18 / 04 / 2024

Park Mozaik Evleri

Park Mozaik Evleri

TEPE İnşaat ve MESA Mesken'in, renkli ve konforlu yaşamı bir arada sunmak üzere güçlerini birleştirdiği Park MOZAİK, benzersiz peyzajı, rengârenk tasarımı, modern ve keyifli yaşam alanları ile Başkente değer katıyor.

Park Mozaik Lansman fiyatları ne kadar?

Park Mozaik projesinde lansman fiyatları 410 bin TL ile 1 milyon 19 bin TL arasında değişiyor. Proje 885 daire ile 6 katlı 10 blok ve 3 kule olarak inşa ediliyor.

Park Mozaik satılık daireler!

Çankaya'da hayata geçen 6 katlı 10 blok ve 3 kule olarak yükselen Park Mozaik Evleri lansmana özel fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje Tepe İnşaat ve Mesa Mesken imzası ile hayata geçiyor.

Park Mozaik Yaşamkent iletişim!

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon daire seçeneklerinin yer aldığı Park Mozaik Yaşamken iletişim bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz...

Park Mozaik Ankara ulaşım bilgileri!

Park Mozaik Ankara ulaşım bilgileri 3296 Caddesi Yaşamkent - Ankara olarak belirlendi. 74 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen proje 885 adet konuttan meydana geliyor

Park Mozaik Ankara Projesi!

Park Mozaik Ankara Projesi 885 adet daireden meydana geliyor. Ankara Çayyolu üzerinde yaşama geçirilen Park Mozaik Ankara Projesi 74 bin 500 metrekare alan üzerine yayılıyor.

Park Mozaik fiyat listesi!

Park Mozaik fiyat listesi 2+1'lerde 378 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Ankara Yaşamkent'te yükselen Park Mozaik Konutları Tepe İnşaat ve Mesa Mesken Ortaklığı imzasını taşıyor...

Park Mozaik Evleri Yaşamkent fiyatları!

Ankara Yaşamkent'te inşa edilen Park Mozaik Evleri Yaşamkent fiyatları 541 bin TL'den başlıyor. Proje 885 adet daireden meydana geliyor.

Tepe Mesa Park Mozaik ödeme kampanyası!

Tepe Mesa Park Mozaik ödeme kampanyası ay sonuna kadar sürüyor. Park Mozaik Evleri'nde ilk etap bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Park Mozaik Evleri Yaşamkent ödeme planı!

Park Mozaik Evleri Yaşamkent ödeme planı kapsamında ödemeler Ocak 2017'de başlıyor. Ankara'da yükselen Park Mozaik projesinde 885 konut yer alıyor...

Park Mozaik kampanya fiyatları!

Park Mozaik kampanya fiyatları 680 bin TL'den başlıyor. Ankara Yaşamkent'te yükselen Park Mozaik Evleri projesinde ödemeler teslimden sonra başlıyor...

Park Mozaik Ankara ödeme kampanyası!

Park Mozaik Ankara ödeme kampanyası kapsamında peşinat ve taksitler teslimlerden sonra başlıyor. 885 konutluk Park Mozaik Evleri projesinde ilk etap bu yıl Aralık'ta teslim ediliyor...

Ankara Park Mozaik Evleri ne zaman teslim?

858 daireden meydana gelen Ankara Park Mozaik Evleri projesinde 48 ay vade farksız taksit avantajı sunuluyor. Peki, Ankara Park Mozaik Evleri ne zaman teslim?

Park Mozaik Yaşamkent teslim tarihi!

Toplam 885 konuttan meydana gelen Park Mozaik Yaşamkent Evleri 'nde 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden oluşuyor. Park Mozaik Yaşamkent teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Yaşamkent Park Mozaik teslim tarihi!

74 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Park Mozaik Yaşamkent Evleri Çankaya'da yükseliyor. Yaşamkent Park Mozaik teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Ankara Park Mozaik Evleri satışa çıktı!

Mesa, Ankara’da satışa çıkardığı Park Mozaik ve Mesa Koza 66 projeleriyle merkezine döndü. 970 milyon liralık değere sahip iki proje, Ankara konut piyasasına hareket getirecek.

Park Mozaik Evleri fiyatları!

Çeşitli sosyal yaşam alanlarına yer verilen Park Mozaik Konutları 'nda yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 120 aya varan vade yapılabiliyor. Peki Park Mozaik Evleri fiyatları ne kadar?

Park Mozaik satılık daireler!

Çankaya'da hayata geçen 6 katlı 10 blok ve 3 kule olarak yükselen Park Mozaik Evleri lansmana özel fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje Tepe İnşaat ve Mesa Mesken imzası ile hayata geçiyor.

Park Mozaik Evleri ulaşım!

Park Mozaik Evleri Ankara'nın Yenimahalle İlçesi'nde yer alan Yaşamkent'te hayata geçiriliyor. Toplamda 885 adet daireden meydana gelen Park mozaik Evleri ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor.

Park Mozaik Evleri nerede?

Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Park Mozaik Evleri nerede sorusuna yanıt olarak Ankara Yaşamkent bölgesi deniliyor. Projede 6 katlı 10 blok ve 3 kule yer alıyor...

Park Mozaik Evleri Haberi

Park Mozaik Evleri


Başkentin prestijli projesi, üzerinde yükseldiği geniş arazinin verdiği avantajı, kullanıma açık yeşil alanlar ve ihtiyaçlara göre düşünülmüş sosyal mekanlar sunarak değerlendiriyor. Park MOZAİK'in kule bloklarında pencereler, panoramik kent manzarasını konutlara taşıyor. Çift cepheli olarak tasarlanan yatay bloklar ise; oyun parkları, yeşil alanlar ve süs havuzları ile doğayla iç içe yaşamlar sunuyor. 


Mahalle dokusunda keyifli vakitler 

Mahalle dokusu oluşturacak şekilde tasarlanan Park MOZAİK, hem aile özelinde, hem de komşularla birlikte keyifli vakit geçirilebilecek ortak yaşam alanları sunuyor. Park MOZAİK'e adım atanları girişte sitenin kalbini oluşturan Yaşam Meydanı karşılıyor. Yaşam Meydanını, dev süs havuzu ve oyun parkının çok ötesinde, çocuklara özel tasarlanmış Macera Adası çevreliyor. Amfi tiyatro olarak da kullanılabilecek Sanat Merpenleri bulunuyor. 


Canlı Meydan ise piknik, şenlik mekanı ve hatta yazlık sinema olarak...