29 / 03 / 2024

pandemi hastaneleri

pandemi hastaneleri

İstanbul Atatürk Havalimanı ile Sancaktepe'de 2 bin yatak kapasitesine sahip hastanelerin kaba inşaatı tamamlandı. Çalışmalar artık iç mekanda yoğunlaşıyor. Hastanelerin 24 Mayıs'ta açılması hedefleniyor.

CHP Milletvekili Kayıhan Pala: Şehir hastaneleri neden satılıyor?

Şehir hastaneleri gündemden düşmezken CHP'li Kayıhan Pala konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kamu-özel ortaklığı yöntemiyle işletilen hastanelerin kamuya ait devlet hastanesi olmadığını, şehir hastanelerinden birinin satışının açıklanması gözler önüne serdi" dedi.

Pandemi döneminde en çok tercih edilenler arasındaydı... Villalara talep artıyor!

Villalara olan talep özellikle pandemi döneminden itibaren artmaya başladı. Villa turizmi işletmecisi Özgür Önder vatandaşların villalara büyük ilgi duyması ile villa turizminin her geçen yıl büyüyerek gelişmeye devam eden sektör olduğunu açıkladı.

Şehir hastaneleri personel alımlarına başlıyor! KPSS şartı yok! Başvuru şartları belli oldu! Fırsatı kaçırmayın

Şehir hastaneleri geniş hasta kapasitesi ile büyük sağlık personeli ihtiyacını beraberinde getiriyor. İŞKUR tarafından duyuruya göre şehir hastaneleri personel alımlarına başlıyor.  KPSS şartı yok! Başvuru şartları belli oldu! Fırsatı kaçırmayın...

İkinci el araç satışlarındaki yeni düzenleme ile pandemi öncesi beklentisi: Araçlar gerçek değerlerine ulaşacak

İkinci el araçlarla ilgili yeni düzenlemelerin gelmesi hem satıcıları hem de vatandaşların yüzünü güldürdü. İkinci el araç satışlarındaki yeni düzenleme ile pandemi öncesi beklentisi oluşurken, fiyatların gerçek değerlerine ulaşması bekleniyor.

Pandemi döneminde ceza alanlara sevindirici haber! Cezalar 2000 TL şeklinde iade edilecek!

Koronavirüs salgını sürecinde maske takma mecburiyeti ve diğer pandemi kısıtlamalarına riayet etmeme durumunda verilen idari para cezaları konusunda kritik bir evreye giriliyor. En son açıklanan bilgilere bakılırsa, ceza kesilen vatandaşların hesaplarına bu cezaların bir bölümü geri aktarılacak.

Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak?

Şehir hastanelerinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapacak. Hem de KPSS şartı olmadan alınacak personel için koşullar araştırılıyor. Peki Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak? Başvuru şartları nedir?

İstanbul'dan kaçan halkın yeni adresi bu şehir oldu! Pandemi sonrası 3+1 daire neredeyse kalmadı

İstanbul'da tarihinde ilk kez pandemi döneminde Anadolu'ya göç verdi. Sayının pandemi döneminde 50 bin olduğu öğrenildi. İstanbul'dan farklı bir şehre göç etmeyi tercih edenlerin ilk durağı ise Tekirdağ oldu. Tekirdağ'da şu anda 3+1 daireler neredeyse kalmadı.

Pandemi Sosyal Destek ödemeleri hesaplara zamlı yattı! İşte ayrıntılar...

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı pandemi kapsamında yapılan sosyal ödemelere ilişkin açıklama yaptı. Peki ödemeler hesaplara ne zaman yatacak? İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ'ın pandemi karnesi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya hesabından pandemi sürecinde KİPTAŞ tarafından yapılan icraatları açıkladı. İşte Ali Kurt'un o açıklamaları...

Panora GYO'dan kiracılarına yüzde 15 pandemi iskontosu!

Panora GYO 2021 yılı Kasım ayı pandemi dönemi için geçerli olmak üzere; kiracılarının aylık veya aylık asgari kira bedellerine yüzde 15'e varan muhtelif oranlarda pandemi iskontosu uygulayacak. 

Vedat Arslan: Pandemi öncesi konut satış rakamlarına döndük!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından resmen açıklanan konut satış istatistiklerini masaya yatıran Aremas Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi öncesi satış rakamlarına dönüldüğünü dile getirdi. 

Pandemi sebebiyle kapatılan iş yerleri kira ödemeyebilir!

BAU Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Zafer Kahraman, pandemi sebebiyle geçici olarak kapatılan iş yerlerinin kirayı ödemekten kurtulacağını belirtti.

2022 bütçesinde şehir hastaneleri için 14.1 milyar TL kira ödeneği ayrıldı!

2022 yılı bütçesinde sağlık için ayrılan kaynakta en büyük payın sahibi şehir hastaneleri oldu. Şehir hastanelerinin kiraları için 14 milyar 91 milyon 904 bin TL ödeme yapılacak. 

pandemi hastaneleri Haberi

pandemi hastaneleri

İstanbul Atatürk Havalimanı ile Sancaktepe'de 2 bin yatak kapasitesine sahip hastanelerin inşaatına devam ediliyor.

TRT Haber'de yer alan habere göre;  Yeşilköy hastanesinin kaba inşaatı tamamlandı, iç mekan ve çevre düzenlemesine geçildi. Sancaktepe'de bulunan hastanede çatı işlemlerine başlandı.

Biri Atatürk Havalimanı'nda, diğeri Sancaktepe'de inşa ediliyor. İstanbul'un iki yakasına salgın, deprem ve afet durumlarında kullanılacak hastanelerin yapımına devam ediliyor.

Sancaktepe’de yapımına devam edilen bin 8 yataklı hastanenin inşaat çalışmalarında ekipler gece gündüz çalışmalarda bulunuyor. Binaların çelik konstrüksiyon, duvar ve çatısını yerleştirme çalışmalarına geçildi.

İstanbul'un Avrupa yakasında yapımı süren Yeşilköy Hastanesi'nde de kaba inşaat tamamlandı. Çalışmalar artık iç mekanda yoğunlaşıyor. 1008 yatak kapasitesine sahip hastanenin zemin döşeme kaplamaları tamamlandı, elektrik tesisatı yapıldı. Artık iç mekan ve çevre düzenlemesi...