29 / 03 / 2024

Fener Kalamış Rezidans

Fener Kalamış Rezidans

Fener Kalamış Rezidans projesi, Çakıroğlu Yapı imzası taşıyor. Projede son dairelerin satışları devam ediyor.

Fener Kalamış Rezidans'ta son daireler!

Fener Kalamış Rezidans projesi, Çakıroğlu Yapı imzası taşıyor. Projede son dairelerin satışları devam ediyor.

BDO Yapı ve Enerji Limited Şirketi kuruldu!

BDO Yapı ve Enerji Limited Şirketi, Halil Ali Timur Bezmen, Baskın Dorçip, Murat Çağan Ökten ortaklığıyla 51 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi, Fener Kalamış Caddesi'nde kuruldu.

Sarn Yapı İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sarn Yapı İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi, Ahmet Salih Bilgü tarafından 50 bin TL sermaye ile 25 Aralık'ta İstanbul, Kadıköy, Kalamış Fener Kalamış Caddesi' nde kuruldu.

Velvet Towers Rezidans fiyat!

Toplam 1.250 adet daireden meydana gelecek olan proje Kalamış Sahile 2 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Velvet Towers Rezidans fiyat listesi kapsamında daireler 385 bin TL’den başlıyor.

GDM Doğaltaş ve Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GDM Doğaltaş ve Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi, Gülsüm Altunel tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi, Fener Kalamış Caddesi'nde kuruldu.

1946 yılında Kalamış'ta 755 metrekare arsa 14 bin liraya satılacakmış!

Reşat Altın'ın 30 lira olduğu 1946 yılında Kadıköy Kalamış'ta 755 metrekare arsa 467 tane altın parasına, 14 bin liraya satılacakmış. Fener'de 156 metrekare arsa ise sadece 2 bin liraya satılacakmış.

Cadde Emlak Hizmetleri ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cadde Emlak Hizmetleri ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi, Sanlı Atalay, Simay Ünalan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi, Fener Kalamış Caddesi'nde kuruldu.

Edip Gayrimenkul Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı ihalesi için teklifini yeniledi!

Edip Gayrimenkul İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Zühtüpaşa Mahallesi, Kalamış-Fener Caddesi mevkiinde bulunan Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirme ihalesi için teklifini yeniledi. Yenilenen teklif cuma günü yapılacak...

Bayramoğlu Proje Konut İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Bayramoğlu Proje Konut İnşaat Anonim Şirketi, Enes Bayramoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ocak 2014 tarihinde Kadıköy, Fenerbahçe Fener Kalamış Caddesi'nde kuruldu.

Kadıköy'ün emektar köprüsü 7 Kasım'da veda ediyor!

Kadıköy Fener Kalamış Caddesi'nde bulunan ve Fenerbahçe Parkı ile Fenerbahçe Burnuna geçiş sağlayan Çelik Köprü veda ediyor. 7 Kasım'da kaldırılacak köprünün taşıyıcı kolon ve iskeleti elden geçirilecek...

Akcebe Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akcebe Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Pınar Akcebe tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Eylül'de Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi, Fener Kalamış Caddesi'nde kuruldu

HH Yapı İnşaat Dış Limited Şirketi kuruldu!

HH Yapı İnşaat Dış Limited Şirketi Harun Erol tarafından 11 Eylül 2013 tarihinde 10 bin TL 'lik sermaye ile Fener Kalamış Caddesi Kadıköy adresinde kuruldu...

Altıner Rezidans'ta metrekaresi 5 bin TL'ye!

Feneryolu, Fenerbahçe Marina, Adalar, Moda ve Kalamış manzarasına sahip olan Altıner Rezidans projesinde toplam 24 adet daire yer alıyor

Fener Kalamış Rezidans Haberi

Fener Kalamış Rezidans

Çakıroğlu Yapı imzası taşıyan Fener Kalamış Rezidans projesinde son dairelerin satışları devam ediyor. Her bir bölmesi ince detaylarla düşünülmüş olan projede daire metrekareleri 241 metrekare - 452 metrekare olarak değişiyor Fiyatlar ise  1 milyon 500 bin dolardan başlıyor. Üstelik Proje kampanya dahilin de kısa süreliğine dolar kurunu 3,50 olarak sabitlendi.

İstanbul’un kalbi  Kalamış’ta, göz kamaştıran mimarisi  ve Panaromik deniz manzarasıyla  hayata geçirilecek olan Fener Kalamış Rezidans 2.500 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. 15 katlı olarak yükselen projede toplam 30 adet daire bulunuyor. Dairelerin kat yüksekliğinin net 3,20 olarak tasarlandığı projede ankastre beyaz eşya, özel tasarım mutfak ve banyo dolabı, duvar kağıtları ve birçok daha özellik bulunuyor. 


Çakıroğlu Yapı tarafından, yaşama sanatını bilenlere kalite, estetik,  sağlamlık, güvenlik ve zevk unsurlarının bir...