29 / 03 / 2024

Pana Yapı Brooklyn City ön talep

Pana Yapı Brooklyn City ön talep

Pana Yapı'nın Fikirtepe'de hayata geçirdiği Brooklyn City projesi için ön talep dönemi Mart'ta başlıyor.

Pana Yapı davasında tüm tutuklu sanıklara tahliye!

Fikirtepe’de Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın da aralarında yer aldığı 23 sanıklı davaya devam edildi. Eski Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk dahil tutuklu tüm sanıklar tahliye edildi, Şaşmaz’ında yurtdışına çıkış yasağı kaldırıldı.

Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk'a asırlık hapis cezası talebi!

Yarım kalan inşaatlarıyla gündeme gelen Pana Yapı AŞ’nin eski yöneticileri hakkında dava açıldı. ‘Dolandırıcılık’ ve ‘örgüt kurmakla’ suçlanan 13 kişi arasında, firmanın eski CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk da bulunuyor.

Raci Şaşmaz’ın mal varlığına tedbir konulması talep edildi!

Fikirtepe’de Pana Yapı projesindeki 131 kentsel dönüşüm mağdurunun şikayeti üzerine aralarında Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın da aralarında olduğu 13 kişi yargılanıyor. Mağdurlar davada Şaşmaz’ın malvarlığına tedbir konmasını talep etti...

Pana Yapı mağdurlarının dava süreci başladı!

Fikirtepe’de Pana Yapı projesindeki 131 kentsel dönüşüm mağdurunun şikayeti üzerine aralarında Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın da olduğu 13 kişinin yargılaması başladı...

Pana Yapı 314 bin TL haciz ödemesi yaptı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının başında gelen İstanbul Fikirtepe projelerin mimarı Raci Şaşmaz, borcu yüzünden oyuncu kardeşi Necati Şaşmaz'ın şirketine gelen 314 bin TL cezayı ödedi...

Raci Şaşmaz'ın Denge Holding’deki devrettiği hisselerine haciz!

Pana Film ile Pana Yapı’nın patronu Raci Şaşmaz’ın Denge Holding’deki hisseleri için haciz kararı çıktı.

Raci Şaşmaz’a haciz şoku!

Önemli televizyon dizilerine imza atan Pana Film ile Pana Yapı’nın patronu Raci Şaşmaz’ın Denge Holding’deki hisseleri için haciz kararı çıktı. Raci Şaşmaz’ın hisselerine 3.6 milyon TL’lik ihtiyati haciz konulmasına karara verildi.

Pana Yapı mağdurlarından çadırlı eylem!

Kira yardımı alamayan ve evsiz kaldıklarını iddia eden Fikirtepeliler, proje sahibi Pana Yapı’yı protesto etmek için çadırlı eylem yaptı. Vatandaşlar, genel seçimlerden önce vaat edilen sözlerin tutulmadığını öne sürdü.

Selimoğlu İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Pana Yapı'nın sahibi olduğu Selimoğlu İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de başlatılan kentsel dönüşüm projesinde inşaat durunca yüzlerce kişi mağdur oldu. Mağdurlar, Şişli Tanju Okan Parkı'nda bir araya gelip, eylem yaptı.

Pana Yapı küçülüyor!

Raci Şaşmaz’a ait olan Pana Yapı Fikirtepe’de 2 yıl boyunca 1000 aileyi evsiz bıraktı, projelerde inşaatlar durdu. Şimdi de ‘stres’ var deyip inşaatta küçülüyor.

Pana, KentPlus Ataşehir'deki gayrimenkullerini Pana Yapım'a sattı!

Denge Yatırım Holding iştirak şirketi Pana Proje ve Gayrimenkul Yatırımları, Ataşehir'de bulunan Kent Plus projesindeki bloklarını 35 milyon TL bedelle Pana Yapım Sinema Prodüksiyon'a sattı...

Raci Şaşmaz hakkında bomba iddia!

Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı ve Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Raci Şaşmaz hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.

Raci Şaşmaz: Şirketi çalışanlar dolandırdı!

Fikirtepe'de konut projesi hayata geçiren Pana Yapı'nın bölgedeki inşaatları bitirmesi bekleniyor. Şirket hakkında konut mağdurları suç duyurusunda bulunmuştu. Mağdurlardan sonra şirket de suç duyurusunda bulundu...

Pana Yapı Brooklyn City ön talep Haberi

Pana Yapı Brooklyn City ön talep


Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de inşa edilen Brooklyn City projesi için ön talep dönemi Mart'ta başlıyor.


Pana Yapı tarafından hayata geçirilen Brooklyn City Fikirtepe projesi 18 bin 721 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede 950 konut ve 50 ticari ünite yer alıyor.


Brooklyn City projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire tipleri bulunuyor. Projenin teslimleri 2020 yılında gerçekleşecek.


Mandıra Caddesi üzerinde yer alan Brooklyn City Fikirtepe projesinde fitness salonu, yüzme havuzu, sauna, otopark gibi sosyal donatı alanları mevcut.


Brooklyn City Fikirtepe satış ofisi

Tel: 444 80 11

Web: