18 / 04 / 2024

panorama life sarıyer

panorama life sarıyer

Senatör Gayrimenkul'ün Koç Üniversitesi'nin yanında inşa ettiği Sarıyer Panorama Life, 6 blokta toplam 304 daireden oluşuyor. Bölgedeki ihtiyaca göre şekillenen projedeki dairelerin tamamı A'dan Z'ye döşenmiş olarak satışa sunuluyor...

Panorama Life Sarıyer'de metrekare birim fiyatı 6 bin 300 TL!

Dairelerin metrekare birim fiyatının 6 bin 300 TL'den başlangıç gösterdiği Sarıyer Panorama Life projesinde yer alan dairelerin 18 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Projede satışlar devam ediyor..

Sarıyer Panorama Life'ta metrekare birim fiyatı 6 bin 300 lira!

Sarıyer Panorama Life'ta metrekare birim fiyatı 6 bin 300 lira olarak belirlendi. 18 ay sonra teslim edilecek olan projede 304 adet konutun yanı sıra 24 adet dükkan da bulunuyor...

Panorama Koç Life'ın adı değişti: Sarıyer Panorama Life!

İstanbul Avrupa yakası Sarıyer bölgesinde hayata geçirilen Sarıyer Panorama Life projesinde toplam 304 adet daire yer alıyor. Projede konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor...

Tarabya Life Sarıyer Projesi fiyatları!

Tarabya Life Konutları 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri ile Sarıyer Ferahevler'de inşa ediliyor. Proje 15 bin 300 metrekare alan üzerinde yükseliyor...

Tarabya Life Sarıyer Konutları adres!

Tarabya Life Evleri İstanbul Sarıyer'de hayata geçirildi. Projede yüzde 40 peşinat sonrasında 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Tarabya Life Sarıyer konut fiyatları bilgisi!

Tarabya Life projesi 11 blok olarak İstanbul Sarıyer'de inşa ediliyor. Projede teslimlerin 2018 tarihinde yapılması planlanıyor...

Tarabya Life Sarıyer ev fiyatları!

Tarabya Life Sarıyer ev fiyatları 1 milyon 220 bin TL'den başlıyor. Tarabya Life projesi 2018 yılı sonunda teslim ediliyor...

Panaroma Life Sarıyer'de yasam başladı!

Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer'de insa edilen Panaroma Life'ta temmuz ayında yasam başladı.Kılıcoglu Group Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç, projede konutların yüzde 90'ının satıldığını söyledi.

Sarıyer Panorama Life'ın yüzde 90'ının satışı tamamlandı!

Türkiye'nin köklü gruplarından Kılıçoğlu Group'un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer'de inşa edilen Panorama Life'ta yaşam başladı.

Sarıyer Panaroma Life'da yaşam başladı!

Türkiye’nin köklü gruplarından Kılıçoğlu Group’un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer’de inşa edilen Panaroma Life’ta Temmuz ayında yaşam başladı.

Panorama Life'ta teslimler 4 ay sonra!

Kılıçoğlu Group’un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul, Sarıyer’de inşa edilen Panorama Life’ın yüzde 70’inin satıldığını açıkladı. 4 ay sonra teslim edilmesi planlanan proje 50 milyon lira maliyetle inşa ediliyor.

Sarıyer Panorama Life'ta 280 bin TL'den başlıyor!

Kılıçoğlu Group’un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul, Sarıyer’de inşa edilen Panorama Life’ın yüzde 70’inin satıldığını açıkladı. 4 ay sonra teslim edilmesi planlanan proje 50 milyon lira maliyetle inşa ediliyor.

Sarıyer Panorama Life Evleri'nde 280 bin TL'ye ev!

Kılıçoğlu Group'un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer'de inşa edilen Panaroma Life'ta teslimlerin dört ay sonra yapılması planlanıyor. Projede dairelerin başlangıç fiyatı 280 bin TL olarak belirlendi..

Kılıçoğlu Panorama Life'ta 280 bin TL'den başlayan fiyatlar!

KILIÇOĞLU Group'un "Bavulunu Kap Gel" sloganı ve dayalı döşeli daire konsepti ile Sarıyer'de inşa ettiği Panaroma Life projesinde sona yaklaşıldı. Projede teslimler 4 ay sonra gerçekleşiyor...

Panorama Life Sarıyer'de teslimler 4 ay sonra!

Kılıçoğlu Group’un ‘Bavulunu Kap Gel’ sloganı ve dayalı döşeli daire konsepti ile sektörde fark yaratan Panaroma Life projesinde sona yaklaşıldı. Şu ana kadar projenin yüzde 70’inin satışı gerçekleşti..

Panorama Life’ta 4 ay sonra yaşam başlıyor!

Kılıçoğlu Group’un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer’de inşa edilen Panorama Life, şu ana kadar % 40 prim yaparak yatırımcısına kazandırırken, tamamlandığında % 80 prim yapması bekleniyor.

panorama life sarıyer Haberi

panorama life sarıyer

Sarıyer bölgesinde, bahçeli müstakil evlerden oluşan lüks siteler ve yapı hasarları ortaya çıkmaya başlamış, yıpranmış apartman blokları olarak iki farklı doku karşımıza çıkıyor. Oysa ihtiyaç, Koç Üniversitesinin bölgeye getirdiği dinamik ile iyi ısınan, mütevazı, aradığınızı elinizin altında bulabileceğiniz, küçük ve kullanışlı daireler. Öte yandan, Sarıyer'in rakımı, konumu, iklimsel verileri, kent merkezinden farklı fiziksel çevre denetimleri gerektiriyor. 

Panorama Life, yeni yönetmelikler çerçevesinde dış cepheden mantolaması yapılmış, ısı kayıp ve kaçakları olmayan, nem izolasyonu kaliteli, konfor koşulları gerektiği gibi sağlanmış daireleri ile bölgedeki ihtiyaca cevap vermek üzere şekillenmiş. 


BAVULUNU AL VE TAŞIN 

Küçük büyük fark etmez her daireye taşınırken TV, internet, gaz, elektrik, mobilya, çamaşır asacağı derken toparlanıp kapıdan içeri girmek hem zaman hem de maliyet olarak tartışmasız acı bir süreç. 

Panorama Life bu acıyı...