28 / 03 / 2024

Pan Kingdom arap

Pan Kingdom arap

Suudi Arabistan'ın önde gelen firmalarından Pan Kingdom, Ankara'ya 100 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Pan Kingdom Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman bin Salim Al Harbi, yatırım imkânları için Türkiye'de temaslarda bulundu.

Pan Kingdom firması Ankara'ya 100 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Suudi Arabistan'ın önde gelen firmalarından Pan Kingdom, Ankara'ya 100 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Pan Kingdom Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman bin Salim Al Harbi, yatırım imkânları için Türkiye'de temaslarda bulundu.

Suudi Pan Kingdom'dan Ankara’ya 100 milyon dolarlık yatırım!

Suudi Arabistan’ın önde gelen firmalarından Pan Kingdom, Ankara’ya 100 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Pan Kingdom Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman bin Salim Al Harbi, 2015 yılı içinde yatırımları hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi.

Zeki Paşa Yalısı için Arapça broşür bastırıldı!

İstanbul Boğazı'nın özel yapılarından Zeki Paşa Yalısı'nın 1981 yılında satışı için İngilizce ve Arapça broşür bastırılmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

Uludağ'daki otelleri öğrenciler ve Arap turistler doldurdu!

Kayak ve kış turizminin gözde merkezlerinden biri olan Uludağ, yarıyıl tatili dolayısıyla öğrencilerden yoğun ilgi görürken konaklama tesisleri Arap turistlerin de etkisiyle tamamen doldu.

Doğu Karadeniz'de Arap turist stratejileri geliştirildi!

Son yıllarda büyük ilerleme kaydeden ve özellikle Körfez ülkelerinden gelenlerin yoğun ilgi gösterdiği Doğu Karadeniz Bölgesi'nde Arap turist sayısının artırılması için Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) bünyesinde yeni stratejiler geliştirildi.

Doğu Karadeniz'de Arap turist stratejileri geliştirildi!

Özellikle Körfez ülkelerinden gelenlerin yoğun ilgi gösterdiği Doğu Karadeniz Bölgesi 'nde arap turist sayısının artırılması için Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) bünyesinde yeni stratejiler geliştirildi.

İstanbul’a gelen her 6 turistin biri Arap!

Geçen yıl 12 milyon yabancı ziyaretçinin geldiği İstanbul’da Arap turistlerin payı yüzde 10’dan 18’e çıktı. Geçen yıl 2.1 milyon Arap İstanbul’u ziyaret etti. Yani her gelen 6 turistin 1’i Arap oldu

9. Gayrimenkul Fuarı ve Arap Zirvesi 17-19 Nisan'da!

Türkiye'nin tek satış odaklı alıcı ve satıcıyı bir araya getiren B2B görüşmelerin yer aldığı, 9.Gayrimenkul Fuarı ve Arap Zirvesi CNN TÜRK’ ten Sayın Cem Seymen’in moderatörlüğünde 17-19 Nisan'da gerçekleşecek..

1976 yılında troleybüsler trafiği arap saçına döndürüyormuş!

1976 yılında troleybüslerin arızalanması trafiği arap saçına döndürüyormuş. Havai hatların eksikliği ve İstanbul şoförlerinin troleybüslere geçiş önceliği tanımaması yüzünden meydana gelen kontaklar yolların tıkınmasına neden olmaktaymış.

Arap Gayrimenkul Yatırımcıları Komisyonu ne için kuruldu?

Tüketici Hukuku Enstitüsü Genel Başkanı avukat Hakan Tokbaş mağduriyetlerin ve şikayetlerin artmasına üzerine enstitü olarak "Arap Gayrimenkul Yatırımcıları Komisyonu" kurduklarını ifade etti...

Arap Gayrimenkul Yatırımcıları Komisyonu kuruldu!

TÜRKİYE'DE gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen Arapların mağduriyet ve şikayetlerinin artması üzerine "Arap Gayrimenkul Yatırımcıları Komisyonu" (ARIC) kuruldu...

Birleşik Arap Emirlikleri 4 nükleer santral inşa edecek!

BİRLEŞİK Arap Emirlikleri'nin (BAE) 2020 yılına kadar, 4 nükleer santral inşa etmeyi hedeflediği bildirildi. BAE Nükleer Enerji Kurumu Başkanı Muhammed ibrahim El-Hamadi, başkent Abu Dabi'de düzenlenen "10. Arap Enerji Konferansı"nda konuştu...

Yalova'ya 22 Arap Köyü, Sapphire'in karşısına plaza!

Arap fonları Yalova ve İstanbul'da 3 milyar dolarlık yatırıma hazırlanıyor. Merosa'nın Başkanı Katipoğlu, "Yalova'ya 22 Arap Köyü kuruyoruz. Levent'te Sapphire'in karşısına da plaza yapacağız" dedi.

Pan Kingdom arap Haberi

Pan Kingdom arap

Kırkıncıoğlu Grup Genel Müdürü Abdullah Kırkıncıoğlu ve DETAŞ Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Karabacak ile birlikte Ankara'nın gelişen akslarından Eskişehir yolu ve Gölbaşı bölgelerini analiz eden Süleyman bin Salim Al Harbi, yatırımlarını gayrimenkul sektöründe değerlendireceklerini bildirdi.



Al Harbi, gerekli fizibilite çalışmalarını tamamladıktan sonra, 2015 yılı içinde yatırımları hayata geçirmeyi planladıklarını dile getirdi. Şu an bir yerli ortağı bulunmayan Pan Kingdom'un, Ankara'ya yapacağı yatırımları, Kırkıncıoğlu Grup ve DETAŞ Grup öncülüğünde hayata geçireceği bildirildi. Süleyman bin Salim Al Harbi, Türkiye'de yatırım kararlarında etkili olan başlıca faktörleri "Türkiye'nin başarılı ekonomisi, nüfus büyüklüğü, genç nüfus oranı, nitelikli ve rekabetçi iş gücü, yeniliklere açık yatırım ortamı, jeopolitik konumu, Avrupa'nın enerji koridoru ve terminali oluşu, teşvik olanakları ve büyük iç pazarı" şeklinde sıraladı. Türkiye'nin önümüzdeki...