27 / 04 / 2024

Fener Kalamış Rezidans'ta son daireler!

Fener Kalamış Rezidans'ta son daireler!

Fener Kalamış Rezidans projesi, Çakıroğlu Yapı imzası taşıyor. Projede son dairelerin satışları devam ediyor.



 

Çakıroğlu Yapı imzası taşıyan Fener Kalamış Rezidans projesinde son dairelerin satışları devam ediyor. Her bir bölmesi ince detaylarla düşünülmüş olan projede daire metrekareleri 241 metrekare - 452 metrekare olarak değişiyor Fiyatlar ise  1 milyon 500 bin dolardan başlıyor. Üstelik Proje kampanya dahilin de kısa süreliğine dolar kurunu 3,50 olarak sabitlendi.

 

İstanbul’un kalbi  Kalamış’ta, göz kamaştıran mimarisi  ve Panaromik deniz manzarasıyla  hayata geçirilecek olan Fener Kalamış Rezidans 2.500 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. 15 katlı olarak yükselen projede toplam 30 adet daire bulunuyor. Dairelerin kat yüksekliğinin net 3,20 olarak tasarlandığı projede ankastre beyaz eşya, özel tasarım mutfak ve banyo dolabı, duvar kağıtları ve birçok daha özellik bulunuyor. 


Çakıroğlu Yapı tarafından, yaşama sanatını bilenlere kalite, estetik,  sağlamlık, güvenlik ve zevk unsurlarının bir arada sunulduğu Fener Kalamış Rezidans projesinde 5 bin metrekare kapalı otopark ve misafir otopark sistemi aynı anda sunuluyor. Projede 3 adet asansör, 24 saat profesyonel  özel güvenlik hizmeti de bulunuyor. Fener Kalamış Rezidans projesinde çocuklara, onlar için tasarlanan oyun alanlarında neşeyle gülüp oynamaları için kusursuz bir ortam sunuyor.

 

İnsan odaklı peyzaj düzenlemesi, yürüyüş parkuru, zen bahçeleri çocuk parkı, tenis ve basket sahası, cep sineması, fitness  center, süs havuzları ,kamelyalar ,ruhen ve bedenen yenilenmeyi sağlayacak olan proje hayat standartlarının yanında yatırım anlayışına da değer katacak bir yaşam konsepti sunuyor.

 

Projede, bol yeşil alan, her daireye özel depo, akıllı ev sistemi, jeneratör, alarm ve yangın söndürme sistemi, her daireye ait 3 araçlık kapalı otoparkı ile  insana hizmet eden değerler, her yaştaki insanın gereksinimine cevap vermek ve farklı aile tiplerinin mutluluğunu sağlamak için bir araya getirilmiş, estetik ve konfor anlayışı detaylarda yaşatılarak Çakıroğlu Yapı kalitesiyle sunulmuş.

 

Yüzde 90 satışı tamamlanan projedeki son daireler, seçkin ailelerini arıyor. Proje Lokasyon olarak Kadıköy metro 2 kilometre ,D 100 3 kilometre , Bostancı İDO 4 kilometre, Bağdat Caddesine 50 metre, Uluslar arası yat limanının hemen karşısında bulunuyor.

 

Telefon: 0530 265 26 41         
 


Geri Dön