

Pamukkale’nin şifalı kırmızı suyuyla büyük ün kazanan Karahayıt Mahallesi’nde bulunan termal oteller, kapılarını açtı. Turizm tesisleri, normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyaretçilerini ağırlıyor.

Pamukkale Turizm 200 şubesini kapatıyor!

Pamukkale Turizmin Türkiye genelinde 200 şubesini kapatacağı ve biletlerin ağırlıklı olarak internet üzerinden satışa çıkarılacağı bildirildi.

Erez Çorlu Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erez Çorlu Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Silivri'de 151 bin 678 TL sermaye bedeli ile Salih Erez, Zekai Erez, Mert Erez tarafından kuruldu. 

Pamukkale'de 8.1 milyon TL'ye icradan satılık termal turizm tesisi!

Denizli İli Pamukkale İlçesi Karahayıt Mahallesi'nde yer alan 92 odalı, açık-kapalı termal havuzları bulunan termal turizm tesisi 8 milyon 176 bin 520 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Richmond Pamukkale Thermal yenilendi!

Richmond International Genel Koordinatörü Ümit Yaşar Atalay, Richmond Pamukkale Thermal otelin tamamen yenilenerek 5 yıldızlı turizm tesisi statüsüne ulaştığını söyledi.

Pamukkale Kleopatra havuzu turistlerin akınına uğruyor!

Denizli'nin turizm cenneti Pamukkale'de, M,S. 692 yılında depremle oluşan Roma Dönemi'nden kalma açık alandaki Kleopatra havuzu, soğuk havanın etkili olduğu bu günlerde de yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor.

A Pamukkale Taşımacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

A Pamukkale Taşımacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi 20 milyon 400 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Mehmet Korkmaz: Pamukkale'de yabancı turist sayısı azaldı!

Denizli'nin dünyaca ünlü turizm cenneti Pamukkale'ye yılın ilk 6 ayında 700 bin kişinin giriş yaptığı açıklandı. İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz "Yabancı turist sayısında ciddi azalma var'' dedi.

Pamukkale'de turizm sezonu öncesi çalışmalar başladı!

Denizli'de Pamukkale Belediyesi tarafından UNESCO'nun dünya miras listesinde bulunan turizm merkezlerinden "Beyaz Cennet' Pamukkale, kırmızı suyu ile ünlü Karahayıt ve Akköy mahallelerinde yaklaşan turizm sezonu öncesinde çalışmalara hız verildi.

Pamukkale Turizm çorlu Haberi

Pamukkale Turizm çorlu


Adım adım Trakya Projesi ile yola çıkan Pamukkale Turizm, Lüleburgaz dan sonra Çorlu'da da hizmet vermeye başladı. Pamukkale Turizm Çorlu yazıhanesi düzenlendi ve ilk sefer gerçekleştirildi.  Kırklareli — Lüleburgaz'ın ardından Trakya bölgesindeki ikinci adımı Çorlu'ya atan Pamukkale Turizm  Orion Alışveriş Merkezi altı, Armada City karşısında açıldı. 

Açılış töreninde konuşan Pamukkale Turizm Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç: "10 Ocak 2014 tarihinde Kırklareli ile birlikte Trakya'ya ilk adımı atarken. Pamukkale kalitesini ve keyifli yolculukları adım adım tüm Trakya'ya yayacağımızı beyan etmiştim. İşte bugün adım adım Trakya projemizin ikinci adımı olan Çorlu seferlerimizin başlangıcını yapıyoruz" dedi. 

Çorlu, İstanbul'dan sonra Trakya'daki en büyük ikinci yerleşim yeri, Gebze, İnegöl, Tarsus. İskenderun ile beraber Türkiye sanayisinin kalbi, İstanbul'umuzun ayrılmaz bir parçası ve arka bahçesidir diyen Özdalgıç: "Bugün başlayacağımız...