29 / 03 / 2024

kalamışta satılık rezidans 2018

kalamışta satılık rezidans 2018

Fener Kalamış Rezidans projesi, Çakıroğlu Yapı imzası taşıyor. Projede son dairelerin satışları devam ediyor.

Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

Antwell Sağlık Rezidansı projesinde lansman tarihi 12 Aralık Salı günü olarak belirlendi. Peki Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

Bey Rezidans Evleri satılık!

Bey Rezidans Evleri satılık daireler İstanbul Esenyurt’ta inşa ediliyor. Proje Beyler İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.

AND Pastel Rezidans Esentepe satılık!

AND Pastel Rezidans Esentepe satılık konutların fiyatları 290 bin liradan başlıyor. Kartal'da Efes Pilsen Fabrikası arazisinde yükselen AND Pastel Rezidans'ta konut, ofis ve mağazalar bulunuyor...

AND Kartal Rezidans satılık ev!

AND Kartal Rezidans satılık ev tipleri 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. İstanbul Kartal Soğanlık'ta inşa edilen projenin 3 bin 200 metrekaresi ofis alanından oluşuyor.

Evim Yüksekdağ Rezidans Esenyurt satılık!

Evim Yüksekdağ Rezidans Esenyurt satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Yüksekdağ Gayrimenkul imzası taşıyan proje 64 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Soğanlık AND Kartal Rezidans satılık!

Soğanlık AND Kartal Rezidans satılık daire tipleri 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Anadolu Gayrimenkul imzası taşıyan proje 1.135 konut, 42 ofis ve 35 mağazadan oluşuyor.

Kavaklı Vira İstanbul Rezidans satılık!

Kavaklı Vira İstanbul Rezidans satılık konut fiyatları 260 bin TL'den başlıyor. Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabilen proje Gül Proje imzası taşıyor.

Nidapark Bomonti Rezidans satılık!

Nidapark Bomonti Rezidans satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan proje 18 bin 79 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek.

Beyaz Park Rezidans Davutpaşa satılık!

Beyaz Park Rezidans Davutpaşa satılık dairelerin fiyatları 410 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Beyaz İnşaat'ın yeni projesi Beyaz Park Rezidans'ta 370 adet daire yer alıyor...

Sone İstanbul Rezidans satılık!

Toplam 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanlarının yer aldığı proje Cathay Group imzası taşıyor. Sone İstanbul Rezidans satılık daireler 1+1,2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Babacan Premium Rezidans satılık!

Babacan Premium Rezidans satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 3+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre yakınlıkta olan proje Babacan Yapı imzası taşıyor.

Sur Yapı İlkbahar Rezidans satılık!

Sur Yapı imzası taşıyan İlkbahar Rezidans projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor. Sur Yapı İlkbahar Rezidans satılık daire fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor.

İş GYO Manzara Adalar Rezidans satılık!

Toplam arsa alanı 313 bin 500 metrekareden oluşan proje İstanbul Kartal - Yakacık'ta inşa ediliyor. İş GYO Manzara Adalar Rezidans satılık daire tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

kalamışta satılık rezidans 2018 Haberi

kalamışta satılık rezidans 2018

Çakıroğlu Yapı imzası taşıyan Fener Kalamış Rezidans projesinde son dairelerin satışları devam ediyor. Her bir bölmesi ince detaylarla düşünülmüş olan projede daire metrekareleri 241 metrekare - 452 metrekare olarak değişiyor Fiyatlar ise  1 milyon 500 bin dolardan başlıyor. Üstelik Proje kampanya dahilin de kısa süreliğine dolar kurunu 3,50 olarak sabitlendi.

İstanbul’un kalbi  Kalamış’ta, göz kamaştıran mimarisi  ve Panaromik deniz manzarasıyla  hayata geçirilecek olan Fener Kalamış Rezidans 2.500 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. 15 katlı olarak yükselen projede toplam 30 adet daire bulunuyor. Dairelerin kat yüksekliğinin net 3,20 olarak tasarlandığı projede ankastre beyaz eşya, özel tasarım mutfak ve banyo dolabı, duvar kağıtları ve birçok daha özellik bulunuyor. 


Çakıroğlu Yapı tarafından, yaşama sanatını bilenlere kalite, estetik,  sağlamlık, güvenlik ve zevk unsurlarının bir...