28 / 03 / 2024

panorama körfez konutları

panorama körfez konutları

Gençler Yapı Panorama Körfez Evleri 'nde güncel fiyatlar 225 bin liradan başlıyor, projenin teslimlerinin Haziran 2014'te gerçekleştirilmesi planlanıyor

Körfez Panorama İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Körfez Panorama İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mehmet Necip F. Gümüş tarafından kuruldu.

Kocaeli Körfez'de sosyal konut inşa edilecek!

Kocaeli Körfez Belediyesi Mart ayı meclis toplantısında ilçe genelinde yapılacak sosyal konutlar gündeme geldi.

Körfez sanayi tesisine yakın konutlar taşınıyor! 

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bulunan 17 Ağustos Gölcük depreminde yanan tankerlerinin yanında yer alan konutlar taşınıyor. 

TOKİ Kocaeli Körfez 100 bin konut kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Körfez 2020 projesinde yer alan konutların kura çekimi bugün yapılacak.

İzmit Körfez Köprüsü gayrimenkul yatırımlarını artırdı!

İstanbul-İzmir arasındaki ulaşım süresini, 9 saatten 3,5 saate indirecek olan Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesinin önemli bir kısmı olan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü bölgedeki arsa ve konutların fiyatlarını yükseltti.

İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü arsa fiyatları artırdı!

İstanbul ile İzmir arasındaki ulaşım süresini 9 saatten 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en büyük ayağını oluşturan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü, bölgedeki arsa ve konutların değerini yükseltti.

Körfez Kent 4. etap ihalesi tamamlandı!

Körfez Kent Konutları'nın 4. Etap Konutlarfnın yapımı için gerçekleştirilen ihaleye 13 firma katıldı, ilimizden ise sadece Haldız İnşaat katılım sağladı..

Salmiye Körfez Konutları satış ofisi!

Salmiye Körfez Konutları 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 18 villadan oluşan Salmiye Körfez Konutları satış ofisi adresimizde yer alıyor.

Salmiye Körfez Konutları daire fiyatları!

Körfez İnşaat tarafından hayata geçirilen Salmiye Körfez Konutları 3 blok halinde yükseliyor. 18 villadan oluşan proje 3 kattan oluşuyor. Salmiye Körfez Konutları daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Salmiye Körfez Konutları nerede?

3 blok halinde yükselen Salmiye Körfez Konutları 18 villadan oluşuyor. Salmiye Körfez Konutları 3 kattan meydana geliyor. Salmiye Körfez Konutları nerede sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Salmiye Körfez Konutları teslim tarihi!

18 villadan oluşan Salmiye Körfez Konutları 3 blok halinde yükseliyor. 3 kattan oluşan villalar ile Salmiye Körfez Konutları teslim tarihi ne zaman sorusunun cevabı haberimizin içinde bulunuyor.

Salmiye Körfez Konutları teslimleri Ağustos 2015' te!

Körfez İnşaat tarafından hayata geçirilen Salmiye Körfez Konutları 3 blok halinde 3 kattan oluşuyor. Toplam 18 villadan oluşan projede 25 kilometre yürüyüş güzergahı da bulunuyor. Salmiye Körfez Konutları teslimleri Ağustos 2015' te yapılması planlanıyor.

Körfez Köprüsü 2014 sonunda tamamlanacak!

İstanbul - İzmir arasını 3,5 saate indirecek Gebze - Orhangazi-İzmir otoyolu projesinin en önemli geçiş noktası olan İzmit Körfez Köprüsü inşaatının yüzde 28'i tamamlandı...

panorama körfez konutları Haberi

panorama körfez konutları


İzmir Karşıyaka'da yaşama geçirilen Panorama Körfez Evleri 8 blok halinde yükseliyor. Proje kapsamındaki konutların satışları devam ediyor.


Panorama Körfez Evleri 'nde yer alan konutlar 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 207 konutun yer aldığı Panorama Körfez 'deki dairelerin alanları 142 metrekare ile 160 metrekare arasında değişiyor. 


Karşıyaka Panorama Körfez Evleri 'nde fiyatlar 225 bin lira ile 295 bin lira arasında değişiyor. Projeden banka kredisi ile konut sajibi olunabiliyor.


Anahtar teslimlerinin Haziran 2014'te gerçekleştirilmesi planlanan Panorama Körfez Evleri 'nde; merkezi doğalgaz ısıtma sistemi, yüzme havuzu, ses yalıtımı, otomatik panjur sistemleri  bulunuyor.


Telefon: 0 232 373 55 96 

Web Adresi: http://www.gencleryapi.com

Ceren...