23 / 04 / 2024

Levent Life, Arap-Türk Gayrimenkul Zirvesi'nde görücüye çıkacak!

Levent Life, Arap-Türk Gayrimenkul Zirvesi'nde görücüye çıkacak!

Bu yıl dokuzuncusunun düzenlendiği Türkiye’nin satış odaklı en önemli fuarlarından Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi dünyadan seçkin heyetleri ve markaları ağırlıyor.



 Bu yıl dokuzuncusunun düzenlendiği Türkiye’nin satış odaklı en önemli fuarlarından Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi dünyadan seçkin heyetleri ve markaları ağırlıyor.Zirve’de; Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı’nın ortaklığıyla İstanbul Levent’te yükselen LeventLIFE Office ve Residence II projesi; önemli yatırımcı, acenteler ve alım heyetleriyle bir araya geliyor

 

Gayrimenkul sektörünün büyük rol oynadığı ülkeler ve son zamanların dikkat çeken projeleri 25-26 Nisan tarihlerinde İstanbul Hilton Kongre Merkezi’nde 9. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi’nde bir araya geliyor.

9. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi’nde başta Türkiye olmak üzere Abu Dabi, Dubai, Kuveyt, Katar, Bahreyn, Umman, Ürdün, Suudi Arabistan, Azerbaycan, Fas, Mısır, İran, Irak, İngiltere, Hollanda ve Almanya gibi dünyanın önemli merkezlerinden seçkin yatırımcılar, acenteler ve alım heyetleri aynı çatı altında buluşuyor.

 

Zirve’de LeventLIFE yatırımcıyla buluşuyor

Gerçekleşecek Zirve’de Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı’nın İstanbul’un iş ve yaşam merkezi Levent’te yer alan projesi LeventLIFE yatırımcıyla buluşuyor. LeventLIFE; LeventLIFE Office ve LeventLIFE Residence II olarak iki akıllı binadan oluşuyor. Proje, biri ofis diğeri yaşam alanı olmak üzere şehrin merkezinde ev ve iş yaşamını trafik ve zaman kaybı yaşanmayacak şekilde yan yana sunuyor. Şehrin merkezinde oluşuyla ulaşım kolaylığı sunan proje güvenlik, lüks ve ileri teknolojisiyle birlikte ofis binasının katlarında bulunan açık alan/balkon sınıfındaki ‘kat bahçeleri’ konforuyla da öne çıkıyor. LeventLIFE hakkında detaylı bilgi www.leventlife.com internet sitesinde yer alıyor.



Geri Dön