19 / 04 / 2024

Park Mavera ikinci etap ön talep

Park Mavera ikinci etap ön talep

Makro -Akyapı ortak girişimi tarafından Başakşehir Yeni Merkez’de hayata geçirilen Park Mavera projesinde ikinci etap satışları için ön talep toplama süreci başladı.

Park Mavera 2. Etap'ta 10 bin lira peşinatla konut!

Başakşehir'de inşa edilmekte olan Park Mavera projesinin ikinci etabı olan ve 5 Mart 2016 tarihinde resmi olarak satışa açılan Park Mavera 2'de 7 blokta 556 konut ve 252 ticari ünite bulunuyor.

Park Mavera'da 2. etap satışları için ön talep toplanıyor!

Türkiye’nin ilk planlı kent meydanında inşa edilen Emlak Konut GYO’nun rekortmen projesi Park Mavera ikinci etap satışları için ön talep toplamaya başladı.

Başakşehir Park Mavera 2.etap Mart'ta satışta!

Başakşehir Kayaşehir'de yer alan Park Mavera 2. etap projesinde 556 adet konut ve 252 adet ticari birim yer alıyor, Park Mavera 2. etabın Mart ayı içerisinde satışa çıkması planlanıyor...

Park Mavera'nın 2015 sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı "İstanbul Başakşehir Kayabaşı 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında inşa edilen Park Mavera'nın değerleme raporunu yayınladı.

Kayabaşı Park Mavera 2. Etap ulaşım!

Toplam 45 bin 389 metrekare arsa alanı üzerine yayılan projede 556 adet rezidans ve 252 adet ticari ünite bulunuyor. Kayabaşı Park Mavera 2. Etap ulaşım İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yükseliyor.

Başakşehir Park Mavera 2. Etap satış ofisi telefon!

İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yükselen projede 556 adet rezidans ve 252 adet ticari ünite bulunuyor. Başakşehir Park Mavera 2. Etap satış ofisi telefon numarası 444 61 71 olarak belirlendi.

Park Mavera 2. Etap Konutları nerede?

Park Mavera 2. Etap'ta 556 adet konut ve 252 adet ticari birim bulunuyor. Proje 45 bin 389 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Park Mavera 2. Etap Konutları nerede?

Park Mavera 2. Etap Kayabaşı satılık!

Blokların 14 - 25 kat arasında değiştiği proje toplam 556 adet rezidans ve 252 adet ticari üniteden oluşuyor. Park Mavera 2. Etap Kayabaşı satılık daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Başakşehir Park Mavera 2. Etap iletişim!

Başakşehir Park Mavera 2. Etap iletişim için 444 61 71 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen proje 14 bloktan meydana geliyor.

Başakşehir Park Mavera 2. Etap Evleri nerede?

Toplam 556 adet rezidans ve 252 adet ticari üniteden oluşan Park Mavera projesi 14 blok şeklinde yükselecek. Peki Başakşehir Park Mavera 2. Etap Evleri nerede?

Park Mavera 2 Başakşehir Konutları görücüye çıktı!

Emlak Konut GYO Gelir Paylaşım Modeli ile hayata geçirilen Makro -Akyapı'nın satış rekortmeni projesi Park Mavera'da ikinci etap için ön talep toplanmaya başladı.

Park Mavera 2'de rekor satış bekleniyor!

Makro-Akyapı Ortak Girişimi tarafından Emlak Konut Güvencesiyle Türkiye'nin ilk planlı kent meydanı Başakşehir Yeni Merkez'de inşa edilen Park Mavera, satış başarısını ikinci etaba taşımaya hazırlanıyor.

Park Mavera 2. Etap'ta satışlar başlıyor!

Park Mavera 2. Etap'ta satışlar başlıyor. Park Mavera 2. Etap projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Park Mavera ikinci etap ön talep Haberi

Park Mavera ikinci etap ön talep

İstanbul’da ofis, ticari alan ve konut projelerine imza atan Makro -Akyapı ortak girişimi, Başakşehir’de en yeni projesi Park Mavera 2 ile yeni yaşam alanının temellerini atıyor. Emlak Konut GYO Gelir Paylaşım Modeli ile hayata geçirilen Makro -Akyapı’nın projesi Park Mavera, ikinci etap satışları için ön talep toplamaya başladı. Birinci etabı Kasım 2014’te lansman öncesi satılan Park Mavera projesi Emlak Konut’un en çok kazandıran ikinci projesi olarak gösteriliyor. 45 bin 389 metrekare alanda inşa edilecek ikinci etap, 12 ile 23 kat arasında değişen 7 bloktan oluşuyor. Başakşehir Yeni Merkez’de inşa edilen Park Mavera 2’de 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden oluşan 556 konut yer alıyor.


Star


Web: