19 / 04 / 2024

parima merter projesi ne zaman bitecek

parima merter projesi ne zaman bitecek

" Tarifi en kolay ofis binası: Parima " sloganıyla tanıtılan Merter Parima projesi 2015 yılının Eylül ayında teslim edilecek. Merter Parima projesinin 2.500 metrekaresi yeşil alanlardan oluşuyor.

Aşçıoğlu'ndan Beykoz'a konut, Merter'e ofis projesi geliyor!

Türkiye'nin önde gelen konut müteahhitlerinden biri olan Aşçıoğlu , orta vadede yeni projeler hayata geçirmeyi planlıyor. Aşçıoğlu'ndan Beykoz'a konut, Merter'e ofis projesi geliyor.

Merter Anadolu Efes'in yerine konut projesi gelecek!

Anadolu Efes, İstanbul Merter’de bulunan fabrikasının üretim faaliyetlerini 22 Mayıs'ta durduracağını açıkladı. Merter Anadolu Efes'in yerinde konut projesi yükselecek.

Aşçıoğlu Merter Projesi yıl içinde başlıyor!

125 milyon dolarlık yatırımla Selenium Retro 9 projesini hayata geçiren Aşçıoğlu Merter'deki projesine 2017 yılı içerisinde başlayacak.

Real Merter'de 60 ay 0,42 faizle ev sahibi olma imkanı!

Oliv Yapı ve Vizyon Art Yapı tarafından hayata geçirilen Real Merter Projesi'nde 60 ay 0,42 faizle ev ve ofis sahibi olunabiliyor..

Real Merter'de yaşam 2017'de başlıyor!

Tekstil dünyasının merkezi Merter’de hayata geçirilen Real Merter projesi, Oliv Yapı ve Vizyon Art Yapı konsorsiyumu tarafından yapılıyor. Projede 248 daire ve 155 mağaza yer alıyor.

Parima Merter'de ödemeler 2017'de başlıyor!

Parima Merter'de taksit ödemeleri 2017 yılında başlıyor. Ofislerin hemen teslim edildiği Parima Merter projesinde yüzde 0,75 faiz oranıyla taksitli ödemeler yapılıyor...

Fer Yapı Parima Merter'de hiç peşinatsız bahar kampanyası!

Dekorasyonlu, taşınmaya hazır şekilde hemen teslim ofisleriyle dikkat çeken Parima; 2017 yılında başlayacak ödemeleri ve peşinatsız yüzde 0.75'den başlayan faiz oranları gibi ödeme kolaylıkları

Parima Merter'de 4 bin 850 TL'den başlayan taksitlerle!

FerYapı, ulaşımı kolay bir lokasyon olan Merter'de 16 katlı ve 15 bin 500 metrekarelik alana sahip Parima projesini hayata geçiriyor. Parima Merter'de 4 bin 850 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Mes Turkuaz Merter projesinde son durum ne?

Mes Turkuaz İnşaat tarafından Meydan Merter AVM'nin otopark alanına inşa edilecek Mes Turkuaz Merter projesi için yıkım çalışmaları başladı, projede 380 adet konut 40 adet mağaza yer alacak.

Real Merter projesi İstanbul'un ticari hacmini büyütecek!

Tekstil merkezi Merter, büyük bir dönüşüm yaşıyor. 13,6 milyar dolarlık İstanbul tekstil ve konfeksiyon ihracatının yüzde 20'sini karşılayan Merter, yatırımcılar için de cazibe merkezi haline geldi.

Real Merter Rezidans Güngören satılık daire!

Real Merter Rezidans Güngören projesinde 248 daire ve 157 mağazalık Real Merter AVM yer alıyor. Real Merter projesi 2017'nin ilk çeyreğinde teslim ediliyor...

Güngören Real Merter'de metrekaresi 4 bin 677 TL'ye!

Oliv Yapı ve Vizyon Yapı ortaklığında hayata geçirilen Real Merter projesi İstanbul Güngören'de yükseliyor. Proje E-5 Karayolu’na 5 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Oliv-Vizyon Yapı Real Merter!

Oliv Yapı ve Vizyon Yapı projesi Real Merter, 2017 yılının ilk çeyreğinde teslim ediliyor. Real Merter projesi 248 daire ve 157 ticari birimden meydana geliyor...

parima merter projesi ne zaman bitecek Haberi

parima merter projesi ne zaman bitecek

Parima Merter'de Fitness Center, 8 ve 18 kişilik olmak üzere 2 adet toplantı odası, 75 metrekare büyüklüğünde Cafe Lounge ve Back Office Concierge hizmetleri bulunuyor.


15 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükselen Fer Yapı Parima'da ödeme planı kapsamında 50 ay vade fırsatı sunuluyor. 


Parima Fer Yapı'da yer alan ofislerin büyüklükleri  45 metrekare ile 970 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Proje 16 katlı tek bloktan meydana geliyor.  Parima Merter'de ofis fiyatları 443 bin TL'den başlıyor.


Tarifi en kolay ofis binası: Parima sloganıyla yükselen proje bu yıl Eylül ayında sahiplerine teslim edilecek. 


Fer Yapı Parima Merter projesi E-5'in hemen üzerinde, Merter metro ve Cevizlibağ metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde hayata geçiriliyor. Proje Fer Yapı imzası taşıyor.


Parima Merter iletişim bilgileri
Telefon: (0212) 482 20 20

Web: www.parimamerter.com

Pınar...