26 / 04 / 2024

park village ulaşım

park village ulaşım

Park Village satılık villaların fiyatları 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projenin iletişim ve adres bilgilerini haberimizin içerisinde bulabilirsiniz...

Prata Riverside Village projesinin İstanbul lansmanı yapıldı!

Nehir kenarında modern bir alanda konut, eğlence ve perakende seçenekleriyle beraber sunulan ofis, halka açık sahil parkı ile Lizbon'daki perstiji en yüksek gayrimenkul projesi Prata Riverside Village, İstanbulluların beğenisine sunuldu. 

Toskana Orizzonte'de teslimler 30 Eylül'de başlıyor!

Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 144 birimlik Park Village'ı tamamlayarak sahiplerine teslim eden Arıkan Yapı, Toskana Orizzonte projesinde tek katlı villa satışlarını hız kesmeden sürdürüyor.

Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 1.Etap teslimleri 30 Haziran'da yapılacak!

İstanbul Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 144 birimlik Park Village'ı tamamlayarak sahiplerine teslim eden Arıkan Yapı'nın Toskana Orizzonte projesinde tek katlı villa satışları hız kesmeden devam ediyor.

Toskana Orizzonte projesinde tek katlı villa satışları devam ediyor!

İstanbul Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 144 birimlik Park Village'ı tamamlayarak sahiplerine teslim eden Arıkan Yapı'nın Toskana Orizzonte projesinde tek katlı villa satışları hız kesmeden devam ediyor.

Toskana Vadisi projesi tek katlı yaşam konseptiyle birleşiyor!

Emaar Türkiye'nin geliştirdiği Toskana Vadisi projesi, Ankan Yapı'nın eseri olan Park Village "tek katlı yaşam konsepti" ile birleşerek Büyükçekmece'de oluşturulan Toskana kimliğini yeniden yorumluyor.

Toskana Vadisi European Property Awards'ta ödül aldı!

GAYRİMENKUL oskarları olarak da bilinen European Property Awards yarışmasında 2013’te 3 kategoride ödüle layık görülen Park Village projesi bu yıl da mimari kategoride en iyi müstakil konut dalında ödül aldı.

Arıkan Yapı tek katlı villa yaşamına Avrupa'dan 4. ödül!

Gayrimenkul oskarları olarak da bilinen European Property Awards yarışmasında 2013 yılında 3 kategoride ödüle layık bulunan Park Village projesi bu yılda mimari kategoride en iyi müstakil konut dalında ödüle layık görüldü...

Toskana Vadisi 3. Faz'da 530 bin USD'den başlayan fiyatlarla!

Park Village “ tek katlı yaşam konsepti” ile birleşerek Büyükçekmece’de oluşturulan Toskana kimliğini yeniden yorumluyor.

Büyükçekmece Park Village satılık!

Büyükçekmece Park Village satılık dairelerin tamamı tükendi. Arıkan Yapı'nın 312 bin metrekare arsa alanında inşa ettiği Büyükçekmece Park Village projesinde 144 adet konut yer alıyor.

Park Village 'tek katlı villa' projesinde teslimler devam ediyor!

Arıkan Yapı'nın hayata geçirdiği ve geçen yıl Londra'da Avrupa Gayrimenkul Yanşması'nda 3 dalda ödüle layık görülen proje zeytin ağaçlan, köy meydanı, fırını, kahvesi, bakkalı, anfi tiyatrosu ve kütüphanesi ile dikkat çekiyor...

Park Village projesi Avrupa'dan 3 ödül aldı!

Park Village başarısını" uluslar arası" boyuta taşıdı. Londra'da; European Property Awards adıyla bu yıl 19. su düzenlenen ve Gayrimenkul Oskarları olarak bilinen yarışmada, Park Village toplam 3 ödül aldı...

Arıkan Yapı Park Village nerede?

Arıkan Yapı Park Village nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Arıkan Yapı Park Village projesi kapsamında villaların alanları 250 metrekareden başlıyor, 300 metrekareye kadar çıkıyor

Park Village örnek daire!

144 adet villaya yer verilen park Village projesindeki villaların büyüklükleri 250 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Park Village örnek daire görsellerine haberimizin içerisinde ulaşabilirsiniz...

park village ulaşım Haberi

park village ulaşım


Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen Park Village projesi lokasyon olarak İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de yükseliyor. Park Village satılık villaları 144 adet konuttan meydana geliyor.


Arıkan Yapı Park Village projesinde yer alan konutlar Villa Claros, Villa Lagina, Villa Larisa, Villa Trilye, Villa Thera, Villa Sardes, Villa Alinda ve Villa Thera şeklinde isimlendiriliyor.


Büyükçekmece Park Village satılık villa fiyatları!


Villa Sardes'te bulunan 2 adet villa 725 bin dolar ile 750 bin dolar arasında,

Villa Thera'da bulunan 1 adet villa 650 bin dolar,

Villa Larisa'da bulunan 1 adet villa 825 bin dolardan fiyatlandırılıyor.


Arıkan Park Village satılık konutlarının adresi:


G 84 Bulvarı Göl Vadisi Arıkan Yapı Yerleşkesi 235 Ada 1 Parsel Büyükçekmece / İST


Telefon: 0 212 850 80 07 

Web Adresi: www.parkvillage.com.tr

Nagihan...