20 / 04 / 2024

Panorama Park fiyatları

Panorama Park fiyatları

Ulu İnşaat tarafından hayata geçirilen Panorama Park projesi Antalya'da yükseliyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte, Panorama Park Antalya fiyat listesi..

Havalimanlarında otopark ücretlerine zam geldi...

Yakın zamanda uçuşu olanlara kötü haber geldi. Havalimanlarında otopark ücretlerine yeni yıl zammı geldiği duyuruldu. Buna göre, il il güncellenen park fiyatları ile beraber, taşıtlar sokaklara park edilecek gibi gözüküyor. İşte otopark fiyatları ve haberin detayları...

Siltaş Panorama satışa çıktı! İşte 9 haziran 2022 lansmana özel fiyat listesi

Siltaş Yapı imzası taşıyan Siltaş Panorama projesi satışa sunuldu. Peki Siltaş Panorama konut fiyatları ne kadar? İşte Siltaş Panorama hakkında tüm detaylar...

Şile Colorist Panorama'da fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor!

CFR Yapı imzasıyla Şile'de hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde lansman öncesi fırsatlar sürüyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daireler yer alıyor.

Colorist Panorama kampanyalı fiyatlar!

CFR Yapı imzası ile İstanbul Şile'de konumlandırılan Colorist Panorama'da 7 blokta 49 daire yükseliyor. Projede lansman öncesi kampanya sunuluyor...

Colorist Panorama'da 60 ay 0 faiz avantajı!

CFR Yapı tarafından İstanbul'un Şile ilçesinde inşa edilen Colorist Panorama'da fiyatlar ise 230 bin TL'den başlıyor... 

Colorist Panorama'da fiyatlar 230 bin liradan başlıyor! 60 ay 0 faiz!

CFR Yapı tarafından Şile'de inşa edilen Colorist Panorama projesinde lansman öncesi avantajlı fiyatlar ve ödeme koşulları ile daire sahibi olunabiliyor. Colorist Panorama'da fiyatlar 230 bin liradan başlıyor.

Colorist Panorama'da fiyatlar 230 bin TL'den başlıyor!

Lansman öncesi avantajlar sunulan Colorist Panorama'da daire fiyatları 230 bin TL'den başlıyor. Projede 60 ay 0 faizle ev sahibi olunabiliyor..

Panorama Park Antalya satılık!

Ulu İnşaat tarafından Antalya'da hayata geçirilen Panorama Park Evleri tek blok olarak yükseliyor. Panorama Park Antalya satılık fiyatları 461 bin 798 TL'den başlıyor.

Panorama Park Antalya fiyatları!

Ulu İnşaat imzasıyla Antalya'da hayata geçirilecek olan Panorama Park Antalya projesi tek blok olarak yükseliyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 461 bin 798 TL'den başlıyor.

Panorama Park Antalya ödemeleri!

Panorama Park Antalya ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Tek bloktan oluşan projede 3+1'ler 461 bin 798 TL'den başlıyor. 

Panorama Park Antalya fiyat listesi!

Ulu İnşaat tarafından hayata geçirilen Panorama Park projesi Antalya'da yükseliyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte, Panorama Park Antalya fiyat listesi..

Panorama Park Antalya'da peşinde yüzde 22 indirim! Yeni proje!

Ulu İnşaat tarafından Antalya'da hayata geçirilecek Panorama Park projesi tek bloklu mimarisi ile dikkat çekiyor. Projede daire fiyatları 3+1'lerde 461 bin 798 TL'den başlıyor. 

Panorama Park Silivri fiyatları!

Panorama Park Silivri fiyatları metrekare bazında değerlendiriliyor. Ölçer İnşaat tarafından geliştirilen projede 90 daire ve 24 ticari alan bulunuyor. 

Panorama Park fiyatları Haberi

Panorama Park fiyatları

Ulu İnşaat imzasıyla Antalya'da inşa edilen Panorama Park'ta daireler 3+1 şeklinde dizayn edildi.

Panorama Park'ta teslimlerin 2019 yılının Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Projede açık ve kapalı otopark hizmetinin yanı sıra çocuk oyun alanları bulunuyor. 

Forev Modern Eyüp fiyat listesi

Panorama Park Antalya'da 3+1'ler 461 bin 798 TL ile 583 bin 644 TL arasında değişiyor. Projede peşin alımda yüzde 22 indirim uygulanıyor. Panorama Park'ta belli peşinat ile kalan kısım için 24 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

Panorama Park Antalya'da açık ve kapalı otopark hizmetinin yanı sıra çocuk oyun alanları mevcut.

Panorama Park Antalya görselleri

Telefon: 0242 332 71 71
Web site: http://www.uluinsaat.com.tr/panoramapark.php
Nuran IŞIK/Emlakkulisi.com