20 / 04 / 2024

Park Mozaik ne kadar

Park Mozaik ne kadar

Çeşitli sosyal yaşam alanlarına yer verilen Park Mozaik Konutları 'nda yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 120 aya varan vade yapılabiliyor. Peki Park Mozaik Evleri fiyatları ne kadar?

Park Mozaik Su satılık!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde inşa edilen Park Mozaik projesinin 'Su' etabı satışa çıktı. Peki Park Mozaik Su satılık daire fiyatları ne kadar? İşte lansmana özel fiyatlar...

Park Mozaik 'Konutlar İçin LEED Ödülü'nde yılın projesi seçildi!

TEPE ve MESA’nın ortak imzasıyla inşa edilen Park Mozaik projesi, USGBC Konutlar İçin LEED Ödülü başlığı altında hem Yılın Projesi hem de Seçkin Konut Projesi ödülüne layık görüldü...

Ankara Park Mozaik Evleri ne zaman teslim?

858 daireden meydana gelen Ankara Park Mozaik Evleri projesinde 48 ay vade farksız taksit avantajı sunuluyor. Peki, Ankara Park Mozaik Evleri ne zaman teslim?

Park Mozaik teslimleri ne zaman?

Ankara Çankaya'da inşa edilen Park Mozaik projesi Tepe -Mesa Mesken Ortaklığı imzası taşıyor. Peki, Park Mozaik teslimleri ne zaman?

Park Mozaik Evleri fiyatları!

Çeşitli sosyal yaşam alanlarına yer verilen Park Mozaik Konutları 'nda yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 120 aya varan vade yapılabiliyor. Peki Park Mozaik Evleri fiyatları ne kadar?

Park Mozaik Lansman fiyatları ne kadar?

Park Mozaik projesinde lansman fiyatları 410 bin TL ile 1 milyon 19 bin TL arasında değişiyor. Proje 885 daire ile 6 katlı 10 blok ve 3 kule olarak inşa ediliyor.

Yaşamı renkli kılan ne varsa Park Mozaik'te!

"Yaşamı renkli kılan ne varsa Park Mozaik'te" sloganıyla lansman dönemi fiyatlarıyla satış sürecine devam eden Park Mozaik projesi Ankara - Çankaya'da hayata geçiriliyor. Projede daireler 410 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Park Mozaik Yaşamkent ne zaman teslim?

Park Mozaik Yaşamkent ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 6 katlı 10 blok ve 3 kule halinde yükselen Park Mozaik projesinde banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor...

Park Mozaik fiyatları ne kadar?

Park Mozaik projesi, Ankara'nın Çankaya bölgesinde hayata geçiriliyor. Projede teslimler 2016 yılında gerçekleşecek. 885 daireden oluşan ve satışların devam ettiği Park Mozaik fiyatları ne kadar?

Park Mozaik Ankara iletişim!

Park Mozaik Ankara iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası şu şekilde 0 312 291 50 80. Tepe-Mesa Mesken Park Mozaik projesi 10 blok ve 3 kule halinde inşa ediliyor

Nurol GYO Nurol Park Güneşli Projesi değerleme raporunu yayınladı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Nurol Park Güneşli Projesi değerleme raporunu yayınladı.

Park Mozaik telefon bilgisi!

Park Mozaik telefon bilgisi haberimizin içinde yer alıyor. Ankara Park Mozaik Evleri 'nde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Park Mozaik ödeme bilgisi!

Park Mozaik ödeme bilgisi haberimizin içinde yer alıyor. Ankara Park Mozaik Evleri 'nde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Park Mozaik ne kadar Haberi

Park Mozaik ne kadar

Tepe İnşaat ve Mesa Mesken tarafından inşa edilen Park Mozaik Konutları Ankara'nın Çankaya ilçesinde hayata geçiriliyor. Proje 6 katlı 10 blok ve 3 kule olarak dizayn edildi.


Park Mozaik Evleri fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Lansmana özel fırsatlara yer verilen projede daire teslimlerinin 2016 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.


Çankaya Park Mozaik Evleri'nde yüzde 25 peşin ödemelerde kalan bedel 120 aya kadar banka kredisi ile vadelendirilebiliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daireler yer alıyor. 


Park Mozaik Evleri fiyatları 410 bin TL ile 1 milyon 19 bin TL arasında değişiyor. Projede yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, otopark ve buhar odası gibi...