26 / 04 / 2024

Parima Rezidans son durum

Parima Rezidans son durum

Merter Parima Rezidans iletişim bilgisi haberimizin devamında yer alıyor. Fer yapı imzasıyla yükselen ve 223 birimden meydana gelen proje İstanbul Merter'de inşa ediliyor. Projede ev ve ofisler bulunuyor.

12 daireden 42 daireye dönüştürülmüş! 31 kişiye mezar olan rezidansın inşaat çalışmaları ortaya çıktı! 

12 dairelik bina iken 42 dairelik rezidansa dönüştürülen üstelik son imar yasasının kapsamında olmadığı halde İmar Barışından faydalanıldığı belirlenen ve 31 kişiye mezar olan rezidans ile ilgili ayrıntılar ortaya çıktı.

Yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın son bloğu da yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisi bölgede devam ederken enkaz kaldırma işlemleri hızşa devam ediyor. Yüzlerce kişiye mezar olan 250 konutluk Rönesans Rezidans'ın son blogu da yıkıldı.

Antwell'de son rötuşlar!

İnşaat sektörünün öncü firmalarından Ant Yapı, Türkiye’nin ilk sağlık rezidansı Antwell Life Care Residence’ta eylülde başlaması planlanan yeni yaşam için son çiviler çakılıyor...

İlhan Erdal: Rezidans konforu insanlara cazip geliyor!

Türkiye’de son zamanlarda konut anlayışında değişiklikler yaşandığını belirten İlhan Erdal “Artık rezidans kavramının şekillendiği bir dönem içerisindeyiz. Rezidans hayatının konforu insanlara daha cazip geliyor” diye konuştu.

Fener Kalamış Rezidans'ta son daireler!

Fener Kalamış Rezidans projesi, Çakıroğlu Yapı imzası taşıyor. Projede son dairelerin satışları devam ediyor.

Aris Grand Rezidans Esenyurt son fiyat listesi!

Aris Grand Rezidans Esenyurt son fiyat listesi 279 bin TL'den başlıyor. Projede konut ve ticari alanlar bulunuyor...

Çekmeköy Bazna Rezidans ev fiyatları!

Toplam 96 adet daireden meydana gelen Bazna Rezidans projesinde teslimler 2018 yılının son aylarında gerçekleşecek. Çekmeköy Bazna Rezidans ev fiyatları 330 bin TL'den başlıyor.

Ataşehir Skymark Rezidans teslim tarihi!

Ataşehir Skymark Rezidans teslim tarihi 2019 yılı son çeyreği olarak belirtiliyor. Skymark Ataşehir projesinde tüm daireler 1+1 olarak planlandı...

Evinpark Ada Tepe Rezidans'ta lansman öncesi fırsat!

Sefa İnşaat tarafından inşa edilen Evinpark Ada Tepe Rezidans projesinde lansman öncesi son fırsatlar sunuluyor. Projede teslimlerin Haziran 2018'de gerçekleşmesi planlanıyor.

Eroğlu Skyland İstanbul Rezidans ödeme kampanyası!

Eroğlu Skyland İstanbul Rezidans ödeme kampanyası için son 4 gün kaldı. Skyland İstanbul Rezidans'ta fiyatlar 692 bin liradan başlıyor...

Point Bornova Rezidans’ta teslimler başlıyor!

İzmir’in en büyük karma projesi Point Bornova’da sona gelindi. Daire sahipleri, 17 daire tipinin bulunduğu katı gezerek evlerinin son durumu hakkında bilgi aldı. Projenin 612 dairelik Rezidansında tapular, Ağustos ayı sonundan itibaren teslim edilmeye başlanacak.

Sur Yapı Marka Rezidans ve AVM inşaatında son durum!

Sur Yapı’nın Bursa Nilüfer’de yapımına başladığı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi’nin yapımı hızla sürüyor. Marka Rezidans, “lüks”ün Bursa’daki yeni simgesi haline gelecek.

Çınar Park Rezidans'ta son 4 daire!

Çınar Ev Yapı'nın hayata geçirdiği Çınar Park Rezidans'ta son 4 daire satışta. İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen projede banka kredili ödemeler yapılıyor.

Parima Rezidans son durum Haberi

Parima Rezidans son durum

16 katlı olacak şekilde tasarlanan proje metrobüs ve metro duraklarına çok yakın mesafede yer alıyor. Merter Parima Rezidans iletişim bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta bulunan proje E-5 Karayolu üzerinde Merter'de yükseliyor. Parima Rezidans'ın zemin katında mağazalar ve 2 adet ticari birim bulunuyor. 



Merter Parima Rezidans fiyat:

162 bin dolardan başlangıç gösteren fiyatlarla alıcı bekleyen projenin ödeme planı kapsamında ara ödemesiz ve peşinatsız 36  ay vade fırsatı sunuluyor.


15 bin metrekare arsa alanı üzerinde yayılan Merter Parima Rezidans  Fer Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Projede ofislerin alan büyüklükleri ise 45 ile 970 metrekare arasında değişiyor. 2 bin 500 metrekarelik bahçesi bulunan projenin teslim tarihi 2015 yılının Haziran ayı olarak planlanıyor.


Merter Parima Rezidans adres:

Fer Yapı  Parima...