23 / 04 / 2024

Pamukkale Turizm Çorlu seferlerine başladı!

Pamukkale Turizm Çorlu seferlerine başladı!

Adım adım Trakya Projesi ile yola çıkan Pamukkale Turizm, Lüleburgaz dan sonra Çorlu'da da hizmet vermeye başladı. Pamukkale Turizm Çorlu yazıhanesi düzenlendi ve ilk sefer gerçekleştirildi.




Adım adım Trakya Projesi ile yola çıkan Pamukkale Turizm, Lüleburgaz dan sonra Çorlu'da da hizmet vermeye başladı. Pamukkale Turizm Çorlu yazıhanesi düzenlendi ve ilk sefer gerçekleştirildi.  Kırklareli — Lüleburgaz'ın ardından Trakya bölgesindeki ikinci adımı Çorlu'ya atan Pamukkale Turizm  Orion Alışveriş Merkezi altı, Armada City karşısında açıldı. 

Açılış töreninde konuşan Pamukkale Turizm Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç: "10 Ocak 2014 tarihinde Kırklareli ile birlikte Trakya'ya ilk adımı atarken. Pamukkale kalitesini ve keyifli yolculukları adım adım tüm Trakya'ya yayacağımızı beyan etmiştim. İşte bugün adım adım Trakya projemizin ikinci adımı olan Çorlu seferlerimizin başlangıcını yapıyoruz" dedi. 

Çorlu, İstanbul'dan sonra Trakya'daki en büyük ikinci yerleşim yeri, Gebze, İnegöl, Tarsus. İskenderun ile beraber Türkiye sanayisinin kalbi, İstanbul'umuzun ayrılmaz bir parçası ve arka bahçesidir diyen Özdalgıç: "Bugün başlayacağımız her saat non-stop İstanbul, Ankara. Bursa. İzmir. Aydın, Denizli, İsparta, Antalya, Kuşadası, Didim, Muğla, Marmaris, Zonguldak seferlerimizle Çorluluların hizmetinde olacağız. 

05:00- 22:00 saatleri arasındaki karşılıklı toplam 50 sefer ile başlangıç için Çorlu'da ilk defa Pamukkale Turizm bu kadar çok sefer sayısı ve en geniş güzergah seçenekleri sunarak hizmet vermeye başlıyor. Bunun haklı onur ve gururunu taşıyorum. Zaten Çorlu ya da Pamukkale'ye de bu yakışırdı" diye konuştu. Pamukkale Turizm Genel Müdürü Özdalgıç konuşmasını şöyle sürdürdü: "Markamızın 52 yıllık tecrübesi ve sahip olduğu müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı çerçevesinde dostumuz ve Trakya'daki yol arkadaşımız Nişikli Ailesi ile 10 Ocak" ta başladığımız Kırklareli- Lüleburgaz seferleri sayesinde çok kısa sürede halkımızdan büyük bir teveccüh gördük ve sevgilerini kazandık. Hemen tüm Trakya'dan bizim bölgemize ne zaman başlayacaksınız? sorularına ve bu kaliteyi biz de istiyoruz davetine muhatap olduk. 

Hedefimiz 2014 yılı sonuna kadar Trakya projemizin tamamını hayata geçirmektir. Büyük illerdeki yaygın terminal ağı ve geniş şehir içi servis hizmetimiz, son teknolojiyle donatılmış araçlarımız ve eğitimli, güler yüzlü çalışanlarımızla Çorlu ya biz geldik diyerek farkımızı hissettireceğiz. Güler yüzlü hizmet, kalite, teknoloji, mutluluk ve her şeyden önemlisi yolcuyu önemseyen hizmet anlayışı ve değer Pamukkale Turizm de var. 

Pamukkale ile Çorlu'ya yeni bir soluk, yolculuklara keyif geliyor. Sevgili Çorlulara diyoruz ki.

arkanıza yaslanın ve rahat edin, çünkü Çorlu'ya biz geldik." Konuşmanın ardından açılış kurdelesi Pamukkale ve Nişikli Turizm yetkilileri tarafından kesildi. 


Avrupa Yakası


Geri Dön