23 / 04 / 2024

Pamukören Jeotermal Enerji Santrali

Pamukören Jeotermal Enerji Santrali

Aydın Kuyucak İlçesi, Yöre Mahallesi, Pamukören JES 2 Projesi yapılması amacıyla hazırlanan 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli İlave Nazım ve Uygulama İmar Planı bugün askıya çıkarıldı...

Odak Jeotermal Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Odak Jeotermal Enerji Anonim Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Boz tarafından kuruldu.

My Food Gıda Turizm Ve Jeotermal Sondaj Enerji Limited Şirketi kuruldu!

My Food Gıda Turizm Ve Jeotermal Sondaj Enerji Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Örüç tarafından kuruldu.

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suat Küçükuğurluoğlu tarafından kuruldu.

Astor Enerji 1 Temmuz 2023’ten itibaren BIST 30 Endeksi’nde yer alacak

Borsa İstanbul Yıldız Pazarda işlem gören Astor Enerji hisseleri 1 Temmuz 2023 tarihinden itibaren BIST 30 Endeksinde yer alacak. Şirketin 2023 yılı başında gerçekleştirdiği halka arzdan bu yana yüzde 30’ün üzerinde piyasa değerinin arttığı belirtildi.

Uzunkaya Jeotermal Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Uzunkaya Jeotermal Enerji Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Geo Jeotermal Yatırımları Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Koçpınar Jeotermal Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Koçpınar Jeotermal Enerji Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Geo Jeotermal Yatırımları Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Ahmetli Jeotermal Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Ahmetli Jeotermal Enerji Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Geo Jeotermal Yatırımları Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Olgun Jeotermal Sondaj Enerji Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olgun Jeotermal Sondaj Enerji Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Avni Kutlu tarafından kuruldu. 

Tugend Enerji Danışmanlık Ve Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Tugend Enerji Danışmanlık Ve Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Eren Akman tarafından kuruldu.

Türkiye için sevindiren gelişme! Beyaz petrol fırsatı

Dünya genelinde ısınma ve tarım gibi birçok alanda kullanılan ve beyaz petrol olarak bilenen jeotermal enerji Türkiye'ye üst sıralara yükseltiyor. Jeotermal enerjide Türkiye, dünyada 7'nci Avrupa'da 1'inci sıraya çıktı.

Ahmet Büyükgöz'den 11 enerji hissesi ile SASA ve Hektaş analizi!

Temel ve teknik analizci, uzun vade yatırımcısı Ahmet Büyükgöz, Borsa İstanbul’da işlem gören 11 enerji hissesini masaya yatırdı. Son dönemin en çok konuşulan şirketleri, SASA, Hektaş, TÜPRAŞ, KONTROLMATİK  başta olmak üzere 14 hissenin analizini yaptı.

Adapazarı - Tepeören Enerji İletim Hattı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Tuzla ilçesi, 380 kV Adapazarı - Tepeören Kuzey ( Yenileme ) Enerji İletim Hattı'na ilişkin 1/5000 ölçekli 20.06.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Biga Çevik Yapı Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi açıldı!

Biga Çevik Yapı Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi açıldı. Biga Çevik Yapı Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Kuzhan tarafından açıldı.

Pamukören Jeotermal Enerji Santrali Haberi

Pamukören Jeotermal Enerji Santrali


Aydın Kuyucak İlçesi, Yöre Mahallesi, Aktaş Mevkiinde 1277 parsel ile 276 parselin 1/6 ve 1068 parselin 125/433 paylık kısımlarına ilişkin “Pamukören JES 2 Projesi” yapılması amacıyla hazırlanan 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli İlave Nazım ve Uygulama İmar Planı teklifi, bakanlık tarafından onaylandı.


Onaylı “Pamukören JES 2 Projesi” yapılması amacıyla hazırlanan 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli İlave Nazım ve Uygulama İmar Planı bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 14 Ekim 2015 tarihinde askıdan inecek.




1/1000'lik açıklama raporu için tıklayınız


1/5000'lik açıklama raporu için...