27 / 04 / 2024

Başakşehir Park Mavera 2.etap Mart'ta satışta!

Başakşehir Park Mavera 2.etap Mart'ta satışta!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Park Mavera 2. etap

Başakşehir Kayaşehir'de yer alan Park Mavera 2. etap projesinde 556 adet konut ve 252 adet ticari birim yer alıyor, Park Mavera 2. etabın Mart ayı içerisinde satışa çıkması planlanıyor...




Makro - Akyapı Ortaklığı ile hayata geçirilen  Park Mavera 2. etap  Mart ayı içerisinde satışa çıkıyor, proje 45 bin 389 metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Başakşehir Kayaşehir'de yer alan Park Mavera 2. etap projesinde 556 adet konut ve 252 adet ticari birim yer alıyor. Blokların 14 - 25 katlı tasarlandığı proje için ön talep toplanıyor.


Ruhsatı 2 Eylül 2015 tarihinde alınan Park Mavera 2. etap projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. 


Soayal alanları arasında; spor alanları, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, otopark, gibi sosyal donatıların yer aldığı proje Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda yükseliyor.


Başakşehir Park Mavera 2.etap Mart ta satışta!


Tel: 444 61 71

Web: http://parkmavera.com/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com



Haber Taraf'ta şu şekilde yer aldı;


EMLAK Konut GYO Gelir Paylaşım Modeli ile hayata geçirilen Makro -Akyapı projesi Park Mavera ikinci etabı satışa sunuyor. Başakşehir Yeni Merkez'de inşa edilen Park Mavera 2'de 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden oluşan 556 konut yer alıyor. Birinci etabı Kasım 2014'te hızla satılan Park Mavera projesi Emlak Konut'un en çok kazandıran ikinci projesi olarak gösteriliyor. 45 bin 389 metrekare alanda inşa edilecek ikinci etap 12 ile 23 kat arasında değişen 7 bloktan oluşuyor. Projenin sosyal donatıları arasında çift sosyal tesis, kapalı yüzme havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark yer alıyor. 372 bin metrekarelik rekreasyon alanına sahip Botanik Parka komşu durumdaki Park Mavera 2 için kayıtlar vmw.parkmavera.com web.  


Taraf


Haber Yeni Akit'te şöyle yer aldı;

Makro-Akyapı ortaklığının Emlak Konut ile gelir paylaşımı yoluyla hayata geçindiği Başakşehir'deki Park Mavera projesi 2. etabının ön başvuruları, Buradaevimolsun.com'dan toplanmaya başlandı. Emlak Konut GYO'nun rekortmen projesi Park Mavera, ikinci etap satışları için ön talep toplamaya başladı. Buradaevimolsun.com web sitesi üzerinden ön başvurulan toplanan Park Mavera Projesi hin ikinci etabı, Mart ayı içerisinde ilk elarak sadece ön başvuru yapanlar arasında, Emlak Konut onaylı resmi satış fiyatları ve ödeme koşulları üzerinden satışa sunulacak. 

Makro inşaat-Akyapı taralından Başak şehir KayaşehirÜe hayata geçirilen Park Mavera 2. Etap 556 konut ve 252 ticari üniteden meydana geliyor. 7 blok halinde yükselen presede binalar 14 ila 25 katlı olarak yapılıyor. Park Mavera 2. Etapta 2+1,3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. 45 bin 389 metrekare alanda inşa edilecek ikinci etap 12 ila 23 kat arasında değişen 7 bkkta n düşüyor. Projenin sosyal donatıları arasında çift sosyal tesis, kapalı yüzme havuzları, yürüyüş ve koşu par kur lan, çocuk oyun alanlan, dinlenme alanları ve kapalı otopark bulunuyor. Proje 372 bin metrekarelik rekreasyon alanına sahip botanik parka komşu olmasıyla dikkat çekiyor: Herkesin alışverişyapmıkiçin kilometrelerce yol kat ettiği dünyaca ünlü markaların malaza açmak İçin sıraya girdiği bir meydanda restoranlar, kafeler, alışveriş merkezleri, marketler ve ihtiyaç duyulacak her şey Park Maveranın yanı başında bulunuyor. Diğer yandan Park Maveranın bir yanında özel sağjık tesisi diğer yanuıda 8 ihtisas hastaneli, 2 bin 682 yatak kapasitesiyle inşa edilecek Avrupa'nın en büyük sağlık kompleksi yer alıyor: 


Yeni Akit


projeye sor



Geri Dön