25 / 04 / 2024

papatya evleri fiyatları

papatya evleri fiyatları

İstanbul Beylikdüzü'nde yükselen Papatya Evleri fiyatları 115 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler Haziran 2013'te yapılacak...

YDA Park Avenue Evleri fiyatları!

Daire tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen Park Avenue Konutları 1.885 tane daireden oluşuyor. Peki YDA Park Avenue Evleri fiyatları ne kadar?

İş GYO Manzara Adalar Evleri fiyatları!

Banka kredisi ile ödeme yapılabilen Kartal Manzara Adalar Konutları 'nda yer alan daireler 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı. Peki İş GYO Manzara Adalar Evleri fiyatları ne kadar?

Nuvo Dragos Evleri fiyatları!

Maltepe Nuvo Dragos Evleri 'nde yer alan dairelerin alanları minimum 66 metrekare, maksimum ise 219 metrekare olarak dizayn edildi. Peki Nuvo Dragos Evleri fiyatları ne kadar?

Osmangazi Panayır Evleri fiyatları!

Emiroğulları İnşaat tarafından hayata geçirilen Osmangazi Panayır Bursa Evleri projesi toplam 5 bin 950 metrekare inşaat alanında yükseliyor. Osmangazi Panayır Evleri fiyatları haberimizde yer alıyor.

Osmangazi Panayır Evleri fiyatları!

Panayır Evleri Bursa İl'i Osmangazi İlçe'sinde yükseliyor. Toplam 5 bin 950 metrekare inşaat alanına sahip olan projede toplam 5 blok yer alıyor. Osmangazi Panayır Evleri fiyatları haberimizde yer alıyor.

Bakırköy Semerkand Line Evleri fiyatları!

Bakırköy Semerkand Line projesinde teslimler 2016 tarihinde gerçekleşecek. Projede toplam 214 tane daire yer alıyor. İşte Bakırköy Semerkand Line Evleri fiyatları...

216 Butik Plus Evleri fiyatları!

Daire seçenekleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salonların yer aldığı 216 Butik Plus'ta satışlar devam ediyor. Peki 216 Butik Plus Evleri fiyatları ne kadar?

Tuzla Anadolum İdol Evleri fiyatları!

Anadolum İdol projesinin yüzde 70'i yeşil alan olarak tasarlandı. Projede yüzde 40 peşinat ödendiğinde kalan bedel için vade farksız taksit yapılıyor. İşte Tuzla Anadolum İdol Evleri fiyatları..

Anadolum İdol Evleri fiyatları!

Anadolum İnşaat imzası ile inşa edilen Anadolum İdol Konutları 'nda yer alan dairelerin alanları 55 metrekare ve 85 metrekare olarak tasarlandı. İşte Anadolum İdol Evleri fiyatları...

Park Avenue Evleri fiyatları!

Kişiye özel ödeme planı oluşturulan YDA Park Avenue konut projesi 900 milyon lira yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Peki Park Avenue Evleri fiyatları ne kadar?

Sultanbeyli İdilia Evleri fiyatları!

İdilia projesinde teslimler 2016 yılında gerçekleşecek. Daire alanlarının 58 - 231 metrekare arasında değiştiği projede satışlar devam ediyor. İşte Sultanbeyli İdilia Evleri fiyatları...

Esenyurt Terrace Mix Evleri fiyatları!

Terrace Mix projesi Tem Bahçeşehir Gişeleri'ne 3 kilometre, E-5'e 500 metre, Atatürk Havalimanı'na 10 kilometre uzaklıkta yükseliyor. Peki Esenyurt Terrace Mix Evleri fiyatları ne kadar?

Kartal Lekule Evleri fiyatları!

Tapu teslimleri hemen yapılan Lekule Kartal Konutları'nda yer alan dairelerin alanları 81 metrekare ile 132 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Peki Kartal Lekule Evleri fiyatları ne kadar?

papatya evleri fiyatları Haberi

papatya evleri fiyatları

Düzlem Yapı imzası ile hayata geçirilen Papatya Evleri'nde yer alan konut tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Teslimlerin Haziran 2013'te gerçekleşeceği Papatya Evleri fiyatları maksimum 254 bin TL olarak belirlendi.


Toplam 266 konutun yer aldığı Papatya Rezidans 3 Evleri, 2 bin 43 metrekare alanda konumlanıyor. Firma bünyesindeki ve banka kredili ödemelerde yüzde 8 indirim uygulanan Papatya Evleri fiyatları 115 bin TL'den başlayıp, 254 bin TL'ye kadar yükseliyor.


Sosyal donatı alanları arasında;  spor alanları, fin hamamı, koşu parkuru, sauna, jakuzi, bilardo salonu gibi imkanların bulunduğu Papatya Evleri fiyatları ; 115 bin TL'ye 1+1, 185 bin TL'ye 2+1, 254 bin TL'ye 3+1 olarak değişiyor.


0212 444 34 94 

www.duzlemyapi.com

Merve...