26 / 04 / 2024

park villa

park villa

Büyükçekmece'de yer alan Park Village'da fiyatlar 600 bin dolar ile 700 bin dolar arasında değişiyor.

Sakura Park Yalova 2. Etap'ta teslimler Ocak'ta! 

Sakura Park Yalova 2. Etap'ta villa satışları ve tapu teslimleri başladı. Peki Sakura Park Yalova 2. Etap'ta villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Park Modern Vadi fiyat listesi Ekim 2023! Park Modern Vadi nerede?

Park Modern Vadi villa projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Park Modern Vadi fiyat ları ne kadar? Park Modern Vadi nerede? İşte detaylar...

Park Orman Tuzla'da teslimler Haziran 2024'te! 

Park Orman Tuzla projesinde konut satışları devam ediyor. Projede 5+1'den 9+1'e kadar değişen villalar yer alıyor. Peki Park Orman'da villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Feza Park Villaları satışta! Teslimler 6 ay sonra! İşte Feza Park Villaları fiyat listesi

Damga yapı tarafından hayata geçirilen Feza Park Villaları Büyükçekmece'de 30 bin metre kare üzerine 22 adet villa olarak inşa ediliyor. Feyza Park Villaları satışa çıktı. Teslimler 6 ay sonra! İşte Feza Park Villaları fiyat listesi.

Uludağ'da herkesin villa sandığı yapılar tamamlandı!

Bursa'da Tarım Orman Bakanlığı tarafından Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ve Uludağ Milli Park Müdürlüğü'nce yapılan gören herkesin villa sandığı 5 yıldızlı tuvaletlerin yapımı tamamlandı.

Ilgaz Dağı Milli Parkı'nda villa inşa edildiği iddiaları TBMM'de!

Ilgaz Dağı Milli Parkı içerisinde izinsiz olarak ağaç kesimi yapıldığı ve villa inşa edildiği iddiaları hakkında CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, yazılı soru önergesi hazırladı..

Sakura Park’ta yüzde 20 indirim, hemen teslim, hemen tapu!

Yalova’da yaşamın başladığı ilk ve tek country projesi Sakura Park’ta yıl sonuna kadar geçerli yüzde 20 indirim fırsatı. Ağustos ayı fiyatlarının geçerli olacağı kampanyada 799 bin TL’den başlayan fiyatlarla villa sahibi olmak için son gün 31 Aralık.

Sakura Park’ta yaşam başladı!

Yalova’nın ilk ve tek country projesi Sakura Park’ta yaşam başladı. 40 bin metrekare proje alanında 2+1 ,bahçe dubleks ,ikiz villa,müstakil villa ve konak tipi villanın yer aldığı Sakura Park’ta 72 ünite yer alıyor.

Yalova Sakura Park'ta yaşam başladı!

Yalova'nın ilk ve tek country projesi Sakura Park'ta yaşam başladı. 40 bin metrekare proje alanında 2+1,bahçe dubleks ,ikiz villa,müstakil villa ve konak tipi villanın yer aldığı Sakura Park'ta 72 ünite yer alıyor.

Milos Park Homes'da yaşam 1 Ağustos’ta başlıyor!

'Daire fiyatına villa' sloganıyla yükselen Milos Park Homes'un ilk etabında yaşamın başlaması için geri sayım başladı. Developments’ın hayata geçirdiği Milos Park Homes, Girne Alsancak’da konumlandı.

Central Park Bakırköy satış fiyatları!

Central Park Bakırköy satış fiyatları 976 bin TL'den başlayarak değişiyor. Ağaoğlu İnşaat'ın projesi Central Park Bakırköy'de 1.155 daire ve 12 villa yer alıyor...

Ağaoğlu Central Park projesiyle Cityscape Turkey'de!

Ağaoğlu Central Park projesi dün satışa çıktı. Suudi Arabistanlı iş adamı Marvan B.A. Ashour projeden 25 milyon dolarlık alım yaptı. Cityscape Turkey 2016'da yerini alan Central Park projesinde 1.155 daire ve 12 adet villa bulunuyor.

Kıbrıs Milos Park Homes'ta yaşam Kasım'da başlıyor!

Kıbrıs emlak sektörünün özel projelerinden Milos Park Homes'ta inşaat tüm hızıyla sürüyor. Daire fiyatına villa sahibi olmak isteyenler için artık son üç konut kaldı. İşte Kıbrıs Developments projesinin detayları..

park villa Haberi

park villa


Park Village Tek Katlı Villa yaşamının merakla beklenen Thera modeli örnek villası sizinle tanışmaya hazır. Dekopark Mimarlık hizmetleri tarafından büyük bir titizlikle hazırlanan Park Village örnek villasında sizi bambaşka bir yaşam karşılıyor. Herkesin hayali olan tek katlı müstakil yaşamın tüm detaylarını hissedeceğiniz bu villayı gezmeden yeni bir ev için karar vermemelisiniz. Her projesinde ilklere imza atan Arıkan Yapı, Park Village projesi ile Türkiye gayrimenkul sektörünü “Tek Katlı Villa” ve “Ege Kültürü” ile tanıştırmanın gururunu yaşamaktadır. Bir Ege kasabası kurma hayaliyle çıkılan bu yol aslında Türkiye gayrimenkul sektörü için yeni bir segment yaratmıştır. İstanbul’ da yeni bir yaşam hayali Park Village’de gerçekleşmiş durumda.